Šta je novo?

GTA V

Da ponovim pitanje, ako neko zna i zeli da odgovori - ima li razlike ako se igra kupi preko Social Club-a ili Steam-a?
Da li obe verzije mogu da se moduju za single player?

Da ponovim pitanje, ako neko zna i zeli da odgovori - ima li razlike ako se igra kupi preko Social Club-a ili Steam-a?
Da li obe verzije mogu da se moduju za single player?

Pa iste su obe verzije nema razlike isti MP isti SP ako kupis igru preko steam-a opet moras da instaliras SC da bi je igrao tako da svi modovi rade na obe verzije.

Da li gta 5 može da radi bilo kako na laptopu lenovo b570e? Instaliran je windows 8.1 64bit

Konfiguracija mu je približna minimumu ali sam pročitao da je minimum relativna stvar

Da ne bih za džabe skidao 60gb jer nemam baš toliko brz internet da se zezam

Da li gta 5 može da radi bilo kako na laptopu lenovo b570e? Instaliran je windows 8.1 64bit

Konfiguracija mu je približna minimumu ali sam pročitao da je minimum relativna stvar

Da ne bih za džabe skidao 60gb jer nemam baš toliko brz internet da se zezam
Covek pokrenuo sa ovim. https://www.youtube.com/watch?v=DQHZeu9Ey2c
Steta sto nemam nikada neprezaljenu SAPPHIRE HD 3850 AGP da probam kako bi radila.:D

Kome puca na blitz misiji najlakse resenje je da Frenklin iz slep kamiona baci dinamit na oklopna kola, i posle kad treba da unisti smecaru nikako dinamitom nego puskom u rezervoar. Znaci niko da ne baca dinamit dok je na nogama.

Da li je ovo i dalje jedino rešenje za Blitz misiju, kada udjem u Djubretarca kada pokokam sve pandure samo blokiran. Doduše nisam još probao ovu varijantu, ali da li postoji neki drugi workaround?

Pa da umesto da bacas c4 ili kasikare kad si na nogama ti pucaj iz njega i to je to, vazi za tu misiju i za bilo koji trenutak u igri u suprotnom ce neke stavri da zabadaju igru.

Aha znaci sve explozivne radnje bez granat i c4 i nece mi izbacivati kada pokusam da udjem u Djubretarca?

G@W: je napisao(la):
Ne isplati se sigurno kao na konzolama ali svakako da se isplati. Ako bude dobar port, dosta ljudi će uzeti igru preko Steama.
Ipak je grafika i igrivost mnogo bolja na PC nego na PS4. Neočekivan obrt ;)

Evo pređoh i ja main story, da naglasim - nisam kupio igru :) taj online segment mi nije bitan, tako da mi je rešenje skidanja igre bilo sasvim ok. Igrao sam ga na AMD Athlon 750K (nije klokovan), 4 GB Ram, i AMD Radeon R9 270 MSI. Nisam se bavio merenjem FPS i ostalih detalja, podešavanja su mi bila mešovita, ali uglavnom na HIGH, što bih ja okarakterisao kao MEDIUM, pošto LOW varijanta ne postoji kao kriterijum u igri. Prepustio sam se uživanju, nisam je forsirao nego sam je prelazio na tenane i sada, što je više igram, više mi se igra :) Jedino što ću da odradim kad mi prođe ova letnja frka oko kinte, je da ću dokupiti još RAM memorije jer cenim da je 4 GB malo... Sada sam se bazirao na skupljanje novca i kupovine onih bioskopa, golf terena, lokala i ostalih "firmi" pa ću i tu prelaziti te sporedne misije. Izneo sam u prethodna 2 ili 3 posta moje sitne zamerke, jer ovako odrađena igra ne sme da ima takve nedostatke, samim tim što su prethodni delovi omogućavali igraču i te vidove zabave. Da rezimiram, igra je fantastična, i po meni bila je vredna čekanja, sigurno zauzima prvo mesto, ali ne znači da mi GTA SA više nije poseban, on je nemerljiv. Toliko od mene :)

Meni se iskreno ne da igrati nakon sto sam presao. Doduse online sam vec igrao na xkutiji, to mi se tek ne da igrati.

dali se ova igrica moze igrati sa integrisanom grafikom procesora amd a8-5600k?

pozdrav

evo kompletne specifikacije procesora:
MODEL A8-5600K
PODNOŽJE FM2
ARHITEKTURA AMD TRINITY
PROIZVODNI PROCES 32 NM
BROJ JEZGARA 4
BROJ THREAD-OVA 4
UKUPNA KEŠ MEMORIJA 4 MB
NOMINALNA FREKVENCIJA 3.6 GHZ
BRZINA PROCESORA [PRETRAGA] 3.5 - 4.0 GHZ
TURBO FREKVENCIJA 3.9 GHZ
RADNI TAKT 3.6 GHZ
MNOŽILAC 36 - 39
OTKLJUČAN MNOŽILAC DA
INTEGRISAN GPU AMD RADEON HD 7560D
FREKVENCIJA INTEGRISANOG GPU-A 760 MHZ
PODRŽANA DIRECTX VERZIJA 11.0
POTROŠNJA [W] 100
POTROŠNJA [PRETRAGA] 90 - 125 W
PODRŽANA MEMORIJA DDR3 1866MHZ

On pita za 7560D , da mozes ali malo obori detalje u gta v i dodeli grafickoj u biosu barem 1024mb!

Imam
8gb rama na 1866 mhz
u biosu sam postavio na - auto.
pretpostavljam da ce u tom modu grafika vuci koliko joj je potremno memorije. ili da menjam?

Uglavnom sve na normal stavi , ponesto na off , ovo sa klipa je u rezoluciji 1366x768 ne znam koja je tebi ali probaj!

ovo instaliram klincu od 11 god.
javicu sta on kaze.

pozdrav

Nazad
Vrh Dno