Moje iskustvo, jedna tetka koristila s2, proklinjala Samsung posle pola godine. Drug takođe. Teča eno ne može da uđe u imenik sigurno 30 sek na s3, drug ga razlupao kad nije hteo da uđe u kameru 1 min ravno(rađeni factory reset po par puta naravno). A sve telefoni očuvani i normalno korišćeni.
S4 ima dosta ortaka, količina laga smešna.
Neću da pominjem sestru koja ima s1, ipak je stari fon(to je tek smešno kako plače).
I sve to što sam ja doživeo da mi se žale ljudi čitam na xda.
Nije baš da nemam iskustva, i s5 ima kolega i drugarica, žale se al ne mnogo..
To možda jesu pojedinačni slučajevi, al ipak sve to čitam po netu isto.
Laguje S3 i to je tacno, ali imenik 30 sek i kamera minut je glupost samo takva.S3 zna da laguje samo tako.Sve je tacno i za ulazak u imenik i u kameru.
Postoji razlog, zove se TouchWiz.Ok, ali ona rečenica je jasno napisana.
Slažem se sa drugim delom posta da treba pisati samo iz ličnog iskustva. Ne možemo nikako znati kako neko drugi koristi telefon niti šta od njega očekuje, bez obzira da li je u pitanju tetka, prijatelj ili bilo ko drugi.
Telefoni kao što su S3, S4, S5, S6 teško da mogu da budu loši, spori i sl; ako se tako nešto i dešava, obično dobar postoji razlog za to.
Evo upravo sam merio, ulazak u imenik 5 sekundi i ulazak u dialer 5 sekundi? Da li ti stvarno mislis da je to normalno?
Je l ima neki normalan test? pitam jer me stvarno zanima koliko laguje a ne ovo gde je on usao u 3 aplikacije a ko zna sta je pre toga radio na telefonu. Plus je to radio sa onim sugavim temama. Znam sigurno da ne laguje ovako jer raspali model u prodavnici koji nije finalni softver i koji je na punjacu 24/7 radi brze od ovoga. Sutra mi stize telefon pa javljam utiske za vikend
Ip6 ? Note 4 ?Za "mnogo bolje" od S5 jednostavno nema prostora, manite se praznih priča. Ili bar dajte alternativu, bolji telefon trenutno.
Bravo bukvalisto.. Da li je moguće da si ti mislio bukvalno?Sve opasni argumenti. Jos nisam video ni jedan Samsung telefon da ulazi u imenik 30 sekundi (ni na S1 se to ne desava). Tako da, HTC fanboycicu, o'ladi. 😉
Laguje S3 i to je tacno, ali imenik 30 sek i kamera minut je glupost samo takva.
Meni licno je S6 bolji od svih.Ip6 ? Note 4 ?
A meni licno i m9 iako mu je kamera jeza.. 😉
Ip6 ? Note 4 ?
A meni licno i m9 iako mu je kamera jeza.. 😉
Ovo ne da nije tačno nego nema veze s životom. Između S6 i OPO, Z3, Z2 itd ima bar 2h SOT razlike.Baterija je osakacena ali ako ces istrositi S6 onda ces istrositi i svaki drugi
Dobro ima 2 sata razlike, za 2 sata ces istrositi tu bateriju, sta tu nema veze sa zivotom?Ovo ne da nije tačno nego nema veze s životom. Između S6 i OPO, Z3, Z2 itd ima bar 2h SOT razlike.
Pa nije baš takoBaterija je osakacena ali ako ces istrositi S6 onda ces istrositi i svaki drugi, svakako baterija mora na punjnje svaki dan. iP nikad nije imao normalnu bateriju a da ne pominjem osakaceni iOS.
Ne opravdavam je. Osakacena je. Kazem samo da telefoni moraju da se pune svaki dan i sta je tu je. meni ne smeta baterija jer sam na putu po ceo dan sa uticnicom za punjac.Pa nije baš tako
.Ako baterija drži u proseku 4h sot,a meni na opo drži 7-8, onda ću sa opo gurati dva dana a sa s6 jedan.
Nema potrebe da se opravdava jadna baterija, jer je to po meni jedini propust na ovom telefonu,a svaki mora da ima bar nešto da ne valja 🙂
Dobro ima 2 sata razlike, za 2 sata ces istrositi tu bateriju, sta tu nema veze sa zivotom?
Nisam rekao da ces u istom trenutku istrositi nego u istom danu, nadovezao sam se na to sto je nek rekao da mora da nosi punjac sa sobom. Mora za svaki ako ces ga na taj nacin koristiti.
Pa nećeš. Otkud znaš da hoćeš? U istom danu možda (a u praksi ne, opo može dva dana lagane upotrebe), ali neka bude u istom danu, opo ćeš staviti na punjač kad legneš sa x procenata, a S6 će biti PRAZAN dok si negde predveče napolju. Razlika između ta dva slučaja je da je prvi dobra baterija a drugi može da bude neupotrebljiv telefon.Dobro ima 2 sata razlike, za 2 sata ces istrositi tu bateriju, sta tu nema veze sa zivotom?
Nisam rekao da ces u istom trenutku istrositi nego u istom danu, nadovezao sam se na to sto je nek rekao da mora da nosi punjac sa sobom. Mora za svaki ako ces ga na taj nacin koristiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari