Šta je novo?

Tesla Tablet H785

Да ли је то онај софтвер који имају у сервису и који отклања неке недостатке као што је тзв ghost touch?
Ако је то то, можеш ли ми послати на ПП линк где бих могао то да скинем као и упутство како то да одрадим? Хвала унапред. 🙂

GT je mislim hardverski problem. To se javljalo kod tableta iz prve serije. Ja sam imao taj iz prve serije i rklamirao sam ga i dali su mi drugi. Serija koja nema pomenuti problem a i problem sa GPS-om, kod tableta koji sam reklamirao sam imao navedene probleme.
Meni nisu flesovali tablet zamenili su mi, moram da kazem expresno brzo 🙂.
Sto se tice update-a ja ocekujem verziju androida 4.4+ ili sam pogresno razumeo?

Imam ja taj iz prve serije i GT se resava updateom a GPS nazalost ne.

@CosmicDawn:

imam pitanje nevezano za ovaj tablet ali cu ga postaviti ovde umesto na PM iz razloga sto verujem da i druge zanima slicna stvar..
da li imate u planu ponovo neki sweet spot tablet, dakle nesto tipa 8", 19x12 rez, neki QC cipset, 2GB, 8/16GB, Lollipop i solidna baterija? verujem da ako biste izbacili tako nesto do 20k da li islo kao alva. ja bih ga prvi kupio.

Pitanje je odlicno i potpuno na mestu, svakako bih i licno voleo takav tablet. Prenecu dalje ovo kao predlog, a informacije o novim modelima ne posedujem u ovom trenutku.

Да ли је то онај софтвер који имају у сервису и који отклања неке недостатке као што је тзв ghost touch?
Ако је то то, можеш ли ми послати на ПП линк где бих могао то да скинем као и упутство како то да одрадим? Хвала унапред. 🙂

Ukoliko nisi, javi mi se na mail. Resicemo.

Стиже мејл. Хвала унапред. 🙂
Едит: Само да се захвалим нашем колеги Дамиру на експресном одговору и упутству за апдејт. Свака част. Хвала пуно још једном. 🙂

Poslednja izmena:
Osim ovog H785, primetio sam i novu verziju najjeftinijeg modela - L7 Quad.

Pretpostavljam ovakav QuadCore i 2GB RAM za nekih 12K? To bi takođe bilo odlično.

ima li nesto novo?
Kada ce biti neki video na YT?

Ljudi, L7 quad je u stvari L7, samo dodato quad u nazivu.

L7 radi ko doksa, nikakvih problema nemam. Bateriju mi je urnisao fb, čim sam ga obrisao, tablet prodisao. 🙂 po meni najbolji tablet za taj cenovni rang(do 9k).

Pardon, sad sam video da su ubacili intel quad core, a smanjili ram na 1 gb.

Telefoni ce stici krajem maja!

Чека се потврда колеге Дамира. 🙂
Баш пре неки дан у Гигатрону видех Тесла бокс. Претпостављам да је то "обичан" бокс (hdmi, Андроид и тако то) претпостављам да служи да се од обичног направи смарт ТВ. Чуди ме да нису избацили STB с' обзиром да већина њихових модела ТВ-а нема DVB-T2.

Poslednja izmena:
Чека се потврда колеге Дамира. 🙂
Баш пре неки дан у Гигатрону видех Тесла бокс. Претпостављам да је то "обичан" бокс (hdmi, Андроид и тако то) претпостављам да служи да се од обичног направи смарт ТВ. Чуди ме да нису избацили STB с' обзиром да већина њихових модела ТВ-а нема DVB-T2.
Ne, ne . To je bas stb 🙂

Онда моја грешка, извињавам се. Још боље онда. 🙂
Наше претпоставке су се обистиниле.

Da da, sajt sam im hakovao i video da spremaju telefone za kraj maja. Znam i poneke specifikacije telefona...

Zna li se hoce li biti 3g verzija na trzishtu?

Slikano danas. Za koji dan u radnjama sirom Srbije.

2015-04-29 10.42.46.webp

Probao sam ga pre 2 dana u jednom marketu u Spaniji, 179e je bila cena koliko se secam. Svakako ima i kritika i pohvala.

Izvini video si ovaj tablet,Tesla H785, u marketu u spaniji?

Nazad
Vrh Dno