Koja ti je onda kombinacija da se ukine taj donji meni i da bude 100%zakljucan?Kad je ukljucen pin plus huawei lock onda da, inace izgleda kao na slici![]()
Probao sam i tu kombinaciju ali ostaje samo lampa aktivna, sto je radost evrope za moje dete[emoji12]
Ma gde lošije od z ultra, moja lumija 525 je umela da napravi bolje slike. Da se razumemo imao sam lumiju a sad imam z ultra.Malo sam iznenadjen kamerom,verovao sam da je ipak bolja,ali ovo je losije od z ultra
Jesi probao da daš detetu neku drugu igračku? Možda malo jeftiniju?
Ne dajem ja ništa,ona sama uzme telefon iz jakne ili torbe.Moram na plafon da ga kačim da ga ne dohvati:d
A kad i vi budete imali djecu davacete im mob.. imam bratica malog od 5god ,taj je uspio da provali vrata od kombija a ne da ne nadje tel![]()
Heh, to je zato sto su vam sredstva deterenta slabakad smo mi bili klinci,djavola si smeo da uradis nesto kad ti se kaze-ne moze. Nije da nismo pokusali par puta,ali uvek bi se zestoko opekli.
Imam burazovog malog u okolini, uvek se zalepi za telefon "geda sike geda sike", može samo ako sam ja tu, a i kada pretera, uzmeš mu iz ruke i kažeš "vidi gore avion" - rešena stvar, dete zaboravi da je mobilni telefon ikad postojao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari