Šta je novo?

LG Nexus 5

Koji ?
Ma daleko bilo da uzmu te samsungove amolede.. Svi znaju da oni konkurenciji prodaju panele stare 2,3 god. Em brzo ubije bateriju ,em je prikaz kao na s3 fazon.( nexus 6,motorola droid turbo )

Nekada bio :)
Sada imam tebe da mi ti otvaras oci ? ;)

Poslednja izmena:
Nemam druga posla :D

Da,njega sam totalno zaboravio,ostario sam.. :)

Hvala kolega.

Edit: stvarno ce biti steta ako odu na taj prestari amoled,kao i motorola sto je isla sa n6

Poslednja izmena:
Ako pređu na oled, ja ga preskačem sigurno. Ne prija mi nikako...

Treba da pazarim Nexus 5 u ponedeljak, imam samo imei. Da li moze na osnovu imei da se proveri koja je serija i datum proizvodnje?

Corvus i ostali,hvala mnogo. Proizveden je u julu 2014, serial je 407KPED227276.Da li je to ok serija?

Ok ko i svaka druga :) proveri konkretan primerak i to je to

I moj je iz te serije. Odličan. Kao što reče Vojkan, samo proveri kakav je taj konkretan primerak.

Pazi na plastiku oko ulaza za sim,ulaza za sluske i volume dugmica.

To znam za plastiku. Ne znam da li treba jos nesto posebno? U svakom slucaju hvala vam svima.

Ma pusti plastiku. Meni moj nikad nije ispao i ima minijaturnu crticu kod ulaza za sim. A od prvog dana je u futroli, novog sam ga kupio. Proveri mrtve pixele i vibraciju i ne brini za ostalo.

Ja u to i dalje ne verujem ali videcemo.. Ne znam koliko im je trebalo vremena da posle jb izbace kk ?

Obzirom koliko su loše uradili L ne bi me čudilo da žele što prije da ga "zaborave" :)

Ja sam na 4.4.4 i imam problem sa aplikacijama sa PS. Pola aplikacija mi ne moze kao da se nalazim u CG, a evo vec godinu dana zivim u zemlji u kojoj bi sve aplikacije trebalo da rade. Radio sam clear data na sve google aplikacije/servise i ponovo se ulogovao na playstore ali nista ne pomaze. Ima li ko rjesenje?

Vidis o tome nisam ni razmisljao.. Steta sto ce preview verovatno ici samo za nexus 6.
Znaci novembar huawei honor nexus i android m:) moze

Ja sam na 4.4.4 i imam problem sa aplikacijama sa PS. Pola aplikacija mi ne moze kao da se nalazim u CG, a evo vec godinu dana zivim u zemlji u kojoj bi sve aplikacije trebalo da rade. Radio sam clear data na sve google aplikacije/servise i ponovo se ulogovao na playstore ali nista ne pomaze. Ima li ko rjesenje?
Promeni billing adresu na wallet.google.com i rešićeš problem. Ako nisi dodavao karticu, dodaj. Ne znam da li može drugačije.

Kads dodaš novu adresu u Walletu, na telefonu uradi clear data za Play Store. Nekad je potrebno da prođe par sati kako bi se situacija promenila, pa mu daj vremena.

Vrh Dno