Meni je osvetljenje na toliko i nikada preko 3 sata SOTa nisam imaona video si BBS log da nije bilo nicega...Na 40-50% osvetljenja ne treba powerbank nego da se vidi šta vuče bateriju, trebalo bi da ide oko 5-5.5h sot tokom dana bez igara. Sa njima... manje![]()
Meni je osvetljenje na toliko i nikada preko 3 sata SOTa nisam imaona video si BBS log da nije bilo nicega...
Ja sam ti odmah rekao, kad si napisao da si uradio update na 5.0, da ces morati da kupis power bank. Da si ostao, za sada, na KK baterija bi ti bila primetno bolja. Sada jedino mozemo da nosimo power bank sa sobom i da se nadamo da ce sledeci update resiti taj problem.Kako stojite sa punjenjem baterije? Koliko vam treba vremena da se napuni baterija? Ja ne znam da li je svima tako, ali meni po 2h najmanje puni bateriju sto je po meni nelogicno, jer ipak je to mnogo vremena. Ako imate neki predlog da date za brze punjenje slobodno recite.
Takodje nisam uopste zadovoljan baterijom, prebrzo se istrosi, bukvalno mi po pola dana drzi baterija tako da dnevno moram 2 puta da ga punim. Jeste da ga dosta koristim, ali opet to nije razlog da se toliko brzo trosi baterija. Mozda mi je nesto upaljeno u podesavanjima sto dere bateriju a ne znam sta je, a mozda je jednostavno tako. Inace gledam da uvek smanjim vidiljivost na nekih 40-50%, pogasim lokaciju i sinhronizaciju, al dzaba, opet jedva izdrzi pola dana. Nadam se da ce LG to uspeti da resi sa novim updejtom, jer ovo je stvarno katastrofa.
Al ajde da predjemo i pored toga sto se prebrzo trosi baterija, nego sto mi je puni po najmanje 2h, znaci uzasava me to.
Na koliko ti je osvetljenje?
Ugašeno je, to mi je uvek na Off.@voyager tebe google servisi ubijaju, proveri da li ti je ugašen location history. google settings (posebna ikonica u draweru)/location/google location history pa prekidač na off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari