Šta je novo?

LG G4

LG G4

S6

Nema dalje

Boljka kod N4 sto se kamere tice,nastavlja se i kod S6-ice

Јеси ли сигуран у последње две реченице? Шта ћемо са Кинезима? ;)

Pricam o brendovima koji su proverenog kvaliteta i renomea: Sony, HTC, Samsung, LG i Apple.

Kinezi moraju jos dosta da se potrude da udju u to drustvo, mada su na dobrom putu.

Ne znam odakle ti cifre, ali je G4 100 GBP (136 eura) jeftiniji od S6 sim free u UK u plastici ili 75 GBP (100 eur) jeftiniji u koznoj varijanti.

SIM Free UK cene:

• LG G4 plastika - 499 GBP / 677 eur
  • LG G4 koza - 525 GBP / 712 eur
  • Iphone 6 16 - 539 GBP / 731 eur
  • M9 - 579 GBP / 785 eur
  • S6 32 - 599 GBP / 812 eur
  • S6 64- 650 GBP / 882 eur
  • S6 Edge 64 - 759 GBP / 1029 eur

Kao sto sam ranije rekao, za ono sto se dobija sa ulozenim novcem, LGov flagship ce biti ponovo best buy ove godine. Mozete da kupite neznatno bolje uredjaje za vise para, ali necete naci uredjaj koji pruza vise evro za evro.
A sta cemo sa tim sto sam ja moj sim free S6 platio 600$
Onda je moja kupovina double best buy ove godine
I mislim da ce u usa biti skuplji nego s6

Poslednja izmena:
^^ Не бих баш рекао да су Шаоми, Меицу, Леново, Хјувеи, ОПО и остали непроверени али добро, то сада није тема. :)

LG G4

S6

Nema dalje

Boljka kod N4 sto se kamere tice,nastavlja se i kod S6-ice
Jednostavno se ne moze kvalitet kamere uporedjivati slikama koje su slikane pod razlicitim uglom, svetlost drugacije pada.

Kamera je fenomenalna to stoji ali ovakvi primeri nisu dokaz, vec pokusaj umanjivanja kvaliteta drugog telefona.

^ Moze da se slika iz bilo kog ugla,ali S6 ima zrnasti prikaz. Automatika 'vuce' sa sobom staru boljku od N4. U nocnim uslovima pri automatici slika je previse zrnasta

A sta cemo sa tim sto sam ja moj sim free S6 platio 600$
Onda je moja kupovina double best buy ove godine
I mislim da ce u usa biti skuplji nego s6

A to sto je dolar ojacao u poredjenju na euro skoro 20% u zadnjih 4 meseca ne racunas? Sve sto Azijati rade je u dolarima ne eurima. Ziveo sam 8 godina u SAD i njihovo trziste ne moze da se poredi sa resto sveta (objedninjeno trziste sa proporcionalnom kupovnom moci i navikom potrosackog drustva). U najgorem slucaju imace istu cenu.

^ Moze da se slika iz bilo kog ugla,ali S6 ima zrnasti prikaz. Automatika 'vuce' sa sobom staru boljku od N4. U nocnim uslovima pri automatici slika je previse zrnasta

Istina, kao što rekoh nije fenomenalno kako se priča za n4...

Mada ima fix za kameru, ali mora rut i da se izgubi garancija :)

Poslednja izmena:
Oba telefona su super. I g4 i s6... Mislim da su ljudi previše razmaženi danas. Sve im nešto fali i smeta. Svaki telefon ima neku manu i prednost. To će uvek tako biti. :) Verovatno će kod nas lg g4 biti bolja kupovina iz prostog razloga što će cena brže pasti na neku razumnu.

@Danilo Pantelić,jedno su price,a drugo je praksa. Iskoristio sam jednu tvoju sliku na drugom forumu kao dokaz. Kasnije na flickr sam video x takvih primera. No dobro,to je Samsung,mora da bude najbolje :d

Na flickr idu najbolje slicice :) Zamisli da izvadis one iz korpe :)

Oba telefona su super. I g4 i s6... Mislim da su ljudi previše razmaženi danas. Sve im nešto fali i smeta. Svaki telefon ima neku manu i prednost. To će uvek tako biti. :) Verovatno će kod nas lg g4 biti bolja kupovina iz prostog razloga što će cena brže pasti na neku razumnu.

slazem se sa svim.

I baterija nece biti tako ocajna kao na S6. A meni je baterija izrazito bitna stavka. Mada koliko vidim sacekacu G5 ili S7 da bih se odrekao mog G3.

Ako ti fino služi G3 naravno da trebaš da sačekaš. Nije to sada ništa epohalno. Malo veća buka se digla oko s6 i ti samo zato što Galaxy serija više nije od plastike. E sada što svi mi bolujemo da imamo najbolje telefone to je neka druga priča... :D

Jos dve test slike kamerom

Izasao video review phonearene

[youtube]ALCt0mYEUb0[/youtube]

Jos 2 ok reviewa.

http://www.tomsguide.com/us/lg-g4,review-2788.html

The G4's 3,000-mAh removable battery is built to last you all day, but it falls short of that promise. Enduring 7 hours and 38 minutes on our battery test (Web surfing over AT&T LTE), the G4 just barely outlasted the HTC One M9 (7:14), and fell short of the Galaxy S6 (8:32), our 8:21 average and the iPhone 6 Plus' epic 10 hours. Even last year's G3 lasted longer than the G4, registering 7:56. 

Still, I couldn't help but notice that the G4 didn't look quite as bright as the other two phones, which was reflected in our brightness testing. Registering 396 on our light meter, the G4 just barely outshines our 378-nit category average, and is notably dimmer than the Galaxy S6 (521 nits), iPhone 6 Plus (537 nits) and One M9 (472 nits).

http://www.stuff.tv/my/lg/g4/review

Pocketnow.
[youtube]_FwIc_TziV8[/youtube]

Dobra ova "koza" .. Kamera opet ima probleme sa snimanjem videa.

Ali zato za slike kida.

Ovaj se buni za ram menadzemt iako g4 ima 5.1 android. Toliko o 3gb rama.

Sve se ponavlja kao i sa G3,loša optimizacija software-a i kraj........na žalost da to ne mogu da reše.....

Ja bih od svih ovih flagship-ova napravio gpe.

Slazem se. Ali gpe sa par bitnih apk iz domaceg skina. Nesto kao sto je htc odradio,gpe sa camera apk iz sensa

Google će morati nešto da uradi povodom fragmentacije, ima tekstova o tome. I to za sve uređaje, iOS i Windows nemaju taj problem. I WP ako ozbiljno bude kao obećano može ozbiljno da ih ugrozi, naročito u srednjem i nižem segmentu, jer tu Android najviše za**** sa podrškom. A u top tier već imaju Apple koji svoje korisnike ispoštuje dokle je moguće što se tiče softvera.

Nazad
Vrh Dno