Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio do Telekoma danas,S6 srebrni je savrsenstvo,boja prelepa,pozadi otisci ostaju minimalno,gotovo da se i ne vide otisci tako da price od nekih su gluposti kako je pozadina puna otisaka nije tacno.Ekran perfekcija kao i kuciste.Edge je lepsi ali i cudniji,jeste malo uzi ekran,presao par puta prstom preko ivice brzo i nista se ne desava,nema prelamanja svetlosti kako je neko rekao na ivicama,a gledao sam i slike i klipove,zaista teska odluka,obican S6 ili Edge.

Nikola_SD ti kupi ip6 i igraj se sa igrackicom do sutra,ko ti brani,pljuvaci Samsunga S6 nemaju preca posla nego da troluju a moderatori nece da ih kazne.Pricajte vi i pisite vase nebuloze i gluposti i idite u ip6 temu,ovde za vas nema mesta,mi cemo uzivati u S6 a vi svi trolovi u krsinama od jabuke.

Poslednja izmena:
Zasto im to radis,Toza,Zujka i ostali sad ne mogu spavati
Ne znam kakve ja veze imam sa tobom ili bilo cim sto si pomenuo, jako koristan post u ovoj temi, kad bi samo moderatori radili nesto povodom toga.
Niti sam u jednom trenutku napisao da je S6 savrsenstvo, da si malo citao moje postove video bi da sam bar 3 puta isao da cackam telefon i napisao njegove MANE u ovoj temi, i doprineo temi, za razliku od nekih koji se zaljube na osnovu slike i pricaju kako je savrsen ili za razliku od nekih koji su ovde samo da hejtuju telefon.
Sta li sam ti ja skrivio pa me uzimas usta, ne znas ni sam al dobro.

@Zujka sta je srebrna boja svega ti?
Da ne ostaju otisci, to je istina ali samo za beli model.

Poslednja izmena:
Nesto kontam ovaj S6 ko da i nije Samsung. Bas mi se dopao na prvi pogled, valjda sto je po meni dizajn copy/paste iP6-a (vjerovatno i materijali slicni).
Cekam dan da od Inoxa naprave kuciste telefona, to bi bilo neunistivo, grebao bi se ali i nista vise od toga. Volim taj sjaj i cvrstocu nerdjajuceg celika, lozim se na taj materijal, lako ga i odrzavati.

Poslednja izmena:
Nije tacno,na srebrnom modelu otisci ostaju pozadi ali jedva vidljivi,a ne kao sto neko izlupetao da su jako vidljivi,to nije tacno.Srebrna je boja nisam lud,imam oci,to je valjda kako je oni zovu zlatna ili sta vec,beli je Edge pored S6 kod hotela Moskva u Telekomu,a S6 je napred skoro kao ogledalo,siva neka boja ali savrsena za takav telefon.
Ti se igraj sa igrackom za decu ip6 a ovo je tema za S6 ako vidis dobro.Meni je S6 dobar,i kupicu ga a ti troluj jer bolje ne znas ocigledno.Tvoj ip6 se krivi kao da je od papira ako to nisi znao.

Poslednja izmena:
Au ***,i ja da se slozim sa zujkom jednom ,makar to bilo i oko boje [emoji15]

Zlatna nije zlatna nego vise srebrna,to pisem unazad vec 4,5 dana.. Mada opet ocekujem da me djilko pecne kako menjam misljenja i kako sam postao ljubitelj zlatnih tekefona 🙂

Poslednja izmena:
Boja je savrsena za S6,a tek Edge u toj boji 🙂 Boja je bukvalno srebrna,napred skoro kao ogledalo,pozadi bas sivkasta boja i otisci pozadi su jedva vidljivi.

Pobrkao je on zesce.Savija se igracka samo tako.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazalost istina.. To ce prvo ici u vojnu industriju( ako se vec i ne koristi tamo) pa tek posle 5,6 god u masovnu proizvodju.
Taj graphene (grafen) je čudo. 🙂 Može za sve i svašta da se koristi... Offtopic ali vredi da ljudi malo pročitaju o njemu. Kao provodnik,za desalinizacija vode, čak može i za proizvodnju čipova umesto silicijuma. Novak koristi reket koji je delom od grafena... 🙂 Dobili su nobela za njegovo otkriće, a pronašli su ga pomoću "selotejpa"... Neverovatno.. 🙂 Izvinjavam se za offtopic ali može da koristi, ne može da škodi... 😀

Kamo srece da je vise takvog off-topica, a ne nekih prepucavanja i gluposti, komentarisanja tudjeg ukusa...

Koja je inace sustina ili svrha edge zaobljenog ekrana?

Vraćaju se na staro. Dok se ne otarase tw-a nema ništa od normalnog sistema na Samsung-u.
Je l ima neki normalan test? pitam jer me stvarno zanima koliko laguje a ne ovo gde je on usao u 3 aplikacije a ko zna sta je pre toga radio na telefonu. Plus je to radio sa onim sugavim temama. Znam sigurno da ne laguje ovako jer raspali model u prodavnici koji nije finalni softver i koji je na punjacu 24/7 radi brze od ovoga. Sutra mi stize telefon pa javljam utiske za vikend

Svejedno deluje kao i svaki drugi tw, da će posle mesec dana rada da se raspada. Bilo bi dobro da grešim, al mrka kapa.

Pa ni S5 se ne raspada, ne znam što bi se ovaj raspadao. Mnogo ljudi priča napamet ovde.

Mnogo ljudi?? Mislis 95% ljudi sa foruma?
Sve se svodi na to sto je neko procitao u nekom tekstu, pogledao na klipu i procitao na xda. I onda taj neko zna najbolje. Kako je, i kako ce da bude. A to su obicno ljudi koji valjano nisu koristili Samsung zadje 2 gidine. Ali bitno je da znaju da ce nakon mesec da se "raspada".

Pre dve godine je bio aktuelan S4, on baš i nije sjajan 😀 jesu ga dosta popravili sad na Lollipopu ali malo je i kasno...
S5 je druga priča, telefon toliko bolje radi od S4 da ja nisam mogao da verujem, jedan od telefona koji su me najprijatnije iznenadili u odnosu na neki stav koji sam formirao do tad. Ima i on neke situacije u kojima ne blista ali generalno jako dobar utisak i uopšte telefon.
Neću sad da i ja pričam napamet, ali opet kažem ne vidim zašto S6 ne bi bio još bolji...

Moje iskustvo, jedna tetka koristila s2, proklinjala Samsung posle pola godine. Drug takođe. Teča eno ne može da uđe u imenik sigurno 30 sek na s3, drug ga razlupao kad nije hteo da uđe u kameru 1 min ravno(rađeni factory reset po par puta naravno). A sve telefoni očuvani i normalno korišćeni.
S4 ima dosta ortaka, količina laga smešna.
Neću da pominjem sestru koja ima s1, ipak je stari fon(to je tek smešno kako plače).
I sve to što sam ja doživeo da mi se žale ljudi čitam na xda.
Nije baš da nemam iskustva, i s5 ima kolega i drugarica, žale se al ne mnogo..
To možda jesu pojedinačni slučajevi, al ipak sve to čitam po netu isto.

Juce prvi put bio u kontaktu sa telefonima. Ukratko...lepo, brzo, ogromno i polukorisno (edge). Kao sto sam i mislio, dok drzim edge, deo dlana ispod palca se delom oslanja na taj zakrivljeni ekran i samo pravi konflikte kada pokusavam da mrdam tj. dodirujem nesto po istiom (kao sa note edge sto je bio slucaj),a pritom ovde me sece ta metalna ivica prilicno po ostala 4 prsta i skroz je nezgodan za duze drzanje i koriscenje. Kamera odlicna za moj ukus.

@Punisher:

Uz svo duzno postovanje i napomenu da ne branim Samsung kao brend niti mu robujem, tetka i teca ne mogu da ti budu validan uzorak (uz postovanje za tetku i tecu takodje). Smartphone nije za svakog. Ozbiljno. Ponajmanje za tetke i tece. Performanse smartphone-a ne zavise od toga "koliko je ocuvan". Sticajem okolnosti imao sam S2, S3 i S5 sada. Na S2/S3 se nikada nije ulazilo 30 sekundi u imenik. Jeste bilo sporo i nedopustivo za flagship u tom trenutku, ali kasnije sredjeno update-ima. Moj S3 sada koristi supruga, pa znam (zadnji Saletov NEAT sljaka kao lud). Kamera takodje, otvara za 3-4sek maksimalno. Sto je takodje mana samo po sebi, ali nije minut, to je sigurno. Factory reset radjen samo jednom za godinu ipo dana, a nalupao sam se romova na njemu koliko hoces. Sa S4 nemam iskustva. Imam sada S5, pa mi napisi na sta se zale drugarica i kolega? Kameru? Ekran? Bateriju? Brzinu? Zadnji update je resio par ruznih bug-ova, a neke gluposti su nasledjene iz LP-a. Ali, ruku na srce, osim one seljacke lajsne, malo sta moze da se zameri S5. Znaci, ajde malo preciznije, ali mani tetke, tece i drugare sto rade FR po nekoliko puta dnevno. Ne komentarisem cesto, ali redovno pratim ovaj thread i mislim da je potrebno da ljudi pisu iz svog licnog iskustva. Ovde racunam da smo svi power useri pa hajde i diskusija da bude malo "prizemnija".

@Punisher:

Uz svo duzno postovanje i napomenu da ne branim Samsung kao brend niti mu robujem, tetka i teca ne mogu da ti budu validan uzorak (uz postovanje za tetku i tecu takodje). Smartphone nije za svakog. Ozbiljno. Ponajmanje za tetke i tece. Performanse smartphone-a ne zavise od toga "koliko je ocuvan". Sticajem okolnosti imao sam S2, S3 i S5 sada. Na S2/S3 se nikada nije ulazilo 30 sekundi u imenik. Jeste bilo sporo i nedopustivo za flagship u tom trenutku, ali kasnije sredjeno update-ima. Moj S3 sada koristi supruga, pa znam (zadnji Saletov NEAT sljaka kao lud). Kamera takodje, otvara za 3-4sek maksimalno. Sto je takodje mana samo po sebi, ali nije minut, to je sigurno. Factory reset radjen samo jednom za godinu ipo dana, a nalupao sam se romova na njemu koliko hoces. Sa S4 nemam iskustva. Imam sada S5, pa mi napisi na sta se zale drugarica i kolega? Kameru? Ekran? Bateriju? Brzinu? Zadnji update je resio par ruznih bug-ova, a neke gluposti su nasledjene iz LP-a. Ali, ruku na srce, osim one seljacke lajsne, malo sta moze da se zameri S5. Znaci, ajde malo preciznije, ali mani tetke, tece i drugare sto rade FR po nekoliko puta dnevno. Ne komentarisem cesto, ali redovno pratim ovaj thread i mislim da je potrebno da ljudi pisu iz svog licnog iskustva. Ovde racunam da smo svi power useri pa hajde i diskusija da bude malo "prizemnija".
+1

Smartphone nije za svakog. Ozbiljno. Ponajmanje za tetke i tece.
Vrlo "široko" i još više "naučno" posmatranje, nema šta :S: Vrlo verovatno ne koriste telefon za igrice, pa eto nije za njih...
Svašta se može ovde pročitati.

Poslednja izmena:
Smatram da si promasio poentu mog posta. Niti to sto si rekao doprinosi diskusiji, samo odvlaci raspravu u pogresnu stranu...

Ok, ali ona rečenica je jasno napisana.
Slažem se sa drugim delom posta da treba pisati samo iz ličnog iskustva. Ne možemo nikako znati kako neko drugi koristi telefon niti šta od njega očekuje, bez obzira da li je u pitanju tetka, prijatelj ili bilo ko drugi.
Telefoni kao što su S3, S4, S5, S6 teško da mogu da budu loši, spori i sl; ako se tako nešto i dešava, obično dobar postoji razlog za to.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno