Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Hm neko je pisao da na S6 u ram memoriji stane samo 6 aplikacija. Meni stoji 18, i cak posle restarta su svih 18 ostale u ramu.
Ili sam ja nesto lose procitao

Hm neko je pisao da na S6 u ram memoriji stane samo 6 aplikacija. Meni stoji 18, i cak posle restarta su svih 18 ostale u ramu.
Ili sam ja nesto lose procitao
Gde si izbrojao tih 18? A to je loznica (mislim) pričao za onaj multitasking test, broje se aplikacije koje kad stisneš recents i pozoveš ih odatle odmah iskoče, bez učitavanja. Mada tu naravno zavisi koje aplikacije su u pitanju, tj koliko teške...

Gde si izbrojao tih 18? A to je loznica (mislim) pričao za onaj multitasking test, broje se aplikacije koje kad stisneš recents i pozoveš ih odatle odmah iskoče, bez učitavanja. Mada tu naravno zavisi koje aplikacije su u pitanju, tj koliko teške...

Ja sam mislio da prica za ovaj task manager.
Ovo levo dugme od home tastera. Meni tu izlista oko 18 aplikacija.

Tu moze da izlista i 100apk. Fora je koliko moze realno da ih startuje iz tog menija a da ih ne ucitava od 0 :)

Uzmes neki task menadzer i pogledas koliko aplikacija ostaje u ramu(preporuka za 3C Toolbox)

Naci ces mu manu sigurno cim si ljubitelj ip.:)
Nisam fan boy. Nego mi je u toj klasi iP bolji izbor. Daleko od toga da volim i hvalim ono što ja imam. Jednostavno cenim dobru stvar. Samsung mi se jednostavno nikad nije svideo zbog očajne plastike i sugavog Touch Wizza. Sad je skroz druga priča.

sad gledam na play store, 17og aprila je bio update za tu test app i kaže changelog "more accurate results for some devices". ti si onaj test radio 11og aprila, sa starijom verzijom. možda je tad bila moša a sad čita ispravno?

sad gledam na play store, 17og aprila je bio update za tu test app i kaže changelog "more accurate results for some devices". ti si onaj test radio 11og aprila, sa starijom verzijom. možda je tad bila moša a sad čita ispravno?
Moguce. Samo raw sad fali.
Mada kao da cu koristiti to.
Koristim obicnu kameru.

Steta sto fabricka ne izbacuje raw zajedno sa preradjenom. Ocekujem da g4 to ubaci u svoj mob.. M9 je trebao to da ima ali je to nekako sve nestalo u vremenu.. :)

Moguce. Samo raw sad fali.
Mada kao da cu koristiti to.
Koristim obicnu kameru.
a radi li ovo ostalo u manual cameri? npr ručni shutter speed, staviš 1-2s (koliko je uopšte max?) i iso neki i okineš, jel bude stvarno 2s ekspozicija?

Steta sto fabricka ne izbacuje raw zajedno sa preradjenom. Ocekujem da g4 to ubaci u svoj mob.. M9 je trebao to da ima ali je to nekako sve nestalo u vremenu.. :)
LG bi trebalo da ima po onim reklamama? a HTC naravno čeka update, najavljeno je :D

Tozo daj baci neki review baterije sa par ss :) ali objektivan ;)

To je jako cudno ali dobro za cuti.. Mozda si mogao da skines neki program koji belezi temperaturu baterije i onda da ga stavis od 5% do 100% bas da vidis dokle se max penje

Evo ja sam skinuo gsam battery monitor pa cu ujutru da okacim ss temperature baterije na n5 pri qi punjenju.

Poslednja izmena:
Ne znam koliko ima istine u ovime ali satro temperatura nije isla preko 37c. Doduse moj kineski qi punjac nije zakacen za pravi adapter u struju nego u usb od kompa.

uploadfromtaptalk1429676929210.png

Znam da je ranije isao do 41c na bateriji tako da ne znam da li treba verovati ovom programu :)

Poslednja izmena:
Ne znam koliko ima istine u ovime ali satro temperatura nije isla preko 37c. Doduse moj kineski qi punjac nije zakacen za pravi adapter u struju nego u usb od kompa.

Pogledajte prilog 168537

Znam da je ranije isao do 41c na bateriji tako da ne znam da li treba verovati ovom programu :)
Na S6 jos manje ide garant. Bukvalno nisam osetio nikakvu toplotu. Nadji program kojim oces da testiram pa ti kacim rezultate sutr

Poslednja izmena:
Jeste bogami, ja koji nisam ljubitelj samsunga, moram pohvaliti ovogodišnju s seriju.. Recimo da mi se više svidja edge kako izgleda...
Odustali su od qualcomma, ispao je sjajan potez...

Poslednja izmena:
Bio sada do Vipa u Knezu,ima izlozen beli,crni i zlatni t.j srebrni.Razmisljam o boji,na beloj je nemoguce da se otisak prsta vidi,na crnom minimim se poznaju otisci,na srebrnom ih pozadi ima vise nego na crnoj boji.
Nekako sam najblizi crnom ali cu videti jos.Gledati neki od videa koji su ubaceni na ovakvom ekranu je prica za sebe.
Edge ostavlja poseban dozivljaj kada se duze drzi i koristi,mada i obican model crni je prelep.

Jeste samo oni tamo drže osvetljenje na 100% pa to bude lepo ...
Skini ga sa kabla, koristi tako i biće SoT 2.5h :D

Ja cu biti zadovoljan da mi drzi baterija od jutra do uvece uz normalnu upotrebu,kao sto su svi modeli iz S serije drzali.

Zavisi od korišćenja. Kaže crnja ima dana kada izgura bez problema još mu ostane 30% a ima dana i kada mu na pola dana ode cela...

To su cari samsunga. Nikad ne znas kad ce nesto ostati u pozadini i pojesti bateriju.

^ Jos kad bi svi mi svakog dana identicno i na isti nacin koristili telefon... :d

Nazad
Vrh Dno