Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja nisam jer je jos ona prva beta cekam da je utegnu malo, mada i oni kazu da nisu sigurni sta ce biti od te tastature i da li ce uopste izaci iz bete, kazu da je ovo vise kao test, ali svaka cast za SwiftKey

Poz
Dal i vas u posljednje vrijeme youtube app zeza?
Ne mogu ni jedan klip da pogledam, stalno mi izbacuje "can't load video touch to retry" ?
U cemu je fora, zna li neko rješenje?

Ja ne bih plaćao Textru. Apsolutno ništa ne nudi da to opravda, kao što ni reklame ne bih tolerisao.

apdejtovao i nije sa reklamama
pogledaj na svom gp da li je i dalje free, meni jeste

*** mora od necega da se zivi,reklame su ok.( iako ja koristim adaway :) )

Meni je Textra za sada najbolja aplikacija za sms a koristio sam do sada GoSms, Handcent, Chomp, Google Messenger, Sliding Messaging, Ninja Sms, onda stock aplikacije na Cyanogen mod romovima, Sense, Touchwiz...

Izgleda odlično, do sada nisam imao ni jedan problem sa njom a znači mi i što mi delivery report ne stiže kao posebna poruka već mi se samo čekira pored poslate poruke. Aplikacija je krenula sa nekim najosnovnijim opcijama ali kasnije su ubacili dosta stvari koje proširuju funkcionalnost ali ne čine bloat (blokiranje kontakata, odloženo slanje poruka itd.). Ima još stvari koje su potrebne nekim korisnicima a koje bi mogli da ubace, pada mi na pamet privatni inbox.

Ako će im novac od reklama i paid verzije pomoći da nastave da razvijaju aplikaciju nemam problema da im platim, ne bih da gledam reklame.

I ja isto mislim. Sve ima što mi treba, i još je baš lepa.

Meni chomp radi posao, mada imam i textru i evolve sms na telefonu[emoji4]

Brate mili,a sta to tako bitno treba da ima obicna sms aplikacija pa da se o tome diskutuje u nedogled? :)
Ja koristim uvek fabricku,koja god da je,jer samo udjem iskucam poruku i izadjem,mada i to minimalno pored svih chat programa.

+1000 :D

Nije mi jasno.Isti tim je razvio i Chomp pa nema da se plaća,što bi se plaćala textra?

Јел може нека препорука за неку апликацију ( ако уопште постоји) којом могу да организујем складиште фона? Пуна је меморија и приказује ми неких 2.5 гб слика које уопште нмгу да нађем и пребацим преко компа.

Nije mi jasno.Isti tim je razvio i Chomp pa nema da se plaća,što bi se plaćala textra?
Zato što su autori tako odlučili.
Njihovo je pravo da odluče da li će im (i koja od) aplikacija biti free, ad supported ili paid.
Sa obzirom na opravdanu popularnost Textre, ne verujem da ljudi neće želeti da je kupe.
I to je to.

Јел може нека препорука за неку апликацију ( ако уопште постоји) којом могу да организујем складиште фона? Пуна је меморија и приказује ми неких 2.5 гб слика које уопште нмгу да нађем и пребацим преко компа.
Disk usage

Ne znam cak ni dal da postavljam pitanje ovde al ajde bolje nego da otvaram novu temu.:d

Jel moze neko da mi pomogne prilikom instlacije ove app CashForApps Nije dostupna u nasoj zemlji probao sam sa raznim VPN programima koji su mi pre radili posao npr. Hola ali i dalje ne mogu instalirati ovu app. Ako neko zna kako i voljan je da mi pojasni bio bih zahvalan.:d

Jel koristite neki xposed modul koji boji nav bar u boju status bara?

Kako vam radi opera mobile posle najnovijeg updatea? Malo su je vizuelno promenili, offroad je postao opera turbo i navodno ima full web support u modu stednje. Meni sad radi dosta sporije, treba joj citava vecnost da izrenderuje stranicu sa upaljenim turbom a neretko smrzne. Mnogo je fluidnije radila prethodna verzija.

^^
Nakon samog update kod mene nije mogla ni da se pokrene (konstantni force close).
Očistio data i cache, to jest reinstalirao i proradila.
Turbo ne radi uopšte, kada ga uključim nema uštede podataka u meraču.
Zna povremeno da se sruši, ne često ali zna.
Nešto su definitivno zabrljali u ovoj verziji.
Verovatno će uskoro update..
Kako god bilo ne srede li situaciju u razumnom roku prelazim na drugi browser.

Ja sam se vratio samo na prethodnu verziju. Van wi fi mreze 90% koristim edge i imam samo 600mb tako da mora da se stedi...

Nazad
Vrh Dno