Šta je novo?

LG G2

Omap ili ne radio je miljama bolje od s2 i sensationa. Bezel ratio o tome se tada i nije razmišljalo. Kamera jeste lošija od s2 ali ništa strašno.
Radio je bolje i od S3. Odličan telefon za to vreme, sa preslabom baterijom. Screen to body 64.8, S3 65.9, one x 64.8

Baterija za sada deluje bas odlicno.
~72h, 4,5h SOT, preostalo ~10%. WiFi kod kuce i na poslu, 3g tokom preostalog vremena, nocu flight mode, normalno poruke, razgovori i viber.
Ovako je nekada bilo sa Cloudy 1.2 i dori kernelom nakon instalacije, ali se vremenom nekako to smanji. Videcemo da li ce ostati ovako.

Koliko razgovora/poruka dnevno? Location i sync on ili off? Koji brightness?

Poslednja izmena:
Evo ko nije zeleo da odradi update preko flash toola (kao ja), sada to moze da uradi be brige za garanciju, bar ako je verovati MESC-u. Javljam utiske nakon update-a. Ubacujem Hungary OPEN 16g

Screenshot_2015-04-09-15-43-44.png

Poslednja izmena:
Odradjen update za cca 5 min bez ikakvih problema i poruka prilikom update. Sledi koriscenje par dana, pa javljam utiske.

pozdrav drugari moj G2 je full stock nikad rutovan svaki update sam radio preko support toola, ali sada razmisljam da skinem kdz i flash tool da to uradim jer sam vec postao nestrpljiv, na sta treba da obratim paznju i sta moze da krene po zlu? :D

pozdrav drugari moj G2 je full stock nikad rutovan svaki update sam radio preko support toola, ali sada razmisljam da skinem kdz i flash tool da to uradim jer sam vec postao nestrpljiv, na sta treba da obratim paznju i sta moze da krene po zlu? :D
A samo jedan post pre tvog te je delio od odgovora na tvoje pitanje. Flesuj slobodno i nema brige.

Evo ko nije zeleo da odradi update preko flash toola (kao ja), sada to moze da uradi be brige za garanciju, bar ako je verovati MESC-u. Javljam utiske nakon update-a. Ubacujem Hungary OPEN 16g

Pogledajte prilog 167403

Jel moze link do tog LG flash tool-a? Jel ostaju svi podaci, sms, aplikacije.. ?

I koju verziju firmwarea da stavim? Gde to moze da se vidi, jer je telefo kupljen u nekoj levoj prodavnici sa godinu dana garancije (svercovan verovatno ko zna odakle)?

+ citirao si pitanje o firmware :D znaci Hungary 16g V30 . Ako ti je 32gb onda nadji za tu verziju na LG firmwares. I da , brise se sve i radis hard reset nakon updatea

Poslednja izmena:
Uh ne znam tacno. Prelistaj malo strane, neko je skoro radio 32gb.

Mislim da neko rece da je instalirao BALTICS na 32gb verziju fona, ali prelistaj ipak unazad. Javi kako proslo kad zavrsis. :)

Koliko razgovora/poruka dnevno? Location i sync on ili off? Koji brightness?
Sta znam, onako ugrubo, svakog dana po 10ak poruka, 10ak poziva od po nekoliko minuta, par ljudi na Viberu, nekoliko mailova... Brightness 100% auto, location off, sync stalno ukljucen...
Imam i poslovni tel pa ne mogu bas jasno sve da razdvojim.

Ja sam u moj ubacio kdz od madjara za verziju od 16 gb a fon mi ima 32gb i radi bez problema.. Tako da bez brige

Već sam pisao, od popodne kreće zelena led lampica na 10-ak sekundi sa power dugmetom iako nemam nikakvo nepročitano obaveštenje (zelena je za pozive i sms). To me već toliko nervira da sam ugasio led notifikaciju, koja mi ipak mnogo značila.

Idi u task manager i pogasi procese aplikacija koje ne koristis.

I meni se to dešava s vremena na bele, doduše sa belom (koja mi je podešena za whatsapp inače).

zanima me da li svi telefoni G2 imaju problem sa usmerenim mikrofonom pa mora u razgovoru da se drži uz lice da bi vas sagovornik čuo ili je to obeležje samo nekih serija ?!?

Ja sam do sad imao dva i koristio jedan drugarov za poziv, i ni jedan nije imao taj problem.

U task manageru mi nije aktivna ni jedna aplikacija, ja čim zavtšim sa radom ma fonu, isključujem sve aplikacije.

Već sam pisao, od popodne kreće zelena led lampica na 10-ak sekundi sa power dugmetom iako nemam nikakvo nepročitano obaveštenje (zelena je za pozive i sms). To me već toliko nervira da sam ugasio led notifikaciju, koja mi ipak mnogo značila.
Ja imam taj bag na G3 :)

Kako vam se čini baterija na lp? Meni deluje da se nešto jako brzo troši, doduše sada mi je tokom celog dana uključen mobilni net a pre sam stalno bio na wlan. Osim toga telefon stvarno sjajno radi. Danas sam recimo imao 2h sot ceo dan mobilni net i od 8 ujutro do 7 uveče došao sam do 7%. Da li je moguće da *****ava google fit?

Imam jedno pitanje vezano za igru asphalt 8 radi li nekog ko ima ovu igru... Meni nije radila ni na kit kat a ne radi ni na lizalici

Kako vam se čini baterija na lp? Meni deluje da se nešto jako brzo troši, doduše sada mi je tokom celog dana uključen mobilni net a pre sam stalno bio na wlan. Osim toga telefon stvarno sjajno radi. Danas sam recimo imao 2h sot ceo dan mobilni net i od 8 ujutro do 7 uveče došao sam do 7%. Da li je moguće da *****ava google fit?
Moje merenje od pre neki dan. Skinut u 7 sa punjaca, uvece u 23h se ugasio telefon jer se baterija ispraznila. Uz to oko 4h SoT, ceo dan samo 3G, bez wifi, pola sata razgovora, fb, wa itd... Bez igrica

Nazad
Vrh Dno