Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Pa nisam ja kriv, ja ne zelim da ga prodaju :D

U principu nece obavestiti o bilo kakvim izmenama. Eventualno ce izmene nakaciti na sajt uz obrazlozenje "Sve neophodne informacije nalaze se na nasem sajtu."
Tako su prosle godine digli cenu poruke sa 0.66 para na 3 dinara i 84 pare bez ikakvog obavestenja korisnika o tome. Kada sam zvala korisnicki servis rekli su da se podatak nalazi na racunu za taj mesec (podatka nije bilo) kao i da se podatak nalazi na sajtu. Gle cuda, do tog podatka je trebalo da klikcem kao luda ne bih li ga pronasla.
Tako da, bilo kakvo obavestenje od njih ne ocekuj! :D

Jel postoji neka lakša procedura prebacivanja kredita na pripejd od one frendly dopune koja je limitirana na 200 dinara dnevno?
Проблем је лимит 200 дневно и 1.000 месечно а процедура је баш једноставна. Више од тога не може а да ја знам.

Zavisi koja si tarifa, ako si KT1000 nije limit 1000 mesecno nego manje, barem je tako bilo kad sam ja imala tu tarifu. Sa KT2000 to je limit.

Zavisi koja si tarifa, ako si KT1000 nije limit 1000 mesecno nego manje, barem je tako bilo kad sam ja imala tu tarifu. Sa KT2000 to je limit.
Manje je jer da bi prebacio 1000 din, treba ti 1000+ 5 *4din

Ма нема везе, може и последња допуна да буде 175, већи проблем је КТ2000 где претиче. ;)

Znam to calee preteklo je na jednom broju.. Sta da radimo kupuj ino call vaucere i placaj parking :)

Poslao sam email podršci sa pitanjem dal postoji avans na box tarifi.
Imam više KT brojeva sa manje ili više dopunjenog kredita, kao i prepaid broj, pa ću videti šta može da se uradi, makar za ovaj KT2000 koji ističe u oktobru, druga 2 su KT500, sto i nije tako strašno.
Inače od KT tarife mahom koristim bonus i internet.

Prekinite da budete glasni :)

Da li ima neko problema sa uplacivanjem Uzmi dodataka?

@dakifil ja sam imala juce problem sa uplatom interneta, dva puta je stizalo da nije moguce da aktiviram taj dodatak. Danas sve radi super. :)

Da, od juce i kod mene sve radi ok. Imaju dosta cesto problema...

Ugovor mi istice 3.09 , s obzirom da u mts moze da se produzi ugovor 3 meseca ranije .. od 3 juna znaci bi mogao to da uradim .. e sad :

da li mogu sa Kt 2000 SA 50% POPUSTA da predjem na MIX M i da uzmem telefon i produzim ugov obavezu .. i da mi se ono kredita sto se vodi kao dopunjeni uzme kao avans ...

jel to neko radio .. rekose u call centru da moze .. ali njima ne verujem na prvu ruku ... a moram otici i do poslovnice mada i oni cesto ne znaju sta moze a sta ne moze ;-)))

^ Ja sam radio. Sa KT sa 50% off na MiksNetM, nastavio popust, avans prenet. Ali ne može telefon sve dok ne istekne 50% aneks.

Trećeg juna možeš da uzmeš telefon.

Poslednja izmena:
hvala owim .. _) .. treba mi telefon , a i da polako zavrsavam sa KT

Ali ne može telefon sve dok ne istekne 50% aneks.

Trećeg juna možeš da uzmeš telefon.
Zar nisu ova dva kontradiktorna?
Inace, ja kad sam trazio ranije produzenje, nije moglo 3 meseca ranije, vec 2 kalendarska meseca ranije, ali ja sam imao vec produzene ugovore, a ne prvi ugovor za popust, ne znam da li to menja nesto.
I ja se izgubim u tim sitnicama, iako pratim na casu ;)

Ako dobro znam, kod produženja je ugovor važio od 1. narednog meseca pa samim tim može ugovor da produži 01. jula.

A taj avans kada se prenese, moze da se koristi koliko dugo, do sledeceg meseca ili?

^ Dok se ne potroši.

@alfa: do trećeg juna mu traje 50% aneks, posle toga je (uslovno) "slobodnjak" (jer je tri meseca ranije) i može da uzme telefon. Napominjem da nisam to radio. Šta je konkretno kontradiktorno? Možda najbolje da pozove MTS Express ili kako se sada zovu (Web shop), i da njih pita, iako neće od njih da naruči (a možda i hoće).

@joker: jeste. Ali mislim da može da se gleda i datum na ugovoru koji je pre 1. jula - dan kad je potpisan. I to najbolje da pita Web shop telefonom, zaista ne znam, a duboko verujem da oni najbolje znaju. ;)

Kontradiktorno je jer njemu juna ne istice ankes, vec septembra.

@owim avans se koristi za plaćanje mesečnih računa ili se koristi kad se potroši nešto iz paketa?

@owim Hvala na odgovoru ovo nisam znao. A neko je pominjao da će nam u junu paket biti ukinut ili modifikovan, jel to znači da postoji pretnja da nam ode sav sakupljeni dopunjeni kredit? Ako je tako bolje da prelazim na neki drugi paket i iskoristim taj sakupljeni kredit bar na neki način.

Јун се брзо приближава а ништа се не дешава, бар не да се прича о томе, па је могуће да се мало и одложи. ;) Једино што ми делује као реално је да ће да укину пребацивање кредита у аванс код преласка на постпејд као што је код неких других. Ја сам већ одрадио једну туру ;) а ако ово промене, бар ћу да имам резерву за плаћање паркинга за неко време.

Drmajte vi drmajte, nece vam ni jun docekati tako...

Брига ме, ја сам већ ваучерима покрио трошак а иначе сваког месеца пустим неку поруку на 1003 или 9009 па сам још и добротвор. :) Ако си ти рекао да јуна све истиче, онда ми је скоро свеједно да ли ће да буде сутра или 30. јуна.

Vrh Dno