Šta je novo?

Diablo 3

Iskoristio sam ovaj XP boost kako bi konacno digao barba sa lvl 60 na lvl 70. E sad igrao sam Torment 4 I postepeno tokom levelovanja sam spustao dok nisam stigao na Torment 2 I sad kada sam lvl 70 sam spustio za jos jedan podeok I to je relativno igrivo sa mojim starim gear-om. Kako da pocnem sa uzimanjem novog gear-a? Koji statsi se traze? Skupljao sam neke Str + Vit iteme, ali kada sam probao sa njima WW I HotA spec bili su uzasni. Dajte savet?

savet da sacekas 10-ti april,patch 2.2 i pocetak nove sezone. ako ces igrati barba fokusiraj se na IK set.

Sta ce pocetak nove sezone doneti mom liku? Trenutno I furam IK set, znaci savetujes da ne menjam nista dok ne dobijem neki upgrade u gear-u koji je taj set? A drugi itemi I weapon? Moj skorn radi mizeran dmg, samo 1.4mil na crit HotA.

Patch 2.2:
Tuesday April 7 (utorak na sredu noć)

Season 3 Start:
Europe: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. CEST

Poslednja izmena:
Ja samo ne razumem kako mogu da ostave bug sa 1k storm setom od monka od ptr-a, ja mislio da ce to da poprave ali nista :/

Kako nije fora? Malo malo pa cim se desi neki peh ili nazovi ga kako hoces eto nekog pametnjakovica koji ce da uzme taj video klip i da ga obradi napise drugi text i eto ti fore i sada je taj neko kao ispao frajer.

I sta ovo kao treba da bude smesno gledati neku seljacinu koja se ceri a ni sami ne znamo sto?

Kako nije fora? Malo malo pa cim se desi neki peh ili nazovi ga kako hoces eto nekog pametnjakovica koji ce da uzme taj video klip i da ga obradi napise drugi text i eto ti fore i sada je taj neko kao ispao frajer.

I sta ovo kao treba da bude smesno gledati neku seljacinu koja se ceri a ni sami ne znamo sto?

ne znam za tebe al ja prvi put vidim ovaj video...

Mozda bi trebao malo vise da koristis net i u druge svrhe a ne samo za gledanje por*ica :p i igranje igrica.

Evo sta sam nasao a verovatno da ih ima mnooooooogo vise pod drugim imenima!

I ono najbitnije kada se obracas zadnjem postu i nema drugi a zelis toj osobi da se obratis ciji je zadnji post u temi nemas potrebe da ga cititras vec se zna da se njemu obracas.! :wave:

Poslednja izmena:
Fazlinovicu nema potrebe da kacis ove gluposti u ovoj temi...Nego, kad pocinje S3 za nas Evropljane?

pa pise malo iznad :)

sutra u 18h

Mozda bi trebao malo vise da koristis net i u druge svrhe a ne samo za gledanje por*ica :p i igranje igrica.

Evo sta sam nasao a verovatno da ih ima mnooooooogo vise pod drugim imenima!

I ono najbitnije kada se obracas zadnjem postu i nema drugi a zelis toj osobi da se obratis ciji je zadnji post u temi nemas potrebe da ga cititras vec se zna da se njemu obracas.! :wave:

uu bas ti fora ovo oko po*nica mnogo si mi ti mudar decko

hvala sto me nauci kako se koristi forum , puno ti hvala nisam znao do sada

Poslednja izmena:
Fazlinovicu nema potrebe da kacis ove gluposti u ovoj temi...Nego, kad pocinje S3 za nas Evropljane?

A ti mesto sto se pravis pamentan mogo bi malo da pazljivije citas temu a te gluposti kako ih ti zoves su postavljene zbog doticnog koji kaze da je sada prvi put video pa cisto da mu pokazem zasto sam reko da je to vec izlizana fora.

@ShoMi

Nema na cemu! Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj tu sam da pomognem! :D :-devil-: :D

Nisam ******* nego kada se vec pravis pametan onda ako vec te nesto interesuje nemoj da si lenj nego procitaj stranu dve unazad nece ti to oduzeti ceo dan a verovatno da ces da saznas odgovr na svoje pitanje, u slucaju da nema adekvatnog odgovora onda lepo postavis pitanje.

Mnogo prosto ali sa tudje tacke gledista dok sa tvoje je to izgleda jako velik posao koji oduzima ceo dan vreme i nazalost neces nista drugo stici tog dana da uradis.

Ako te mrzi da odgovaras na moje pitanje onda lepo preskoci! Sta mi bre tu pametujes i pricas sta cu ja da radim! Pa sta ako sam lenj? Pa sta ako sam ponovo pitao nesto za sta vec postoji odgovor koji sam slucajno mozda preskocio? Dosao si u temu i napusavas nekoga sto je nesto postavio...Jos drzis predavanje kako se postuje, za sta neko koristi internet i te gluposti...Kakvih sve likova ima na ovom benchu...

Ako te mrzi da odgovaras na moje pitanje onda lepo preskoci! Sta mi bre tu pametujes i pricas sta cu ja da radim! Pa sta ako sam lenj? Pa sta ako sam ponovo pitao nesto za sta vec postoji odgovor koji sam slucajno mozda preskocio? Dosao si u temu i napusavas nekoga sto je nesto postavio...Jos drzis predavanje kako se postuje, za sta neko koristi internet i te gluposti...Kakvih sve likova ima na ovom benchu...

Alo koga sam ja napusio sto je nesto postavio? Ajde sada lepo unazad pa malo procitaj sta sam napisao? Drugo hocu tebe mozda da pitam gde cu da dodjem i sta cu da pisem, naravno da necu?!

Sto se tice tog pametovanja sam sam napomenuo da kada se odgovara na zadnji post u temi ili hoces bas toj osobi da se obratis onda nemas potrebe da nikoga cititras zna se da se njemu obracas. Sta je tu lose? I sta to tebi smeta sto sam samo decku skrenuo paznju na tako malu sitnicu? Nije na odmet nauciti nesto novo u zivotu a ti ako si lenj to ne znace da su mozda i ostali suvise lenji da maknu guzicu iz fotelje ili kao ti da jednostavnim klikom misa se vrate stranicu unazad i procitaju sta se pisalo unazad ili kakva se rasprava vodila.

To bi se moglo isto reci za tebe kakvih sve lejnih likova na ovom forumu ima!

mozete to i preko pm-a

Ja sam sa njime svoju razmena misljenja zavrsio! Posto ocigledno da sa doticnim se ne moze normalno pricati/pisati pa tako da se ja odjavljujem iz dalje rasprave i odo igrati RoS a on neka sedi i ceka sledecu zrtvu sa kime ce se raspravlja!

Ma jok matori, skroz sam opusten ;)
Nego mrzim kad se pojave ovako neki smaraci pa satro hoce nekog da nauce nesto novo u zivotu, kad treba da se citira a kad ne....

To je novi profil poznatog trola\spamera ove teme, mislim da je lik banovan jedno 10x, u poslednjih par godina... :d

Opa vidim vidim imamo novog damirbaja na forumu samo sto je ovaj next level... Znaci dodjes na forum pocnes prvi da vredjas ostale clanove i onda na kraju tvoja famozna izjava "Ja sam sa njime svoju razmena misljenja zavrsio!" :D

Poslednja izmena:
Sta cete da igrate u s3 ako neko igra ovde sezonu ?
ja cu wizarda, moram malo da promenim, dosta mi je monka :D

Vrh Dno