Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Toza verovatno nema jer je verizon model. Koliko znam oni koriste antenu od drugog proizvodjaca,i samo resenje je verovatno drugacije odradjeno

Pišu ljudi po netu da imaju problem sa prijemom, sad sam malo proguglao. Nadam se da će moći to da srede ažuriranjem softvera i sl.
LINK
LINK
LINK
Pocket-lint u svom testu isto napominje

Vecina telefona pri izbacivanju ima problem. Sve se resi updateom brzo. Ogromne su to cifre koje se prodaju, mora da pati telefon od necega dok se ne ispegla posle.
Samo za Nikolu posto je S6 fail a ovo nije.
df5e2bf58bb60f845e518083d266155d.jpg

Poslednja izmena:
Tozo jel imaš i dalje S5 da uporediš signal u db?
Ili Gizmo sa Nexusom npr

Despite Samsung’s success, bias keeps company down
-When you look at the stats, Samsung is carrying nearly half the global marketshare of all the other Android vendors combined (keep in mind that we’ve mentioned seven other Android manufacturers in this article, and there are other lesser-known brands). Samsung is shouldering its own in the Android space (with little competition, I may add, unless you factor in the “others,” who don’t even get a specific name mention), and the stats favor Samsung.
-It’s interesting that the same tech analysts and media (some Apple and even Android tech sites) that tend to down Samsung aren’t applauding the “others” in the list. After all, the “others” category shipped more smartphones than Motorola, Samsung, and Apple last quarter. Why aren’t tech analysts and media applauding the “others” over Apple, for example?
-In contrast, Apple has no competing manufacturers with iOS. No one else but Apple makes iPhones and iPads (and now iOS smartwatches), and no other devices in the mobile space run iOS but Apple devices. And, as a result, Apple doesn’t have to share its success with anyone. There is no “slicing up the pizza,” so to speak, no divvying up the profits with anyone else but Apple. And yet, if you take a look at the company’s smartphone sales and marketshare, Apple has lost quite a bit of the steam it picked up at the end of 2014. And yet, Apple gets applauded for its sales (even though the company is still down as compared to its sales a year ago in Q1 2014), while Samsung’s recovery gets sidelined in the media space because of its losses in profit. A double standard is at play here.

-In the end, comparing Samsung and Apple’s profits are, literally, like comparing oranges to apples: the success of both companies has a context, a situation, that requires consideration. Anyone who studies sales and global marketshare throughout the year knows that the secret to success is not necessarily how you start, but how you end. 83.2 million smartphones shipped in Q1 is a stellar achievement for any tech company. Any. Tech. Company. And Motorola, LG, HTC, Sony, Huawei, Xiaomi, and other Android manufacturers could only dream of having Samsung’s success.
-So, what’s the problem with tech analysts and pro-Apple media? They’re just scared ‘cause Samsung’s made a comeback. Don’t worry, though; if you hang around in the tech world long enough, you’ll see that criticizing Samsung is what the critics do around the office when they run out of productive itinerary. Unfortunately for the tech analysts and media, Samsung’s got the right numbers to put it back at the top.
-Despite the numbers they want you to see, there’s only one set that matters.

Kod nas su mreze katastrofa. Mozda je vip u pitanju. Oni su sramota ziva. Ja u zemun polju ni na nokiji od pre 10g nemam cist signal. Sa novim telefonima sam zesto nedostupan u kuci. Cak i dr koji dodju sa mts i telenor karticama. Mada moram priznati telenor je najbolji po pitanju signala.

To nema veze sa ovom pričom. Lako se uporedi; dva telefona na istoj mreži, jedan pored drugog (npr. S4 i S6) i očita se vrednost signala, bilo koje mreže.
Kao npr. u ovom slučaju.

Poslednja izmena:
Cekamo da se @Gizmo javi po tom pitanju. Mada ne znam da li u njegov nexus moze da ide telenor kartica.

Vip i bije glas da su losi. Ja npr u Sapcu moram da prebacim na 2g u kuci da bih imao signal a zivim 5 minuta hoda od centra(mts je kod mene)

Kod nas su mreze katastrofa. Mozda je vip u pitanju. Oni su sramota ziva.

Bas tako, uglavnom im je signal prosecan-ili ide ka losem mada kapiram da je u Bg najbolja situacija ali su generalno losiji od telenora i mts sto se toga tice.

A da pojedinci ne bi penili - hejtovali ili branili Samsung eto imaju Gizmo i Hunder sestice na nasim mrezama pa neka provere 😉 Ako S6 stvarno ima los prijem to je dodatni problem i po trajanje baterije jer su nase mreze ''posebne'' a sama baterija je tek prosecna.

Poslednja izmena:
Evo s6 pored n5. Mts mreza..uzas
IMAG0520.webp

N5 je na edge, izvinjavam se. Sad ću slikati na 3g

Poslednja izmena:
Kakav je to uredjaj?

Gmate+ stavis karticu i sigurno imas signal.Sihronizacija ide preko bluetoot-a.Tj postoji aplikacija kojom se poziva i salju poruke.Sto je najace otvara u delicu sekunde.Nema vise laga 😀
A radi i sa demo kao ovaj [email protected] nemam ja full telefon.Ovo je nesto izmuvano preko coveka iz samsunga koji mi je dao demo. Nisam jos sagoreo po glavi da dam za telefon 800+e

3g signal na s6 je lošiji od svih telefona sa kojima sam imao priliku da ga uporedim. S4, n5 i m8.

Doslo vreme da se menja s5 pa da pitam one koji imaju edge , kakav je utisak u ruci? ima li slucajnog pritiskanja sa strane i ostali utisci,hvala unapred

Dzabe sve te prednosti koje ima S6/Edge kad ima jednu veliku manu i to najvecu a to je los signal..znaci telefon je neupotrebljiv i tezak fail.
isto tako i kod mene se žalio drugar-ja nemam pojma o tome pošto ga još nemam ali posle ovog cu da razmislim debelo-i pazi ovde šta pišeš nedaj bože da kažeš nešto loše za s6 ima da te lincuju [emoji1] fanboy ekipa

Neces biti linčovan, već gadjan sa bezbroj linkova od samo jednog člana u kojima je gubljenje signala zapravo premium feature zarad smanjenja zračenja mušterija i čuvanja njihovog potomstva ukoliko telefon čuvaju u prednjem džepu farmerki.

Neces biti linčovan, već gadjan sa bezbroj linkova od samo jednog člana u kojima je gubljenje signala zapravo premium feature zarad smanjenja zračenja mušterija i čuvanja njihovog potomstva ukoliko telefon čuvaju u prednjem džepu farmerki.
[emoji1] [emoji1] [emoji1] ima ih više

Hahahaha ova je dobra.

@on topic
Sutra javljam za signal S5 i S6.
Ono sto sam primetio jeste da S6 vata mnogo bolje wifi signal.
Tamo gde mi S5 skida 200kbps, S6 skida 1.5mbps.
Ali veoma je verovatno da S5 ima bolji prijem sto se signala tice.

Hmm, poznato mi to nešto. Ubeđen sam da je to jedna druga "ekipa" radila koju godinu pre... to je isto bio premium feature.

I savijanje im je zajednicki feature, ali se to nesto ne pominje

Svaki telefon možeš da saviješ ako primeniš dovoljno veliku silu. To su čiste gluposti...

Hmm, poznato mi to nešto. Ubeđen sam da je to jedna druga "ekipa" radila koju godinu pre... to je isto bio premium feature.

Naravno, to se podrazumeva kada se javljaju "revolucionarna" gubljenja funkcija koje mi obicni smrtnici ne mozemo da shvatimo.

Gde kapne para (i / ili IQ) nedostatak se odmah pretvara u premium feature.

Nazad
Vrh Dno