Šta je novo?

LG Nexus 5

Kako su se pokazale Xiaomi in-ear slusaluce,i za koliko stignu iz Kine ako se naruce sa dx-a?Da li stvarno mirisu na cokoladu,i do kada?

^ Pitaj još neki put, odgovorićemo ti brže na pitanje na koje je odgovoreno puno puta na forumu.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1428846407569.png
    uploadfromtaptalk1428846407569.png
    128.4 KB · Pregleda: 184
Poslednja izmena:
E hvala ti puno, konacno da se ne mucim sa a.i keyboard + koja se deaktivira svakih 5 dana. Doduse poweramp takodje, ne nalazim resenje. Aktiviram ja nekim patchom ali me provale na svakih 5 dana u proseku, pa moram ponovo aktivirati i sve tako.

Hvala puno za alphabet qwerty [emoji6]
Neko zna servis za preporuku, imam pink tacku na ekranu od juce posle podne, pretpostavljam da je ekran otisao [emoji20]

Jel može neko da mi pomogne da opljačkam banku, a da me ne uhvate?

Jel otvarao neko N5? Nakupilo se prasine u otvorima zvucnika i mikrofona a vazduh ne pomaze vise pa bih da ga otvorim da to ocistim kako treba...Iskustva?

Screenshot_2015-04-15-19-47-17.png
Koja je ovo memorija u pitanju? DAnas mi je izbacio da mi je puna, i neke aplikacije mi uopste ne rade....
restartovao sam ga, opet isto.

^ RAM memorija. Ako ti se tako ponaša, imaš neki memory leak.

Prvi put vidim takvu notifikaciju...
Daj ss memorije .

Ram memorija nije sigurno posto se oslobodi restartom, a i kad sam gledao bilo je slobodne RAMemorije.
Evo SS
Screenshot_2015-04-15-21-49-56.png
Screenshot_2015-04-15-21-50-03.png

Jel moguce da sam ja jedini slucaj xD

Tacnije, sad pise da je normalno kao na slici, a jutros da je zauzeto....i u status baru mi stoji iknocina koja varira od upotrebe, kao na WIN Xp, Memory Use.

Poslednja izmena:
a odakle je ova notifikacija? drzi prst na njoj pa idi na i u kruzicu koje ce se pojaviti

^^ To je RAM memorija na screenshotovima. Zauzeta ti je prevelika količina memorije. Koji ti je OS?

Edit: Sad videh drugi screenshot. Sve je normalno po tome što si postavio...

Poslednja izmena:
Nisam se ni setio da dugo drzim da bi proverio odakle potice. Notifikacija je od extenzije Dashclock Hardwer, koja me obavestava, ali nesto nije u redu, jer nece da mi radi vremenska prognoza. Ne bih sad da radim hard reset, jer sam u poslu, a ocekivao sam ovo, samo pitanje je bilo dana kad ce poceti da mi nesto prijavljuje.
Mogu da instaliram app...

Moguce da se azurirala extenzija pa pocela da izbacuje notifijacije, a ja nisam ni provalio, bas sam bot xD
Ali opet mi ne radi Bright weather... Od danas su simptomi.
Nisam pametan, ali pasce hard reset cim dobijem slobodnog vremena.
Hvala drustvo na pomoci :)
Uvek i zaboravim na tu opciju zadrzavanje prstom xD

Jedan bag mi se javio dva puta:

Za melodiju zvona koristim celu pesmu. Kada na kratko zazvoni telefon (tzv. cim), pesma nastavi sa sviranjem, iako je poziv prekinut i nema nikakvog obaveštenja na ekranu. Jedini način da zaustavim zvono je da restartujem telefon. Ovo se ne javlja uvek, već ponekad. Da li se ovo još nekome dogodilo? Ne znam da li je bag do ROM-a ili do samog sistema.

Mogući uzrok je to što za notifikacije koristim Mi Band.

Nazad
Vrh Dno