Na to sam i mislio, kod mene bas na pola drma celu zgradu [emoji1]Za pocetak odgledaj u bioskopu na odlicnom ozvucenju. Ima da ti razbije kamen u bubrezima. Posle toga mozes da gledas HD kad izadje. Film je odlican za bioskop, za masu, taman upotpunjuje efetak ludog gitariste koji roka pola filma. Treba da se sve trese uz onu akciju.
Jel ove pohvale za Mad Max znače da se gleda u bioskopu? Ili možda da se čeka BDrip.
PS. Da na audio kaseti... Snimio mi brat jer sam tad imao 7-8 godina i nisu postojali video rekorderi (ili su postojali ali mi nismo imali, stavise cini mi se da je i televizor tada bio crno-beli). Pustis audio a prisecas se scena koje si gledao, ebiga sta ces... To mi je inace prvi i poslednji film na audio kaseti.
Meni je cak bio ok 3d, al mislim da može i bezMAD MAX IV - 3D ili ne?
Vec je polemisano ali je pominjan NS. Prva dva dela sam gledao preko 20 puta ponaosob s tim da sam prvi deo imao snimljen na audio kaseti kada se davao na televizoru. Bio sam dete a video rekorderi nisu postojali... Na fejsu sam u grupama koje su vezane za mad max-a i interceptora, na fejsu mi je profilna vec dugo slika interceptora, FB prijatelji su mi glumci iz filma... Zato mi je odgovor bitan. Pitam za delta city konkretno, hvala!
Miki jel ima neki film da si gledao u bioskopu? To napises za svaki film da neces da dajes 400-500 din, a u kafani (diskoteci) potrosite 3-4 puta vise za jedan izlazak.
Mislim stvarno je to velika investicija dati jednom u 3 meseca 500 dinara.
Zivimo u vremenu kad je pametnije u toplini svoga doma uzivati u visokoj rezoluciji nekih starijih proverenih filmova nego se gurati u moru nekulturnih klinaca zeljnih koka kole i kokica i placati za nahajpovani tresh.
Meni se kao fanu starih filmova ovaj novi uopšte nije svideo, a što se tiče 3D meni je smetalo. Stakla su bila nekako čudna, tamna i kvarila su sliku.
Bottom line ne preporučujem ti 3D a ni film.
Mislio sam da ce Pobesneli Maks biti najbolji film ove godine ali nije tako. Not even close. Da sam isao sam u bioskop izasao bi posle 15 min.
Znaci gledao si camrip i to ti je bilo dovoljno da dodjes ovde i opljujes film?
Dextere citaj pazljivije postove 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari