Gde si izbrojao tih 18? A to je loznica (mislim) pričao za onaj multitasking test, broje se aplikacije koje kad stisneš recents i pozoveš ih odatle odmah iskoče, bez učitavanja. Mada tu naravno zavisi koje aplikacije su u pitanju, tj koliko teške...Hm neko je pisao da na S6 u ram memoriji stane samo 6 aplikacija. Meni stoji 18, i cak posle restarta su svih 18 ostale u ramu.
Ili sam ja nesto lose procitao
Gde si izbrojao tih 18? A to je loznica (mislim) pričao za onaj multitasking test, broje se aplikacije koje kad stisneš recents i pozoveš ih odatle odmah iskoče, bez učitavanja. Mada tu naravno zavisi koje aplikacije su u pitanju, tj koliko teške...
Nisam fan boy. Nego mi je u toj klasi iP bolji izbor. Daleko od toga da volim i hvalim ono što ja imam. Jednostavno cenim dobru stvar. Samsung mi se jednostavno nikad nije svideo zbog očajne plastike i sugavog Touch Wizza. Sad je skroz druga priča.Naci ces mu manu sigurno cim si ljubitelj ip.![]()
Hm uzeo sam nov mob i pokrenuo onaj manual camera test, sad kaze da nema RAW support?Tu moze da izlista i 100apk. Fora je koliko moze realno da ih startuje iz tog menija a da ih ne ucitava od 0![]()
Moguce. Samo raw sad fali.sad gledam na play store, 17og aprila je bio update za tu test app i kaže changelog "more accurate results for some devices". ti si onaj test radio 11og aprila, sa starijom verzijom. možda je tad bila moša a sad čita ispravno?
a radi li ovo ostalo u manual cameri? npr ručni shutter speed, staviš 1-2s (koliko je uopšte max?) i iso neki i okineš, jel bude stvarno 2s ekspozicija?Moguce. Samo raw sad fali.
Mada kao da cu koristiti to.
Koristim obicnu kameru.
LG bi trebalo da ima po onim reklamama? a HTC naravno čeka update, najavljeno jeSteta sto fabricka ne izbacuje raw zajedno sa preradjenom. Ocekujem da g4 to ubaci u svoj mob.. M9 je trebao to da ima ali je to nekako sve nestalo u vremenu..![]()
Hocu, cim budem imao telefon duze od 48h u poseduTozo daj baci neki review baterije sa par ssali objektivan
![]()
Na S6 jos manje ide garant. Bukvalno nisam osetio nikakvu toplotu. Nadji program kojim oces da testiram pa ti kacim rezultate sutrNe znam koliko ima istine u ovime ali satro temperatura nije isla preko 37c. Doduse moj kineski qi punjac nije zakacen za pravi adapter u struju nego u usb od kompa.
Pogledajte prilog 168537
Znam da je ranije isao do 41c na bateriji tako da ne znam da li treba verovati ovom programu![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbmNa S6 jos manje ide garant. Bukvalno nisam osetio nikakvu toplotu. Nadji program kojim oces da testiram pa ti kacim rezultate sutr
Dobar review, ishvalio ga je samo tako.
To su cari androida. Nikad ne znas kad ce nesto ostati u pozadini i pojesti bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari