Šta je novo?

LG G3

Iskreno, bolji je s5 od 2gb verzije g3, mislio sam da mislis na 3gb verziju. Ali nije ovo tema za to, otvori je na drugom mestu

Jedno obavestenje :)
Citajuci kod komsija na forumu naleteo sam na vrlo zanimljivu stvar.
Baterija se mnogo brze prazni kada se osvetljenje stavi na automatiku. Ukoliko se rucno postavi osvetljenje ekrana,baterija mnogo duze traje :) Osvetljenje mi je sada jace nego na automatici sto je bilo,a baterija mnogo bolje drzi. Zasto je to tako,nisam pametan :unsure: Ko ne veruje,neka proveri slobodno

Danas dosta koristio kameru,igrao skoro sat vremena slagalicu,osvetljenje na 60%

Ne planiram od 3gb da uzimam lg jedino 2gb nemam toliko para da dajem za 3gb verziju. Imam s3 trenutno pun fleka dobio sam fobiju od njih -.-

Licno imam 3gb verziju i telefonom sam prezadovoljan, ali vidim da ljudi sa 2gb verzijom kazu da nema velike razlike... Sto se ekrana tice ne moze da se kaze da je bolji AMOLED, nekome je lepsi amoled nekome LCD, dok sam S3 imao ljudi su mi govorili da su boje kao na crtanom, da nisu realne i da su drecave, znaci to je stvar ukusa. 2K rezolucija uzima svoj danak, ali mislim da se primeti razlika, uporedjivao sam sa Nexus-om 5 i u odredjenim situacijama se bas primeti, pogotovo ako pustis neki 2k video...

Kolega @Vojkan je razvio neku averziju prema ovom telefon, nesto ga je jako naljutio :) , i prilicno ga je napljuvao par strana iza i imao je neke probleme od kojih ja skoro ni jedan nisam imao tako da bih uzeo njegov savet sa rezervom...

I da, kaze se "radi na svim mrezama" a ne "radi na sve mreze", ne znam zasto ljudi stalno tako pisu po oglasima :D

Poslednja izmena:
Što averziju, pa imam ga i dalje. Ništa od toga nisam izmislio niti sam jedini ko se sa tim glupostima susretao. Pitanje je samo ko šta primećuje ili izaziva svojim korišćenjem.
Uostalom ne znam ni na šta konkretno misliš, svakako za sve imam argumentaciju :)

Da li je neko probao ostvari garanciju vezanu za pucanje plastike na okviru telefona (pricalo se o tome, poznat problem)? Da li prihvataju da zamene kuciste ili cak mozda ceo telefon, posto je LG priznao problem ili to kod nas u Srbiji ne vazi?

Teško ćeš ostvariti garanciju kod nas tako. Neće nekad ni opravdane da prihvate. Srbija

Probaj, nista te ne kosta. Razlicita su iskustva zbog razlicitih izdavaca garancije. U principu ne bi trebalo da imas problema sa ovlascenim servisom ako si uzeo preko operatera.

^ Nemoj da brines. Menjaju to. Ako se zbog toga razmisljas oko kupovine,budi spokojan ;)

Pozdrav svima .. Na verziji sam 4.4.2 i odradio sam root a nakon toga udario twrp recovery .. Kad sam pokuso update ostao sam zakucan u twrp i tako u krug .. Nekako sam se izvuko ali zanima je li ikako moguce da se povrati stock recovery na kitkat-u ili mora jedino preko flash tool-a da kdz fajlom ?? [emoji16]

Ponovio sam se i ja danas sa verzijom 32/3, belim, dosao je sa 20h Lollipop-om. :)

Ne mogu da nađem neko je kačio kako omogućiti write na sd karticu ako bi mogao neko ponovo da okači ako se seća koja je komanda bila...

Drugo,jel ima gravity box za 5.0 ili neka alternativa? I jel se neko igrao sa tim?
Nervira me sat u uglu,hteo bih da ga centriram i još nekoliko kozmetičkih tweakova da odradim :d

Ne mogu da nađem neko je kačio kako omogućiti write na sd karticu ako bi mogao neko ponovo da okači ako se seća koja je komanda bila...

Drugo,jel ima gravity box za 5.0 ili neka alternativa? I jel se neko igrao sa tim?
Nervira me sat u uglu,hteo bih da ga centriram i još nekoliko kozmetičkih tweakova da odradim :d

su
restorecon -FR /data/media/0

Jel ima neko backup za stock kernel da okači ili link do istoga?
Moram da ipak da se vratim na stock baterija mi daleko slabije drži na ChupaChups kernelu

Sa cime si instalirao twrp ? Ako si autorecom onda imas backup a ako ne onda skines autorec i raspakiras ga, i nadjes boot.img, to je stock bumped

Pitanje, zašto si ga nazvao autorec, prvo što sam pomislio kad sam to pročitao je da je to program za automatsko snimanje(recording) bolje da je npr. lupam sad, autorcwr ili autotwrp...

:) vidim da je g3(koji nisu imali g2) korisnicima dosta nepoznat. Dobio sam par upita s pitanjem:"sta je to? Sta ce mi?" ukratko jednostavan nacin za instalaciju twrpa iz domace radionice, jedan vise od razloga za koristiti ga :D

Za sve kojima fali malo jacine u slusalicama ili zvucniku, aplikacija Volume Booster LG G3 . Zahteva root pristup, jednostavno sve sto treba da uradite je da Volume na slusalicama, zvucniku itd. Aplikacija ima default vrednosti tako da mozete vratiti u bilo kom trenutku. Ne preterujte !!!
Kada podesite zeljenu vrednost restartujte telefon da bi ista postala aktivna.
Jos jednom, ne preterujte. Aplikacija se moze skinuti sa play store-a, licno sam je testirao i radi lepo.

Ne mogu da flashujem twrp. Verzija je d855. Rootovo sam ga i kad pokusam da flesujem preko flasify ili twrp tel se resestuje da bi usao u twrp ,kaze bootloader error i onda mi je crn ekran.

Evo digao sam na playstore, kucaj autorec, imas d855 autorec

Edit: nije jos gore, za jedno 10 min mora biti, tako sam ih uploadao i slao na odobrenje

Poslednja izmena:
Vrh Dno