Chomp sms ima zakljucavanje poruka.
ima li neko na fonu Vajber i ES File Explorer (ili neki drugi explorer koji moze da da tacan br fajlova u folderu, racunajuci i hidden i sl), da mi da info koliko fajlova ima u Vajber folderu, da uporedim sa svojim tel?
Ili ako neko ima problema sa mediaserver procesom koji jede bateriju na Lolipopu (gledam sa GSam Battery Monitorom)?
Tako je. U firmi smo često imali situaciju da publishujemo verziju aplikacije i posle 5 minuta skontamo da je nešto zaboravljeno, tipa labela neka i sl. I onda neće biti nova verzija za nikakvu promenuMalo sam istrazivao ovo oko duplih update.
Koliko sam uspeo da saznam to u principu nije isti update nego developeri nakon objavljivanja nove verzije neke aplikacije uoce neki bag i onda ga otklone i puste update ali ga puste pod istim build brojem...
Ovo vazi u slucajevima kada se radi o manjim bagovima i sl a obzirom da se radi samo o ispravkama ide pod istim buildom i zato se pokazuje kao dupli update a u stvari nije...
Ja imam 2447 pa kod svakog je različito
tako da svi, a narocito oni koji koriste aktivno vajber i/ili imaju proces sa mediaserver procesom koji jede bateriju treba da provjere koji folderi im imaju gomile fajlova i pokusaju da ih skresu. Ja se nadam da cu sa ovim uspjeti da rijesim mediaserver problem, a prvi rezultati su ohrabrujuci - GSam je koliko juce jeo i po 30-40% baterije nekih dana, a uglavnom je bio u prva 3-4 potrosaca, makar sto se tice background procesaYou can use any sdcard analyst from Play Store (I use ES file manager > menu > Sd card analyst) to determine which directory has lots of files/subdirectories. Any directory having >1000 files/folders is an alarmingly high number. Get rid of them (if you can). However, do not delete any apps/system files in the process.
Ja ih koristim po Ns i Bg-u, sasvim zadovoljavajuće, pokrivenost odlična, kućni brojevi dosta dobri, desilo mi se da naletim na par neucrtanih ulica i ume da omaši jednosmerne ulice
Da li jos neko ima problem sa twitterom, nece da mi da preview slika iako je opcija aktivirana i ne daje mi na vrhu ono discover i jos dve kartice nemogu da se setim sta bese jos? Znaci radi kad reinstaliram app i posle drugog paljenja nema vise?
Imaš da skineš mapu sa svaku zemlju ponaosob. Kada izabereš Evropu, na vrhu je opcija za skidanje cele Evrope od 9 GB, a ispod su pojedinačne zemlje.
Hvala.
Instalirao sam Here pa cu ih testirati malo u narednih mesec dana.
Vidim na prodavnici imam i Waze,jel koristi neko to? Skoro 4 miliona preuzimanja ima! Koje mape oni koriste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari