Šta je novo?

GTA V

Ako ikada pomislite da imate losu konfiguraciju, pogledajte moju :d
Moram pod hitno da radim upgrade, bar 860k i a78, ovaj athlon nece moci ni da pokrene igru a kamoli da je bez laga igram :(

tebi bas nije dobro za pocetak uzmi proc neki I5 i plocu soket 1155 neku polovnu za oko 200 e -220 e i plocu i procesor i jos 4 GB rama oko 250-270 eura i bices ok :) , a posle i graficku 280x polovnu za 130-160 e

Poslednja izmena:
@defcoon221

Pa da, kapiram da i njemu pare rastu na drvetu kao svima nama. :d

Far Cry 4 je valjda imao softverski odradjeno da kada detektuje dva jezgra, igra nije mogla ni da se pokrene. Pa je odradjen fix.

Sumnjam da ce tako biti na GTA, ne treba da brines.

FC 4 fescera na I3 4160!

tebi bas nije dobro za pocetak uzmi proc neki I5 i plocu soket 1155 neku polovnu za oko 200 e -220 e i plocu i procesor i jos 4 GB rama oko 250-270 eura i bices ok :) , a posle i graficku 280x polovnu za 130-160 e

Brate, znam ja sta je dobro ali nema se kinte za takvu kombinaciju :D
Edit: @Egzotik i3 je druga prica, to je odlican cpu :)

Poslednja izmena:
@defcoon221

Pa da, kapiram da i njemu pare rastu na drvetu kao svima nama. :d

Eto svaki mesec po 20-30 e sa strane i za 1 god - 2 eto novih komponenti,znam da zvuci kao tesko ali i ja se isto nekada odricem nekih stvari da bi skupio pa to dobro razumem i to mogu samo hrabri i oni koji imaju jaku volju nije za svakoga, mada mislim da bi mozda to njemu ne bi bilo problem iako ima staru masinu mozda se i varam ***.

Znam sta je nemastina pitam li se sta bi bilo kada bi nekoj porodici od po 3 dece koje za dorucak rucak i veceru jedu kuvani krompir i veknu hleba neko rekao da je platio 60 e za igricu ili 40 e kao vecina ili recimo kada bi im dosao neki politicar i onako rekao pa ja sam danas uzeo 1 milion eura pih kako je to malo... ***

Poslednja izmena:
DeRadicci, AMD Gamer Sada mi je vec lakse :d A za FC 4 stvarno nisam imao pojma, samo sam prvi deo presao..

Tek sada vidim da su izasli i drajveri za nVidiu 350.12, kasni mi GeForce Experience :d

Poslednja izmena:
Ne. :D

Za tih par sati, bez obzira koje je vreme u kojoj zemlji. Valjda.

I opet kazem, BLAGO VAMA! Nisam hteo da rizikujem i da uzmem pre probe... A ko zna kad cu ga probati (lek)... dusu bih dao da imam preorder da i ja probam cim izadje! :D

Cek ja nisam ja sam mislo da si ti to uzeo,ok ne znam sto kazes da nisi hteo da rizikujes sto uzmes jeftinije pa da ne bude ciska kao kod Ubisofta? Daj nemoj da si smesan :D

Hhahahaahha dusu bi dao? Pa ne podpisujes pakt sa djavolom daj 40 e moze i to umesto duse :D

ja sad skidam, samo trazim neki ip changer, da bi to brze islo :D

dodajte me na steam-u kexi95

Cek ja nisam ja sam mislo da si ti to uzeo,ok ne znam sto kazes da nisi hteo da rizikujes sto uzmes jeftinije pa da ne bude ciska kao kod Ubisofta? Daj nemoj da si smesan :D

Ma ne, nego da ne daj boze bude neki gremlin unutra pa da bude losa optimizacija ili slicno, a i da vidim hoce li mi se dovoljno svideti. Svakako uzimam jeftinije :)

Hhahahaahha dusu bi dao? Pa ne podpisujes pakt sa djavolom daj 40 e moze i to umesto duse :D

E i to je treci razlog, ostao sam bez para zbog grafe! Al kroz par dana pada kupovina, cim probam.

Poslednja izmena:
Ma ne, nego da ne daj boze bude neki gremlin unutra pa da bude losa optimizacija ili slicno, a i da vidim hoce li mi se dovoljno svideti. Svakako uzimam jeftinije :)
E i to je treci razlog, ostao sam bez para zbog grafe! Al kroz par dana pada kupovina, cim probam.

Cak i da je to tacno da ima tu gremlin ne verujem da ce oni to popraviti za par dana tako :D , *** ja da sam na tvom mestu a ocu igricu bas pozajmio bi ako bi mogao ako ne onda moze i tako :D

gtav.JPG

Lec get redi tu rambl <3

Jeah, tek sad igru celu skidam.

Jel se tresete narkomani? Krizirate do keca?:D;)

Nazad
Vrh Dno