Šta je novo?

GTA V

Konfa iz profila, 1080p, high-very high klizi bez problema, barem sto se prve misije tice.

Ha,ha ovom sto strimuje ukrali kljuc!Kakvi kraljevi!

da da ovom liku hahaha ne kapiram kako...

inace ovaj crnja xpertthief vec igra online moze da se transferuje lik sa konzola i svi itemi sto imate, level i sve vam bude prebaceno ovde

@remo
Sta znaci to klizi bez problema? :)FPS druze?

ne znam da li save moze
.. ali evo lik vec radi heist..milioni na racunu..300lvl..

Kad cemo mi pirati da se omasnimo sa crak-om :p:guitar:

Jel zahtevniji od cetvorke? Cetvorku sam mogao nekako na low da izguram, dal mi vredi da skidam peticu?

Ja se na 5850 i Fx 4100 nadam mediumu.

onog lika towelliee bas usrecilo..kupio je 3 kopije igre..ne zna ni sam sta radi...igra nece da mu se pokrene...prvo je mislio da mu je neko ukrao kodove..ludilo...

@AarmoredSaint gledaj kod ovog...http://www.twitch.tv/xpertthief

konf iz potpisa, ova podesavanja kuca 60fps, mozda padne na 55 ali retko GTA5 2015-04-14 02-32-49-95.jpgGTA5 2015-04-14 02-32-53-98.jpg
probao sam MSAA x4 i reflection MSAA x4 padne fps na oko 40
po meni dobro optimizovana, gta 4 je umeo da mi stuca sve na high sa mojom konf

Igra je $46.80 sa kuponom SAVE22-OVERHO-LIDAYS (− $13.19, 22% off) na GMG, kome treba.

Ovako igra izgleda na normal, tj. minimum detaljima. Konfa iz potpisa, 1680x1050, 40-60fpsa, al' imam shutter, i izgleda da nisam jedini. Biće da je problem sa HDD-om.
2015-04-14_00002.jpg

i ja imam shutter, i mislim da je do harda cekao sam preko sat vremena da se dektriptuje i odpakuje...prva misija radila extra onaj prologue posle toga, s vremena na vreme shutter, i ide mi na zivce, sad cu da probam onaj config.exe kao za gta iv i da restartujem komp da zivne malo...
inace optimizacija stvarno extra mnogo lepo radi, osim ovog shutter ali cenim da nije do igre nego do harda, ili eventualno rama jer nema sta drugo...

koliko vam je tacno igrica? meni je 65.2 gb particija, downloaduje mi 59gb, sad je na 39 doslo, a imam nekako 18 gb free.... :S

Ovako igra izgleda na normal, tj. minimum detaljima. Konfa iz potpisa, 1680x1050, 40-60fpsa, al' imam shutter, i izgleda da nisam jedini. Biće da je problem sa HDD-om.
Pogledajte prilog 167771

i ja imam shutter, i mislim da je do harda cekao sam preko sat vremena da se dektriptuje i odpakuje...prva misija radila extra onaj prologue posle toga, s vremena na vreme shutter, i ide mi na zivce, sad cu da probam onaj config.exe kao za gta iv i da restartujem komp da zivne malo...
inace optimizacija stvarno extra mnogo lepo radi, osim ovog shutter ali cenim da nije do igre nego do harda, ili eventualno rama jer nema sta drugo...

Mislite sTutter?

Meni baca 60fps uz dropove na 40fps, full HD sve na ultra podešavanjima. Sve klizi, ja sam zadovoljan.

Prvi utisci... Igra izgleda jako dobro, optimizacija je na visokom nivou (sve very high u osnovnim opcijama, one dodatne nisam probao), FPS zakucan na 60 sa vSync. Igru nisam bacio na SSD i mislim da nema potrebe posto nisam primetio seckanje u toku igranja (sto je u 4ci vrlo prisutno) i to na WD Green-u... Za sad sam se uglavnom izivljavao po gradu malo... Graficki elementi noc/dan/kisha su stvarno vrhunski odradjeni. Jedino sto mi se ne svidja za sada je fizika, pogotovo u voznji (4ka je tu bila i ostala neprevazidjena, u njoj sam najvise voleo da dodajem nove automobile i da kroz tvikovanje upravljivosti napravim idealne drift mashine :)). Ovde to nece moci, vozna fizika je isuvise pojednostavljena... Ali dobro, 5ca je 5ca, navici cu se polako.

Vrh Dno