Šta je novo?

LG G3

Da li nekome od vas izgura 2 dana i koliko vam je sot na kraju?

Videcemo kako ce se dalje ponasati baterija. Danas sam ga oko pola 5 skinuo sa punjaca, osvetljenje sam sad stavio na 35% (do pre pola sata je bilo na 85-90%), nisam ga preterano koristio, par poruka, 2 poziva, kratko koriscenje vibera i desetak slika, i evo sada je na 76%. Videcemo koliko ce izgurati.

Baterija je losa i ***, pomiri se sa tim, ekran previše vuce i nemas mnogo toga da uradis po tom pitanju. Isključi lokaciju, brisi aplikacije koje ne koristis, odradi te osnovne stvari, navicices se :-D

@Babadook,

Ma pomiricu se ja sa tim da moram da ga cesto punim, al punjenje koje traje najmanje 2h, e sa tim ce biti malo tezi slucaj oko prihvatanja. :D

Pa kada si napolju a sunce ubija, i osvetljenje na 100% je malo. :)

Mislim da se ovde svi nadaju da ce baterija bar malo da bude bolja na 5.1 posto ovde i softver nesto ne radi kako treba, mislim da smo se s tim svi slozili

Meni je osvetljenje na toliko i nikada preko 3 sata SOTa nisam imaona video si BBS log da nije bilo nicega...

ali ti ga pržiš na 3g zar ne? :) ovo je na wifi...

@markos23 istina ali mislim da ništa nisam dobio na polju baterije tim čačkanjem. sad sam ponovo stavio onaj chupachups kernel zbog undervolta, tražim u njemu neki governor koji dobro radi a ne restartuje telefon (lik je samo nabacao jedno 15 governora bez ikakvog testiranja :d), mada i tu očekujem eventualno manje grejanje i ređi throttling, na osnovu iskustva sa prethodnih telefona slab je dobitak na bateriji UVom, posebno ovde gde ekran vuče mnoooogo više od SOCa.

@Vojkan

Eh WiFi je drugo...mislio sam na 3g posto sam preko nedelje cesce na 3g nego na wirelessu

Kako stojite sa punjenjem baterije? Koliko vam treba vremena da se napuni baterija? Ja ne znam da li je svima tako, ali meni po 2h najmanje puni bateriju sto je po meni nelogicno, jer ipak je to mnogo vremena. Ako imate neki predlog da date za brze punjenje slobodno recite.

Takodje nisam uopste zadovoljan baterijom, prebrzo se istrosi, bukvalno mi po pola dana drzi baterija tako da dnevno moram 2 puta da ga punim. Jeste da ga dosta koristim, ali opet to nije razlog da se toliko brzo trosi baterija. Mozda mi je nesto upaljeno u podesavanjima sto dere bateriju a ne znam sta je, a mozda je jednostavno tako. Inace gledam da uvek smanjim vidiljivost na nekih 40-50%, pogasim lokaciju i sinhronizaciju, al dzaba, opet jedva izdrzi pola dana. Nadam se da ce LG to uspeti da resi sa novim updejtom, jer ovo je stvarno katastrofa.
Al ajde da predjemo i pored toga sto se prebrzo trosi baterija, nego sto mi je puni po najmanje 2h, znaci uzasava me to.
Ja sam ti odmah rekao, kad si napisao da si uradio update na 5.0, da ces morati da kupis power bank. Da si ostao, za sada, na KK baterija bi ti bila primetno bolja. Sada jedino mozemo da nosimo power bank sa sobom i da se nadamo da ce sledeci update resiti taj problem.

Ja punim tel za nekih sat i 15-20 min. Je l imas originalan punjac?

Poslednja izmena:
Kopmani,imas na KP

Koliko pročitah G4 stiže sa 5.1 androidom i to 31 maja...znači da bi onda trebali i G3 uskoro da updateuju na 5.1

Ne verujem da cemo nesto brzo dobiti novi UI, gledajući G2 sa G3 prosle godine.

Nista, cekamo taj novi updejt i nadamo se da ce biti poboljsanja. Meni je iskreno za UI svejedno, po mom ukusu je UI sa g3 lepsi od g4, mada nisam detaljno video taj novi UX tako da videcemo da li ce mi se misljenje promeniti. :)

Ja ne znam kako vi uspete na WiFi da izvučete 5 sati i više SOTa

Evo danas ceo dan na WiFiu baterija na 33% i svega 3 sata SOT....
Znači nema šanse da mi ovih 33% potraje još 2 sata...

Prilozi

• Screenshot_2015-04-21-20-36-09.png
    Screenshot_2015-04-21-20-36-09.png
    252.3 KB · Pregleda: 138
  • Screenshot_2015-04-21-20-36-19.png
    Screenshot_2015-04-21-20-36-19.png
    209.5 KB · Pregleda: 137
ajde ako možeš iscedi ga do 2% i javi koliko si izgurao na kraju. razlika između 45 i 50% je 20-30min ekrana. ima veze i koliko si imao poziva u toku dana, aplikacije koje rade u pozadini itd.

kod mene recimo 100-2%, 45% svetlo, wifi ceo dan, poziva par minuta i bude oko 5.5h ekrana, stock kernel, interactive govneror, bez igara samo light upotreba. pretpostavljam da je to neki maksimum maksimuma (osim ako se još ne smanjuje osvetljenje mada kud ćeš više).

V20h, skinut sa punjača jutros u 8h, Sot 2.5h, osvetljenje auto 66%, pola vremena na wifi, pola na 2G/3G/4G, do 17h aktivan i BT, baterija trenutno na 19%

10tak poziva najduzi oko 10tak min...ostalo viber najvise,tt, chrome, blic i b92 i wa
Igre ne igram na telefonu

Videcu da ga iscedim do maksimuma pa kacim ss

Poslednja izmena:
@voyager tebe google servisi ubijaju, proveri da li ti je ugašen location history. google settings (posebna ikonica u draweru)/location/google location history pa prekidač na off

Ne znam šta radite sa telefonom, meni je sada upravo, do duše sa lite use-om oko 60h i 3 sata sot-a (ostalo mi 10%), kad bi ga za 16 sati ispraznio od 100 do 2% mislim da bi imao 6 sati sot-a...

Skini zadnju verziju servisa - http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/ i odradi ovo što ti je Vojkan rekao, a pročačkaj i isključi i druge stvari u okviru aplikacije...

1.png
2.png
3.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno