Šta je novo?

GTA V

Nema igranja do utorka.

Vidim da ovde neki clanovi kubure sa prostorom na HDD-u, mislim da cu i ja biti u sl. problemu :d
Da li ce neko mozda igru instalirati na SSD, bilo bi lepo da podeli iskustva :)

Skinuo sam ipak sa Steam-a. S obzirom da Payoneer karticu koristim i za posao, nisu mi se ostavljali podaci na neproverenim sajtovima. Skida se upravo, povezan je na neki server u Madjarskoj, lepo ide, oko 1,6MB/S (to je okvirno maksimum za moju konekciju od 16MBit-a) :)

Sta je najbolje kupiti za novac od pre ordera? Oruzije, apartman?

nista ti ne treba od toga videces...ti ces za 3 dana igre zaraditi te pare..

Skinuo sam ipak sa Steam-a. S obzirom da Payoneer karticu koristim i za posao, nisu mi se ostavljali podaci na neproverenim sajtovima. Skida se upravo, povezan je na neki server u Madjarskoj, lepo ide, oko 1,6MB/S (to je okvirno maksimum za moju konekciju od 16MBit-a) :)
Ma proveren je, nisi morao da brines :)

Koliko vidim bice ovo dobra onlina zabava :D

Nisam toliko propratio online mogucnosti i nacin igre, znam ponesto. Ali s obzirom da je max bese 32 igraca, mislim da ce bolja online zabava biti kada se zavrsi program kao sto je sada sa:mp, sa mnoogo vecom bazom igraca.

Igra je razbijena i dostupna za preuzimanje.

Dostupni su za preuzimanje fajlovi.. ne radi.

7f33d093b8f483242613e15e456fe37de9269948b09e8ceefa03d240187977c7.jpg

2015-04-10 20-33-14 Screenshot.png

hehehe

Molim da mi se objasni kako da dodam nekoga da igramo online kada igru nisam kupio preko Stema nego direktno od Rockstar-a?

nisam upucen, to znaci da ce moci sp da se igra? razmisljam da u ponedeljak uzmem 4.800 je. uzeo bih zbog mp-a
i kako bi terela konfa iz potpisa?

Videćeš kad izađe, pošto još niko ne zna kako igra radi, mada ako ja nešto ne brinem sa mojim starcem da li ću moći igrati, onda ne znam zašto svi vi sa daleko jačim mašinama kukate.
Igra ima gomilu grafičkih opcija, i kontam da će moći lepo da se izbalansira i igra na bilo kojoj konfi koja ispunjava minimume. E sad, koliko para, toliko muzike.
Koliko znam, PC verziju je radio isti tim koji je radio i Max Payne 3, a optimizacija tamo je bila odlična.

Max Payne 3 je stvarno imao odlicnu optimizaciju, nadam se da ce i sa GTA biti tako.

Topic sluzi za diskusije o igri.

KO zeli o lekovima postoje medicinski forumi, isto i opravke.

NIsu moderatori botovi pa ako se napise lek, onda oni misle to je ok.

Po ovome ispade da ce GTA V ponajvise da pogura 4k igranje, ako je jedna 7870 ili 760 dovoljna za to, mada predpostavljam da je to za neki min - med u 4k.

Po ovome ispade da ce GTA V ponajvise da pogura 4k igranje, ako je jedna 7870 ili 760 dovoljna za to, mada predpostavljam da je to za neki min - med u 4k.

Definitivno se ide ka tome da se forsira 4k, neki minimum za 7870 i 760 u 4k ali oko 30fps. Dok za tih 60fps navode Crossfire i SLI rezim.

Još da imamo 4k monitore

bili bi pravi gejmeri ;)
Edit: Drugar ima istu kartu kao moju, sa x6 1155t i nekom Samsung 19icom, on ce jos i da se naigra :d

Poslednja izmena:
Još da imamo 4k monitore

Cuti ja sam katodnu cev furao bar godinu - dve duze od ostalih. I ovaj sad monitor sto imam je 1680x1050. Ne mogu oni toliko da forsiraju nove tehnologije, koliko mi mozemo da ih ignorisemo. I da uzivamo u tecnom gameplay-u na nizim rezolucijama. :D

Definitivno se ide ka tome da se forsira 4k, neki minimum za 7870 i 760 u 4k ali oko 30fps. Dok za tih 60fps navode Crossfire i SLI rezim.

Navodno test masine i7, 16Gb ram, 2x980 SLI na kojima je vecina novinara probalo igru su drzale 60 fps u 4k sa mestimicnim padovima.

Cuti ja sam katodnu cev furao bar godinu - dve duze od ostalih. I ovaj sad monitor sto imam je 1680x1050. Ne mogu oni toliko da forsiraju nove tehnologije, koliko mi mozemo da ih ignorisemo. I da uzivamo u tecnom gameplay-u na nizim rezolucijama. :D

Navodno test masine i7, 16Gb ram, 2x980 SLI na kojima je vecina novinara probalo igru su drzale 60 fps u 4k sa mestimicnim padovima.

drugar ima sasvim solidnu konfu a monitor 17 crt :) i kaze ne smeta mi sto cu da igram gta na njemu...ne kapiram takve ljude al ok

Vrh Dno