Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stručnjaci-ne postoji telefon koji nema problem bilo kakve prirode-niti će ga napraviti što je proizvodjacima u interesu-postoji samo bolji i lošiji telefon

S3 zna da laguje samo tako.Sve je tacno i za ulazak u imenik i u kameru.

[off]Vidi, ja i dalje stojim iza toga sto tvrdim da smartphone nije za svakog a ponajmanje tetke i tece. Sad, ja sam mozda mator, pa moje tetke i tece znaju da budu dosta starije od necijih drugih ili drugi imaju tetke i tece pametnije od mojih, ali ima tu ima istine, veruj mi :d[/off]

Nego da se vratimo na temu.

Ne mora da znači što su oni "tetka i teča" da imaju 40ak godina i da koriste fon samo za igrice. Mnogo glupa rečenica od strane tebe.
Konkretno teča ima 31 god, koristi telefon poslovno i pozive, viber, mail, slikanje, slušanje muzike, igrice i navigaciju. I je pričam o kojekakvim rom-ovima nego o stock romu.
Evo rekao je čovek da se i njemu dešava za imeni(dialer) i kameru, znači nije izolovan slučaj.
Ja sam sam rekao da je s4 stock vs s4 gpe nebo i zemlja.

Poslednja izmena:
Moje iskustvo, jedna tetka koristila s2, proklinjala Samsung posle pola godine. Drug takođe. Teča eno ne može da uđe u imenik sigurno 30 sek na s3, drug ga razlupao kad nije hteo da uđe u kameru 1 min ravno(rađeni factory reset po par puta naravno). A sve telefoni očuvani i normalno korišćeni.
S4 ima dosta ortaka, količina laga smešna.
Neću da pominjem sestru koja ima s1, ipak je stari fon(to je tek smešno kako plače).
I sve to što sam ja doživeo da mi se žale ljudi čitam na xda.
Nije baš da nemam iskustva, i s5 ima kolega i drugarica, žale se al ne mnogo..
To možda jesu pojedinačni slučajevi, al ipak sve to čitam po netu isto.

Sve opasni argumenti. Jos nisam video ni jedan Samsung telefon da ulazi u imenik 30 sekundi (ni na S1 se to ne desava). Tako da, HTC fanboycicu, o'ladi. 😉

S3 zna da laguje samo tako.Sve je tacno i za ulazak u imenik i u kameru.
Laguje S3 i to je tacno, ali imenik 30 sek i kamera minut je glupost samo takva.

Ok, ali ona rečenica je jasno napisana.
Slažem se sa drugim delom posta da treba pisati samo iz ličnog iskustva. Ne možemo nikako znati kako neko drugi koristi telefon niti šta od njega očekuje, bez obzira da li je u pitanju tetka, prijatelj ili bilo ko drugi.
Telefoni kao što su S3, S4, S5, S6 teško da mogu da budu loši, spori i sl; ako se tako nešto i dešava, obično dobar postoji razlog za to.
Postoji razlog, zove se TouchWiz.

Ma nije moguce to, Samsung je jedna bezgresna firma. Krivi smo mi jer ne znamo da koristimo S III. Oni su sigurno izracunali da covek mora da saceka deset sekundi pre nego sto obavi poziv dok se usna skolja ne prilagodi da cuje blazeni zvuk iz najboljih zvucnika... [emoji14]

Danas sam imao prilike da vidim i beli S6 i tamni Edge (ovaj put na dnevnoj svetlosti) i utisak je drastično različit u odnosu na šljašteći zlatni: ovi izgledaju dobro, na belom ne ostaju otisci kao na tamnom. Izgleda su samo zlatni i zeleni teška kičerica, ovi ostali su okej. Sve u svemu, jasno je da dosadašnji korisnici Samsunga imaju zašto da padnu na dupe, a da korisnici HTC-a i Apple-a i nisu toliko egzaltirani dizajnom: videli su i bolje.

Poslednja izmena:
Je l ima neki normalan test? pitam jer me stvarno zanima koliko laguje a ne ovo gde je on usao u 3 aplikacije a ko zna sta je pre toga radio na telefonu. Plus je to radio sa onim sugavim temama. Znam sigurno da ne laguje ovako jer raspali model u prodavnici koji nije finalni softver i koji je na punjacu 24/7 radi brze od ovoga. Sutra mi stize telefon pa javljam utiske za vikend

Kaze covek da je glavni izvor laga neka Samsungova a la Blinkfeed aplikacija i da retko laguje kada se to iskljuci.

^Na 7.00 kaze da o nekad malo laguje,ali da je "mnogo bolje nego na S5". Inace covek odusevljen telefonom. Toliko o tome da Touchwizz ne laguje.

Za "mnogo bolje" od S5 jednostavno nema prostora, manite se praznih priča. Ili bar dajte alternativu, bolji telefon trenutno.

Poslednja izmena:
Slušao sinoć ove iz pocketnow i Eriku, da sumiram pričaju da jedva može 4 sata sot, možda ni toliko, da one teme dosta usporavaju s6. Da aplikacije za koje niste ni znali da su aktivne cesto kresuju, ali da im se to dešava i na m9. Kao verovatno je do lolipop-a. Erika kuka kako su joj dali ogreban primerak edge s6, pa ljudi trebaju da obrate pažnju i na to. U suštini osakatili su ovaj telefon sa baterijom i moraće sa sobom stalno da se vuče punjač...

Poslednja izmena:
Sve opasni argumenti. Jos nisam video ni jedan Samsung telefon da ulazi u imenik 30 sekundi (ni na S1 se to ne desava). Tako da, HTC fanboycicu, o'ladi. 😉

Laguje S3 i to je tacno, ali imenik 30 sek i kamera minut je glupost samo takva.
Bravo bukvalisto.. Da li je moguće da si ti mislio bukvalno?
Evo bukvalno, 3 sek da se odključa, 2 sek da možeš da klikneš bilo šta i 4-5 da otvoriš dialer, plus 2 za imenik. Upravo otvaram sve to na s3.
Ja jesam htc fanboy, al sam i realna da je npr m9 fail godine. Al zato m8 i dalje kida.
Nebitno, ja sam ovde završio.

Ip6 ? Note 4 ?

A meni licno i m9 iako mu je kamera jeza.. 😉
Meni licno je S6 bolji od svih.
Sta je N4 bolje sem baterije?
M9 nije bolji ni od M8 kamoli od S6.
Svako ima razlicite potrebe pa mu je tako neki telefon bolji od drugog. Telefoni se vise ne mogu porediti koji je bolji od kog. Jer tebi je mozda iP bolji za tvoje potrebe meni je Samsung za moje itd.

Baterija je osakacena ali ako ces istrositi S6 onda ces istrositi i svaki drugi, svakako baterija mora na punjnje svaki dan. iP nikad nije imao normalnu bateriju a da ne pominjem osakaceni iOS.

Poslednja izmena:
Ovo ne da nije tačno nego nema veze s životom. Između S6 i OPO, Z3, Z2 itd ima bar 2h SOT razlike.
Dobro ima 2 sata razlike, za 2 sata ces istrositi tu bateriju, sta tu nema veze sa zivotom?
Nisam rekao da ces u istom trenutku istrositi nego u istom danu, nadovezao sam se na to sto je nek rekao da mora da nosi punjac sa sobom. Mora za svaki ako ces ga na taj nacin koristiti.

Baterija je osakacena ali ako ces istrositi S6 onda ces istrositi i svaki drugi, svakako baterija mora na punjnje svaki dan. iP nikad nije imao normalnu bateriju a da ne pominjem osakaceni iOS.
Pa nije baš tako
.Ako baterija drži u proseku 4h sot,a meni na opo drži 7-8, onda ću sa opo gurati dva dana a sa s6 jedan.
Nema potrebe da se opravdava jadna baterija, jer je to po meni jedini propust na ovom telefonu,a svaki mora da ima bar nešto da ne valja 🙂

Pa nije baš tako
.Ako baterija drži u proseku 4h sot,a meni na opo drži 7-8, onda ću sa opo gurati dva dana a sa s6 jedan.
Nema potrebe da se opravdava jadna baterija, jer je to po meni jedini propust na ovom telefonu,a svaki mora da ima bar nešto da ne valja 🙂
Ne opravdavam je. Osakacena je. Kazem samo da telefoni moraju da se pune svaki dan i sta je tu je. meni ne smeta baterija jer sam na putu po ceo dan sa uticnicom za punjac.

Dobro ima 2 sata razlike, za 2 sata ces istrositi tu bateriju, sta tu nema veze sa zivotom?
Nisam rekao da ces u istom trenutku istrositi nego u istom danu, nadovezao sam se na to sto je nek rekao da mora da nosi punjac sa sobom. Mora za svaki ako ces ga na taj nacin koristiti.

Punjac nosis sa sobom ali ne razmisljas previse o tome. "Ne mogu sad da surfujem imam samo 3%, kako da snimim 4K video imam jos 3% a ocekujem poziv..."
Dakle radi se o tome sto je telefon sklop odlicnog hardvera ali i baterije koja sve to ne moze da isprati kako treba, i nema opravdanja sto se toga tice. S6 je morao da ima dosta bolju bateriju od S5 pa i malo bolju od Note 4.

Poslednja izmena:
Verujem da si upoznat sa žutim ekranima,problem sa multitouch i krajnje je ovo sa apdejtom 🙂

Pa nećeš. Otkud znaš da hoćeš? U istom danu možda (a u praksi ne, opo može dva dana lagane upotrebe), ali neka bude u istom danu, opo ćeš staviti na punjač kad legneš sa x procenata, a S6 će biti PRAZAN dok si negde predveče napolju. Razlika između ta dva slučaja je da je prvi dobra baterija a drugi može da bude neupotrebljiv telefon.

Nazad
Vrh Dno