Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mad Max - odlican, masa je bila nema posle mnogih scena 🙂
9/10 jer sam pod utiscima

Za pocetak odgledaj u bioskopu na odlicnom ozvucenju. Ima da ti razbije kamen u bubrezima. Posle toga mozes da gledas HD kad izadje. Film je odlican za bioskop, za masu, taman upotpunjuje efetak ludog gitariste koji roka pola filma. Treba da se sve trese uz onu akciju.
Na to sam i mislio, kod mene bas na pola drma celu zgradu [emoji1]

Project almanac 9/10, sve preporuke 🙂

ovo je za bioskop, definitivno!

Slažem se i ja sam ga gledao u Cineplexu, ali misli da sa Remuxom dobrim na nasviranom sistemu može približno da se uživa. Videćemo kada izadje Bluray 🙂

Hvala vam na savetu.

MAD MAX IV - 3D ili ne?

Vec je polemisano ali je pominjan NS. Prva dva dela sam gledao preko 20 puta ponaosob s tim da sam prvi deo imao snimljen na audio kaseti kada se davao na televizoru. Bio sam dete a video rekorderi nisu postojali... Na fejsu sam u grupama koje su vezane za mad max-a i interceptora, na fejsu mi je profilna vec dugo slika interceptora, FB prijatelji su mi glumci iz filma... Zato mi je odgovor bitan. Pitam za delta city konkretno, hvala!

Poslednja izmena:
Meni se kao fanu starih filmova ovaj novi uopšte nije svideo, a što se tiče 3D meni je smetalo. Stakla su bila nekako čudna, tamna i kvarila su sliku.
Bottom line ne preporučujem ti 3D a ni film.

Mad Max- od mene 7/10.
Gledao uvece u arenicineplex. Posto sam cuo da nije must watch u 3D, odlgedali smo sa drustvom obicnu projekciju. Svima nam se svideo, ali meni je nekako bio tezak za gledanje ne znam zasto.
Da su se potrudili- jesu. Podseca malo nekim scenama na prve delove sto je za pohvalu. Gluma je bila odlicna, Sharliz je super bila.
Od mene 7-ica samo, zato sto sam ocekivao vise. Posle komentara koje sam procitao ovde,(svi delili 9-ke i 10-ke) mislio sam da je ne znam ni ja sta film... Ali je u stvari samo obican nastavak filmskog serijala.

Btw, najavljen nastavak na Fury Road- Mad Max: The Wasteland

Što se stalno bunite za 3D? Šta očekujete da se desi, da vam izbiju oči sa kopijem iz filma? Dubina i perspektiva je sasvim dovoljan razlog za 3D, skoro pa svaki film(imam nekih koji su totalno podbacili). U Maxu ima par dobrih scena koje bodu u oči, tako da nije samo perspektiva u pitanju.
Inače sam film treba posmatrati kao brainless akciju, jer priče nema, zdravog razuma i logike nema, samo akcija.
Meni je sam film glupav, ali zato scenografija, kostimi, efekti dizajn, ludilo. Najbolji je onaj sa Guitar Hero vozilom 😉

Lomio sam se ali ipak cu 500 djunti potrositi na alkohol. Od vas nekoliko cujem da je film piglu, a to ne bih finansirao, ni da sam u boljoj situaciji nego sto sam trenutno.

Miki jel ima neki film da si gledao u bioskopu? To napises za svaki film da neces da dajes 400-500 din, a u kafani (diskoteci) potrosite 3-4 puta vise za jedan izlazak.
Mislim stvarno je to velika investicija dati jednom u 3 meseca 500 dinara.

Poenta je u tome da Mad Max ne vredi 500 din. Ja ni 100 ne bi dao...

kome koliko vredi je relativno, film treba pogledati pa odlučiti za sebe kao što si i ti uradio predpostavljam

Hvala puno svima!!! Ja cu ovo odgledati svakako i to bez 3D. Mnogo dugo sam cekao da se snimi nastavak pa sam pristrasan.

PS. Da na audio kaseti... Snimio mi brat jer sam tad imao 7-8 godina i nisu postojali video rekorderi (ili su postojali ali mi nismo imali, stavise cini mi se da je i televizor tada bio crno-beli). Pustis audio a prisecas se scena koje si gledao, ebiga sta ces... To mi je inace prvi i poslednji film na audio kaseti.

Mislio sam da ce Pobesneli Maks biti najbolji film ove godine ali nije tako. Not even close. Da sam isao sam u bioskop izasao bi posle 15 min.

Znaci gledao si camrip i to ti je bilo dovoljno da dodjes ovde i opljujes film?

MAD MAX IV - 3D ili ne?

Vec je polemisano ali je pominjan NS. Prva dva dela sam gledao preko 20 puta ponaosob s tim da sam prvi deo imao snimljen na audio kaseti kada se davao na televizoru. Bio sam dete a video rekorderi nisu postojali... Na fejsu sam u grupama koje su vezane za mad max-a i interceptora, na fejsu mi je profilna vec dugo slika interceptora, FB prijatelji su mi glumci iz filma... Zato mi je odgovor bitan. Pitam za delta city konkretno, hvala!
Meni je cak bio ok 3d, al mislim da može i bez

Miki jel ima neki film da si gledao u bioskopu? To napises za svaki film da neces da dajes 400-500 din, a u kafani (diskoteci) potrosite 3-4 puta vise za jedan izlazak.
Mislim stvarno je to velika investicija dati jednom u 3 meseca 500 dinara.

Kazu ljudi da je prica nepostojeca. Kad mi se gledaju specijalni ekekti ukucam na yt "special effects" i onda param oci. A da placam neke levate koji ni pricu ne mogu da skroje da ima smisao, ne da necu, nego je to nesto sto bih poslednje uradio ako me razumes.
Pazi, omiljeni film mi je T2, a sudeci po traileru T5 necu gledati ni dzabe da dele karte.

mikiPSY: isto,ali sam ja sebe ubedio da se tad zavrsilo sve i da ne postoji ni jedan deo posle,ni serija,nista. 🙂

Sto je najtuznije, serija je kvalitetnija od T3 i T4. A uporedi razliku u budzetu. Nema potrebe dodavati nista na ovo.
Zivimo u vremenu kad je pametnije u toplini svoga doma uzivati u visokoj rezoluciji nekih starijih proverenih filmova nego se gurati u moru nekulturnih klinaca zeljnih koka kole i kokica i placati za nahajpovani tresh.

Moje skromno misljenje.

Kingsman: The Secret Service (2014) - Prelud film bas 8/10 😀

Meni se kao fanu starih filmova ovaj novi uopšte nije svideo, a što se tiče 3D meni je smetalo. Stakla su bila nekako čudna, tamna i kvarila su sliku.
Bottom line ne preporučujem ti 3D a ni film.

Mislio sam da ce Pobesneli Maks biti najbolji film ove godine ali nije tako. Not even close. Da sam isao sam u bioskop izasao bi posle 15 min.

Znaci gledao si camrip i to ti je bilo dovoljno da dodjes ovde i opljujes film?

Dextere citaj pazljivije postove 😉

Najjaci su ovi sto odgledaju CamRip i kazu da efekti nisu vredni da se ode u bioskop.
Film ti uvek ostavi manji utisak nego kad ga gledas u bioskopu a da ne kazem koliko losiji utisak ostavi kad odgledas neki budjav rip.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno