Integirsanu graficku karticu u biosu sam disejblovao (intel graphic processor) ne znam da li treba to?? odgovorite mi na to pitanje
Ne moras, sve to ide automatski.
Umarte, ne znam odakle ti ideja da spinujem, ako ti tako izgleda, namere nema....to je samo opservacija, na konstataciju Erika da je steta sto nije uzeo proc pre par godina, i usput sam podelio svoje iskustvo, cemu takva reakcija s tvoje strane
......kao da ima sta korisno vise da se kaze na ovu temu, a za Kurir/Blic, neka hvala, ne bih se snasao u drustvu tih lesinara
![]()
Ja se izvinjavam što upadam kao padobranac na temu, ali ako nekom nije teško neka mi odgovoriJel mogu ja s konfom iz potpisa poterati gta ili ne postoje ni teoretske šanse
Nije da sam neki gamer, ali sam hteo da probam igru da vidim kako radi.Hvala unapred.
@umart, sve je to ok sto sam dobio taj odgovor, ali sam isto tako dao odgovor zasto to nazalost nije uvek moguce. Prvo, nekad vec imas masinu koja ti radi posao i nema potrebe da uzimas bilo sta drugo, a drugi razlog je sto jel, zivimo gde zivimo pa nije da nam se moze da uzimamo sta nam se cefne kad nam se cefne. Bojim da si previse izanalizirao moj post bez potrebe. "Spinovanje" sluzi kad nesto pokusavas da dokazujes pa "spinujes" kako bi prica tekla na tvoju vodenicu, a ja nemam sta da dokazujem, moj post je cista opservacija.
To za grafiku sam i mislio, ipak je to ddr3Mozes, sve na najslabijim podesavanjima.
Graficka ti je preslaba, sve ostalo je dobro.
Da, skoro svaki primerak sa nekim takvim ventom kao sto je taj CM Hyper 212 EVO moze da ide do 4.4 Ghz. sa nekim temperaturama u gamingu do 70-75C.
Samo nisam bas najbolje razumeo ovo za 1.8-1.85V, koja je to voltaza?
To za grafiku sam i mislio, ipak je to ddr3Hvala puno na odgovoru
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari