Šta je novo?

LG G2

Nema jos KDZ ali ce izaci to je sigurno posto je izasao za F60 (korejski L Fino)

Ne moram da čekam dan za utiske, tako da ću to sada podeliti. Odmah primetio da je baterija dosta lopija nego na KK. Sada sam na 62%, a u ovo vreme sam bio na 85-90%. 3 mail accounta, ukljucena mobilna mreža, tj na 3G-u je, Viber , sve umereno, ali eto, za 20%+ lošije. Takođe me nervira to što je izbačen Silent mode, nego do not disturb, gde automatski gasi i ton alarma, što na KK nije bio slučaj takođe. Brzina, šta znam, par dana pre update sa vratio KK na hard reset i činimi se da je odziv bio za nijansu brži nego na LP. Dobra stvar, bar po mom ukusu je ta, što sada sve mnogo lepše izgleda, ispravili su focus prilikom video snimanja u 1080p 60fps, KK je imao užasan problem sa fokusom u toj rezoluciji i što se odmah pali ekran prilikom dolaznog poziva. Za ostale prednosti i mane nakon par dana.

Ne moram da čekam dan za utiske, tako da ću to sada podeliti. Odmah primetio da je baterija dosta lopija nego na KK. Sada sam na 62%, a u ovo vreme sam bio na 85-90%. 3 mail accounta, ukljucena mobilna mreža, tj na 3G-u je, Viber , sve umereno, ali eto, za 20%+ lošije. Takođe me nervira to što je izbačen Silent mode, nego do not disturb, gde automatski gasi i ton alarma, što na KK nije bio slučaj takođe. Brzina, šta znam, par dana pre update sa vratio KK na hard reset i činimi se da je odziv bio za nijansu brži nego na LP. Dobra stvar, bar po mom ukusu je ta, što sada sve mnogo lepše izgleda, ispravili su focus prilikom video snimanja u 1080p 60fps, KK je imao užasan problem sa fokusom u toj rezoluciji i što se odmah pali ekran prilikom dolaznog poziva. Za ostale prednosti i mane nakon par dana.
sto se tice baterije nemozes odmah suditi - posle 2 - 3 ciklusa je drugačije

Pa trenutno nema nijedan, tj. Ima Simple ili Grola ROM ali nema ga potrebe stavljati posto imamo stock LP.

Pa trenutno nema nijedan, tj. Ima Simple ili Grola ROM ali nema ga potrebe stavljati posto imamo stock LP.
Jel se zna kada će početi AOSP romovi na LP? Za sada me ne interesuje, ja sam generalno zadovoljan stockom, mada, moguće je da je baterija bila bolja na KK a i na nekim AOSP romovima.

Na AOSP ROMovima je losija baterija, ima dosta LP AOSP ROMova ali stock mi je nekako bolji od njih po svemu.

Za sat i 15 min , sa 62 na 48%. U usage nista sem ekrana, koji je na automatic

MaxM proveri sta ti jede bateriju,nesto tu nijeu redu,nije do lollipopa.

Gmail je drasticno skocio sa potrosnjom, Gmail 54%, a screen 36, ne znam zasto Gmail

Ovo mi uopste nije jasno. Nema data transvera gmaila, a ubi baterijuScreenshot_2015-04-10-14-35-55.png

Dacu mu jos jednu sansu, a ako se opet desi isto, ide drugi KDZ

Neko je pitao za lockscreen notifikacije, prevucite na dole, pa tapnite na poruku i otvara direktno .

Vrh Dno