@Eby
Ako već kupuješ novu karticu, ništa ispod ovoga ne bi ti preporučio.Na leto/jesen već kreće "Windows 10 for the phones" redovan update, a on ne trpi spore SD kartice.
http://www.winwin.rs/memorija-micro-sd-16gb-transcend-class-uhs-sd-adapter-ts16gusdu1-1173606.html :wave:
Uzeću u 3Gu memorijsku, 32 GB košta oko 1500din.![]()
Ajd jedan mali OFF:
- Hoće li neko da menja L730 za L735? Trebala bi mi L730 Dual SIM zarad posla (moja i poslovna kartica)...
Pa to si odmah trebao da kupis,, ja bih uvek stavio prioritet dual simu nego LTE
Jesu, bio update i nema više restarta.L730 je imala problem sa restartom. Nisam siguran da su ispeglali taj problem.
Moja zena ima L730 i do sada nisam video da ima bilo kakvih problema, sem sto neki put nece da se otkljuca na dupli tap po ekranuL730 je imala problem sa restartom. Nisam siguran da su ispeglali taj problem.
Pa onda u MP nije ispod 2000 din. tj. duplo je skuplji od ovog od 16gb UHS, koji je brži od class 10.Za džaba si pisala...:dJeste "Transcend" od 32gb oko 1500din, sad sam proverila na sajtu, tačnije je 12.5e. Ali već rekoh da ta cena ne važi za maloprodaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari