Na temu umanjenja računa...
Oko 5, 6. januara mi crko net u igraonici. Zovem, kaže Nensi naravno, ne znam kada će i kada dođe, postoji šansa da opet nestane.. Čekao sam 5 dakle PET dana da proradi, ništa. Otišao u jbni kopernikus, došli sutra dan i namontirali, potpisao ugovor. Ove zvao i rekao da podnosim zahtev za raskid ugovora, jer internet NE RADI. Ona spominje nešto oko mesec dana otkaznog roka, a ja joj kažem. Gospođo... U redu je to, ali internet NE RADI. Vaša podrška kaže da NE ZNA kada će isti da dođe, a rekli su mi kada dođe da će verovatno opet da nestane. I vi očekujete da ja čekam mesec dana BEZ interneta u igraonici od koje živim?! Reko od toga nema ništa. Pri tom sam zvao, slao mailove u više navrata i lepo upozorio da mi umanje račun, ali naravno, *****i pošalju ceo račun za januar. Nije bio umanjen ni za tih 5, 6 dana koliko sam čekao net, posle sam naravno raštekao sve, stavio u kesu i spremio za njih. Ne lezi vraže, stiže račun za februar, ista priča, ceo račun. Reko vi niste normalni... Poslao sam između 5 i 10 mailova, reko ljudi ne možete da očekujete to da platim, internet NE RADI. I na svaki mail dobijam odgovor "prosleđen je kome treba" i niko ni na šta ne odgovara. I konačno sam za mart dobio račun samo za kuću i to platio, a ova dva sam rekao - dajte mi odvojeno račun za kuću i rado ću da platim, niko ništa... Ludaci. Više mi je stvarno muka ili neka se ugase ili nek se nešto desi više.