Šta je novo?

Nokia Lumia 730 and 735

To sam i ja pomislila, da će da rikne uskoro, mada mi je u prošlom tefonu ok radila... Hvala na savetima. :)

Proveri da li radi normalno u nekom drugom telefonu. Ako ne radi, onda si 100% sigurna da je kartica za bacanje.

Sestra je stavila u tablet da vidi da li radi, sad čekamo...Ja sam ubacila neku staru, još iz praistoriskog telefona (samsung star 2) :D I ona za sad radi...U svakom slučaju uzeću novu, hvala Vam na pomoći. :)

Ja upravo poručio dotičnu karticu.
Cena je extra!

Ako ne nestane iz telenora do ponedeljka, uzimam L735. Ako moze samo par saveta, Nakon sto uzmem telefon, da li pre stavljanja bilo kojih podataka da uradim update na GDR2 (? valjda se tako zove, onaj odmah pre w10, u slucaju da vec nije instaliran) ? Da li nakon instaliranja tog update-a treba hard reset ? I, imate li jos neke savete, ovo ce mi biti prvi wphone

Ajd jedan mali OFF:

- Hoće li neko da menja L730 za L735? Trebala bi mi L730 Dual SIM zarad posla (moja i poslovna kartica)...

Pa naravno da nije UHS SD, a nije ni "Transcend". ;)

Kako se zove ne znam,ali ima oznaku generacije 10, to je nabavna cena, ne znam koliko je u maloprodaji.

Poslednja izmena:
Pa to si odmah trebao da kupis,, ja bih uvek stavio prioritet dual simu nego LTE

Pa nema niđe (čak ni sada).
Msm, ima nova ali mi ova cena od 140€ savršeno odgovara za L735. Zatoooo, ako neko hoće trampu neka se javiii!

L730 je imala problem sa restartom. Nisam siguran da su ispeglali taj problem.

dvoumim se izmecu l735 i motorole moto g 2 lte pa me interesuje vase mislenje koji telefon je bolji?:)

Od pre neki dan sam korisnik L735. tel radi za sada bez greske. Imam samo jedno pitanje, zasto kada odem na SVA PODESAVANJA,Pa na PRIKAZ ne daje nikakve mogucnosti, usteda baterije i boje?? Jednostavno me vrati na pocetak sa celim spiskom SVA PODESAVANJA. Mozda model L735 ne podrzava tu opciju ili ja nesto gresim? Unapred hvala ako neko zna u cemu je problem.

Jeste "Transcend" od 32gb oko 1500din, sad sam proverila na sajtu, tačnije je 12.5e. Ali već rekoh da ta cena ne važi za maloprodaju.

Jeste "Transcend" od 32gb oko 1500din, sad sam proverila na sajtu, tačnije je 12.5e. Ali već rekoh da ta cena ne važi za maloprodaju.
Pa onda u MP nije ispod 2000 din. tj. duplo je skuplji od ovog od 16gb UHS, koji je brži od class 10.Za džaba si pisala...:d

Poslednja izmena:
imam jedno pitanje, koliko je lumia 830 bolji izbor od 735 ako je uopšte bolji izbor?

Opasno razmišljam da prodam Lumia 735 bez otvaranja i da doplatim par desetina eura da uzmem 830....

Meni je ovo pomoglo, a uzeo sam 735

Upravo sam odgledao taj review... Jedino me glupi dizajn nervira na 735.... Navikao sam na alu kod iphone-a....

Pa ako ti je toliko bitan taj premium feeling, ti si odluku vec doneo.

Pa nisam jer su mi bitne još par stavki, manje više camera on the go ali više npr kvalitet zvuka sa in-ear sluški a to nigde ne mogu da nađem ni za jedan telefon.... Problem je u tome što ni jedan nisam držao, možda me izgled onog plastičnog covera kod 735 samo laže i možda je telefon stvarno kvalitetan kada se drži i sve, ali ovako samo preko videa i slika mogu da sudim.. Baterija i ostala tako sitna ****** koja mogu da ti olakšaju život...

Poslednja izmena:
Posedovao sam L830 a sada posedujem L735.
Razlika nikakva (osim famoznog glance-a). Što se kamerice tiče, jeste bolja na L830 ali je razlika u kvalitetu (mene kao naj običnijeg korisnika) minorna. Meni L730/735 ima bolju plastiku ;)
Madaaa, razlika u ceni je mala i zato je bolje kupiti L830 (ko ima da doda tu malu razlliku od 40-50€)
Ovom prilikom hoću reći da je L730/735 precenjena sa cenom 190-205€. Baš je preterano. Realna MPC oko 150, max160€!!!

Znači, Alea Iacta Est L830!

Poslednja izmena:
Zaboravih da dodam. Baterija na L830 traje otprilike 1-1,5dan u zavisnosti od načina korišćenja. Na L735 celih 24h duze (ako ne i vise). Sto se zvuka tice nisam merodavan jer ne slušam muziku na fonu...

Nazad
Vrh Dno