STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Poskidao sam sve aplikacije koje si zakačio na Play prodavnici i udario 5 zvezdica iako nemam uopšte LG 
Poslednja izmena:
+1Poskidao sam sve aplikacije koje si zakačio na Play prodavnici i udario 5 zvezdica iako nemam uopšte LG![]()
Instalirao sam ga preko one oneclick root+recovery skripte sto je neko kacio sa XDA foruma...Sa cime si instalirao twrp ? Ako si autorecom onda imas backup a ako ne onda skines autorec i raspakiras ga, i nadjes boot.img, to je stock bumped
Javi ako ti treba sta
Sa cime si instalirao twrp ? Ako si autorecom onda imas backup a ako ne onda skines autorec i raspakiras ga, i nadjes boot.img, to je stock bumped
Posaljem ti stock kernel. Hoces ga znati flashati? Ili neka ti netko tko ima g3 posalje.
Ja sam ubeđen da ostaje budan i da nije do kernela![]()
https://app.box.com/s/xvub5ajonzzy3wfzgrrtfptn54cfpoy8 ovo je stock bumpani. Njega samo i smijes trenutnoNe znam...skinuću BBS pa ću videti da napravim log preko noći da ne bih dirao telefon pa da vidimo do čega...
Uzmi Xiaomi Powerbank imas 5000mah, 10400mah i 16000mah, ja imam ovaj 10400 i prezadovoljan sam uzeo sam ga jer je najpopularniji i npr ovaj najveci sto je 50% veci je duplo skuplji, taj moj je oko 30e nov kod nas imas i gumene maske da kupis za njega pričali smo vise u temi za powerbank, jako je kvalitetan ceo od aluminijuma i koristi LG ili Samsung baterije, samo dobro proguglaj da ti ne podvale kopiju jako lako se provali da li org ili kopija imas sve o tome u gore pomenutoj temi. Ja napunim G3 od 15 do 100% tri puta i to je to isprazni se ali ako je ostavis malo npr par sati mozes dopuniti mozda jos 5-10% i npr ako je napunis do kraja i ostavis 2-3 meseca nece se isprazniti skoro uopsteJel neko kupovao proverene eksterne baterije (kvalitetnije skuplje). Ja pre neki dan u 3G Store za 3300 din uzeo Remax neku od 5000mAh. Napunili je do 3/4 one lampice, stavio da se puni telefon, nakon pola sata napunio G3 od 15% do oko 42% i nema vise... Prazna... Odmah sam vratio to djubre, a tamo me ubedjuju trebas je par puta napuniti do maximuma da bi je formatirao. Ja rekoh to je formiranje, a ne formatiranje, i to se radilo kod NiMh baterija a ne kog litijum polimer/jon baterija, vratite vi meni lepo pare... I tako odlucih da potrazim nesto kvalitetno preko eBay vrv posto sumnjam da u srbiji ima. Ima neko neki predlog - cenovni okvir 30 - 60 eura.
Aj baci na pp gde kod nas ima da se kupi.Uzmi Xiaomi Powerbank imas 5000mah, 10400mah i 16000mah, ja imam ovaj 10400 i prezadovoljan sam uzeo sam ga jer je najpopularniji i npr ovaj najveci sto je 50% veci je duplo skuplji, taj moj je oko 30e nov kod nas imas i gumene maske da kupis za njega pričali smo vise u temi za powerbank, jako je kvalitetan ceo od aluminijuma i koristi LG ili Samsung baterije, samo dobro proguglaj da ti ne podvale kopiju jako lako se provali da li org ili kopija imas sve o tome u gore pomenutoj temi. Ja napunim G3 od 15 do 100% tri puta i to je to isprazni se ali ako je ostavis malo npr par sati mozes dopuniti mozda jos 5-10% i npr ako je napunis do kraja i ostavis 2-3 meseca nece se isprazniti skoro uopste![]()
Ma ima izlaz 2.1 Ah a ulaz 2 Ah tako da puni isto kao u zid da utaknes ili ako imas modovani kernel (neki kerneli omogucavaju da se digne struja punjenja jer je na G3 1.8Ah ja msm pa)Za koliko ga napuni od 15 do 100%?
Ma evo ovde mozda jos nekog interesuje, imas na KPAj baci na pp gde kod nas ima da se kupi.![]()
Kupi romoss, imas za 20e originalne od 10000mah. Iskoriscenost je preko 80%, dok je kod krseva koji se kod nas prodaju u najboljem slucaju 40%. Ili zategni vise kesa pa uzmi eusb romoss, moze da puni i laptop, tablet itd. Inace celije u njima su samsungove.Jel neko kupovao proverene eksterne baterije (kvalitetnije skuplje). Ja pre neki dan u 3G Store za 3300 din uzeo Remax neku od 5000mAh. Napunili je do 3/4 one lampice, stavio da se puni telefon, nakon pola sata napunio G3 od 15% do oko 42% i nema vise... Prazna... Odmah sam vratio to djubre, a tamo me ubedjuju trebas je par puta napuniti do maximuma da bi je formatirao. Ja rekoh to je formiranje, a ne formatiranje, i to se radilo kod NiMh baterija a ne kog litijum polimer/jon baterija, vratite vi meni lepo pare... I tako odlucih da potrazim nesto kvalitetno preko eBay vrv posto sumnjam da u srbiji ima. Ima neko neki predlog - cenovni okvir 30 - 60 eura.
Sacekaj g4Ljudi, za koji dan uzimam G3 16gb verziju (2gb ram), pa me zanimaju vaša mišljenja o telefonu, da znam na čemu sam pre uzimanja. Da li telefon glatko radi, da li koči, secka, laguje, ili radio fluidno bez ikakvih problema? Da se ne zalećem i pucam pare džaba ako u praksi loše radi, a čuo sam par ljudi da ume često da ubaguje ili da zakoči i slično. Hvala puno unapred![]()
Bolje iphone 7-Sacekaj g4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari