Šta je novo?

Targo Telekom

Jel ti ONT u bridge modu? Šta su ti rekli, jel neki kvar kod njih, ili si okinuo lutriju?

Sta ces da radis?
Pa nista, cekaj da proradi, da poprave, zivkaj, dosadjuj im, a ako ti bas treba net a tt ne proradi onda neki drugi...

Vec vise od 48h sam bez interneta I ne zna se kada ce proraditi. Problem je sa famoznom plocom I sada ne mogu da dobijem nikako IP adresu... Internet lampica blinka sve vreme. Zvao danas dvaput podrsku, nemaju informaciju kada ce se resiti problem, sem da su kolege na terenu I da me mole za strpljenje. Kao umanjice mi racun zbog ovoga... Ma meni ne treba umanjeni racun, meni treba stabilan net, a ne da se patim zadnja 2 meseca sa optikom, podseca me na vreme kada sam muku mucio sa ADSL-om...

@kibicer: Nije u bridge-u.

Ako imaš svoj ruter, ili ako te ne mrzi da kupiš novi od par hiljada dinara, radiće sve kako treba. Znam, nije idealno, ali ja sam u proseku imao 2 prekida mesečno, a sada od januara od kada sam kupio svoj ruter nemam prekida.

@Scyter
Bez namere da ih branim: ako iole pratiš ovu temu, znaš da podrška ne može nikako da ti pomogne. I ako ti se prekidi dešavaju svega poslednjih dva meseca, ti si srećan čovek.
Ovde ti Targo podrška ne može pomoći, to smo odavno apsolvirali. Ili pomogneš sam sebi, ili promeniš provajdera.

Proradio rano jutros napokon. Mogu samo da se nadam da vise nece biti ovakvih prekida...

Proradio rano jutros napokon. Mogu samo da se nadam da vise nece biti ovakvih prekida...

obzirom da ceo dan ni jedan post nije zabeležen,...što ja ne pamtim,..izgleda da je Targo,..bacio kašiku :-(
na fon se naravno niko ne javlja,...a Web korespondencija se svodi na auto repl kako su moj problem prosledili,..
ja u stvari i nemam problem,..razlog: nemam Net ,...
ima li neko neko neki info,..poslednjih 24h sve je mrtvo,.. grebem se o komsiski WiFi,..sitno
ovo stvarno više ne vodi ničemu,..a uplatih u napred,..:-(

Bilo je i po 7-8 dana da se NIKO nije javljao u temi...
Moras zvati, uspostaviti neki kontakt, barem emailom, pa se zaliti da ti umanje racun za sve dane koje nisi imao net, tim pre sto si unapred uplatio.

Pozdrav svima.

Iako sam bio srećni I prezadovoljni korisnik Targa prethodnih godina, u subotu i nedelju mi uopšte nije radio internet, a onda je u ponedeljak ponovo izdahnuo trajno.

Poslao sam im zahtev za raskid ugovora, koji je prosleđen nadležnoj službi (out of office reply), i naravno rekao da ne planiram da platim ovomesečni račun za period u kom nisam imao internet. Zadržaću infrastrukturu, pa ako pročitam ovde za koju godinu da su se dozvali pameti, rado ću ponovo da se vratim.

Na temu umanjenja računa...

Oko 5, 6. januara mi crko net u igraonici. Zovem, kaže Nensi naravno, ne znam kada će i kada dođe, postoji šansa da opet nestane.. Čekao sam 5 dakle PET dana da proradi, ništa. Otišao u jbni kopernikus, došli sutra dan i namontirali, potpisao ugovor. Ove zvao i rekao da podnosim zahtev za raskid ugovora, jer internet NE RADI. Ona spominje nešto oko mesec dana otkaznog roka, a ja joj kažem. Gospođo... U redu je to, ali internet NE RADI. Vaša podrška kaže da NE ZNA kada će isti da dođe, a rekli su mi kada dođe da će verovatno opet da nestane. I vi očekujete da ja čekam mesec dana BEZ interneta u igraonici od koje živim?! Reko od toga nema ništa. Pri tom sam zvao, slao mailove u više navrata i lepo upozorio da mi umanje račun, ali naravno, *****i pošalju ceo račun za januar. Nije bio umanjen ni za tih 5, 6 dana koliko sam čekao net, posle sam naravno raštekao sve, stavio u kesu i spremio za njih. Ne lezi vraže, stiže račun za februar, ista priča, ceo račun. Reko vi niste normalni... Poslao sam između 5 i 10 mailova, reko ljudi ne možete da očekujete to da platim, internet NE RADI. I na svaki mail dobijam odgovor "prosleđen je kome treba" i niko ni na šta ne odgovara. I konačno sam za mart dobio račun samo za kuću i to platio, a ova dva sam rekao - dajte mi odvojeno račun za kuću i rado ću da platim, niko ništa... Ludaci. Više mi je stvarno muka ili neka se ugase ili nek se nešto desi više.

BECKS,da li imas neku informaciju sta se desava sa Nacionalnom geografijom? Nema signala 5-6 dana.
Nema signala ni na analognoj,ni na digitalnoj.

Stvarno,da li ima neko informaciju zasto ne radi nacionalna geografija? Zanimljivo titl i dalje radi.

Titl radi samo preko analognog signala,dok ga nema preko digitalnog.
Inace od juce ne radi ni jedan kanal iz pinkovog paketa...

A šta mislite što ne radi.. Pa ne plaćaju očigledno.

TV im je postao katastrofa... od 102 digitalnih kanala preko 30 ne radi. Mislim da neću još dugo ostati na Targu...

Ps. Ostade samo Arena 1... gde su nestali 2, 3 i 4?
Ovo postaje komično

Pps. Zvao sam Beogrid, verovatno ću kod njih preći...

Poslednja izmena:
Beogrid deluje kao odlična alternativa, javi utiske u odnosu na TT ako pređeš kod njih.

Za sada mi je net dobro radio i ne gledam puno TV, ali ovo što je preostalo od kanala je tuga, nema šta da pogledaš i kad hoćeš.

Korisnički servis je skoro nemoguće dobiti, na sajtu nema vesti još od prošle godine, EPG nikad nije proradio, fiksni telefoniju sada nude skoro svi u paketima sem njih ...

Mogućnosti su bile velike, nažalost realizacija nikakva i problemi sve češći.

Iskreno, žao mi je TT, za ove dve i po godine mi je jako lepo radio, ali očigledno da se raspadaju potpuno. Daću im šansu još mesec-dva, a onda ću gledati alternative.

Poslednja izmena:
Svi ovi ostali provajderi imaju takodje i mane,jedna od njih je da ogranicavaju broj prikljucaka na televizor,ako hoces vise prikljucenih televizora moras da platis,kod nas jedino Kopernikus ne ogranicava broj televizora ali kod njega je TV 1200 din. Ja sam 3 godine imao Kopernikus i to je bila strava malo malo nema NET-a izludili su me, cim dune malo jaci vetar nema ni TV-a ni NET-a, ovi ostali ogranicavaju br, TV-a,neznam kod TT-a NET jos radi perfektno, jedino sto evo vec skoro nedelju dana nema Nacionalne geografije,za Pinkove kanale me bas briga i tako su bili u paketu nepotrebni visak ,citam da se nemoze dobiti korisnicki servis,probacu danas da ih zovem da pitam u cemu je preoblem,ali zasto imaju sajt ,nemogu da nas udostoje sa nekom informacijom zasto ne rade kanali na TV-u,mislim da je to nepostovanje korisnika njihovog paketa usluga,a to nije u duhu prosperiteta i to je njihova sramota.Ako je u pitanju novac za tv JA BIH PLATIO I MALO VISE SAMO DA GLEDAM NACIONALNU GEOGRAFIJU.

U stvari objavili su nesto u vezi magistrala za Pinkove pakete ali za njih me bas briga.

Beogrid = LAN SBB sa privatnom adresom + D3I

Ja sam ih uzeo na probu mesec dana i za tih mesec dana sam imao 3 prekida interneta. Ne znam koliko su trajali prekidi (u satima, ne danima kao kod TT) jer bih se odmah vratio na drugi link, pa kad se setim prekacim se opet na njih. Dosta pratecih problema sam imao, dok je sve proradilo, 15 dana podesavanja i zivkanja svakodnevno, datih pogresnih parametara za pristup, samoinicijativnih promena lozinki za pristup nalogu i tako... Naravno, ko nema alternativu, bolje Beogrid koji kako-tako radi, nego nesto sto ne radi uopste. Kad radi, radi sasvim ok. Samo ne ocekujte da ce sve biti super i bez problema.

Moje iskustvo sa Beogridom.
Sve ok - net za 5 meseci pukao mozda 2x po 15ak min. TV radi ok, desi se ponekad da baguje premotavanje ali to se resi resetom uredjaja.
Sve u svemu na vreme pobegao od Targa - ako rese probleme eto me nazad.

Telekom vdsl je tata mata za sve njih po pitanju stabilnosti i pouzdanosti.

pozdrav, svim korisnicima TT
koji jos imaju živce ili toliko Net_a da jos uvek ne odustaju,..
pre par dana, posle 5_o dnevnog prekida podneo zahtev, zbog kojeg se u office_u uopste nisu uzbudili
i zavrsio jednu epizodu korisćenja INeta..
kao i mnogi imam višestruke mogučnost za ISP_om pa sam opet kod BGrida,..koji u opste nije loš,...
sada imaju i optiku,..ali ne svuda,...
zaposleni, po ponašanju vidim da i sami traže nova uhlebljenja, a po njihovim rećima odluka pada
do 10. Maja... infra struktura je ostala,..tako,...nema bolje veze od fibera,..ali samo kada radi,..a ovde (kod TT)
to očigledno dugo,dugo NE radi,..
mošda se nadjemo na ovom mestu za neko vreme po novom firmom koja će to bolje raditi,..
poz.

Otisli ste previse u off,ipak ovo nije Beogrid,Telekom VDSL i ostale teme... Pa rekoh mozda su se zaboravila pitanja sa proslih par strana!
Da li je neko uspeo da dobije neki info za Nacionalnu geografiju i Pink kanale (filmske kanale,to me jedino i interesuje)?

Druže, šta misliš da je moglo da se desi? Ne plaćaju verovatno i ćao. Kao i sa arenama itd.

Otisli ste previse u off,ipak ovo nije Beogrid,Telekom VDSL i ostale teme... Pa rekoh mozda su se zaboravila pitanja sa proslih par strana!
Da li je neko uspeo da dobije neki info za Nacionalnu geografiju i Pink kanale (filmske kanale,to me jedino i interesuje)?

To bi trebalo uskoro da bude reseno. Iskreno se nadam.
Imacu vise informacija do kraja dana.

Pink zvanicno ima neki problem sa opremom zbog cega ne moze da nam salje signal vecine kanala
Sto se Arena tice, postalo je preskupo davati za dzabe sva cetiri kanala. Da postoji neki dodatni paket koji bi se korisniku tarifirao, sigurno bi bile ubacene i ostale Arene.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Hvala BECKS na informacijama!
Svako obavestenje je dobrodoslo,pogotovu kada je od tebe,jer ti i kol centar (koji se retko javlja,to smo svi konstatovali) jedini imate 100% prave onformacije.
Molim te,javi i za Nacionalnu kad budes imao neki info!

Bravo BECKS, nadam se da znaš koliko značiš korisnicima TT na Benchu. Ako tvoji u TT ne znaju, od mene uvek barem imaš pivo. Žena je počela i da mi zvoca zbog Pinkova, pa sam na granici. Arena je postala marginalna otkako je SK preuzeo većinu fudbalskih liga. NatGeo mi već ozbiljno nedostaje.

Za Arenu 2,3,4 ne znam šta je čudno što ih nema, isto se desio i sa drugim provajderima, ne samo sa Targom. Recimo ja sam kod KDS pošte i oni su isto izbacili te kanale iz osnovne ponude, prebacili su ih u sportski paket.

Drugi je problem to što Targo već dve godine ne uvodi nove internet i tv pakete...

Nazad
Vrh Dno