+1^To mogu da potvrdim, znaci bas ono na 3 lokacije i vise od 10 godina koliko imam net i TV usluge mozda tu +/- godinu dve (kad je bio onaj lokal poseban protok i posebno ovako, pa se furao DC++) nikad problem ni na jednoj lokaciji.
Meni je cudno bas da citam ove probleme, jer ja ih nikad nisam iskusio. Ispada da sam uvek ubo dobre lokacije, a pogotovo sad kad mi je njihova tehnicka zgrada tik pored mene (5 metara od mene) :d
Izgleda da samo vama d3v2 i digitalna + hd rade kako treba.Ovde se definitivno skupljaju samo losa iskustva. Ja sam imao na tri razlicite lokacije njihove kompletne usluge sa svim uredjajima do sada i sve je bilo ok. Sada cekam na novoj lokaciji da dobijem sve komplet.
Mislim da je sve resivo, samo treba da se pozovu i sve se objasni. Naravno, razumem ljude koji duze cekaju na resenje problema. Ne znam kakav bi ja bio u njihovoj kozi.... Mozda ljudi rade na tim kriticnim tackama i mozda ce to biti reseno za stalno. Kontam da takva kompanija ne bi trebalo da ima takav odnos prema korisnicima.
U gpingu imam oko 50 loss paketa za 20 min.. Ili 2% od ukupnog testa. Kako da se obratim tehnickoj podrsci, a da mi ne posalju opet one morone da izmere signal i odu? Ugovor je na ujaka koji je invalid pa ne placam odrzavanje, zato bih izbegao to da trazim raskid ugovora pre vremena.
U gpingu imam oko 50 loss paketa za 20 min.. Ili 2% od ukupnog testa. Kako da se obratim tehnickoj podrsci, a da mi ne posalju opet one morone da izmere signal i odu? Ugovor je na ujaka koji je invalid pa ne placam odrzavanje, zato bih izbegao to da trazim raskid ugovora pre vremena.
Koliko je uvodjenje fizicki komplikovano, na postojecu žičnu telefonsku infrastrukturu u stanu?
Hm, hm, znam da to VoIP, dakle ipak se oseti razlika. Jao meni, ako mojima to bude "neprihvatljivo" velika razlika!Kvalitet razgovora je ok, primeti se razlika u odnosu na klasičan analogni priključak kod Telekoma ali ništa posebno.
U KC su mi rekli da na modem može da se priključi jedan telefon, ali taj jedan port na modemu može da se spoji sa postojećom bakarnom paricom koja se sporovedena po celom stanu i onda da se koriste svi telefoni koji su na toj parici. Da li je to tačno? Ima li neko to ovako izvedeno?problem koliko aparata se može priključiti na jedan port iz modema/rutera, a tebi treba 3 telefona.
Oni su mi rekli da ne može na bilo koji od priključaka u stanu (!), već da baš mora na "dolaznu paricu pre mojh utičnica", to je ono što ja zovem ulaznom doznom u stan?! Dobar je savet da otkačim u TK ormanu Telekom paricu.Izlaz iz modema moraš povezati na dolaznu paricu pre tvojih utičnica gde koristiš telefone. Ako nemaš pojma gde je dolazna parica u tvom stanu poveži na bilo koji od tih priključaka i ostali će imati signal. Vidi samo da iz TK ormana u zgradi otkačiš svoju paricu sa regleta, da budeš i fizički odvojen sa Telekomove infrastrukture.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari