- Učlanjen(a)
- 16.05.2014
- Poena
- 69
Bio do Telekoma danas,S6 srebrni je savrsenstvo,boja prelepa,pozadi otisci ostaju minimalno,gotovo da se i ne vide otisci tako da price od nekih su gluposti kako je pozadina puna otisaka nije tacno.Ekran perfekcija kao i kuciste.Edge je lepsi ali i cudniji,jeste malo uzi ekran,presao par puta prstom preko ivice brzo i nista se ne desava,nema prelamanja svetlosti kako je neko rekao na ivicama,a gledao sam i slike i klipove,zaista teska odluka,obican S6 ili Edge.
Nikola_SD ti kupi ip6 i igraj se sa igrackicom do sutra,ko ti brani,pljuvaci Samsunga S6 nemaju preca posla nego da troluju a moderatori nece da ih kazne.Pricajte vi i pisite vase nebuloze i gluposti i idite u ip6 temu,ovde za vas nema mesta,mi cemo uzivati u S6 a vi svi trolovi u krsinama od jabuke.
Nikola_SD ti kupi ip6 i igraj se sa igrackicom do sutra,ko ti brani,pljuvaci Samsunga S6 nemaju preca posla nego da troluju a moderatori nece da ih kazne.Pricajte vi i pisite vase nebuloze i gluposti i idite u ip6 temu,ovde za vas nema mesta,mi cemo uzivati u S6 a vi svi trolovi u krsinama od jabuke.
Poslednja izmena: