Može li to da se iskoristi za raskid, pa da odmah potpišem novi, sa 4 meseca po 1 dinar?![]()
Код мене је било обрнуто, пар пута су ми заменили пријемник (што главни, што слејв) и сваки пут носили стари онако, само са даљинцем а после доносили нови у комплету са свим што иде. Зато имам 4-5 (њихова) HDMI кабла, 3-4 SCART а не смем да се закунем да ми није остао и неки даљинац. О кабловима који иду уз модем да и не причам, ту су и USB и UTP ... сваки пут само узму уређај а остало и не погледају.Dolazi i uz master i uz slave, ali ako već imaš neki svoj a oni ti ga spaze neće da ti ostavve onaj koji su doneli koji dulazi uz risiver:d
Moguce ali onda uzmes ugovor na drugo imeJa sam čuo da ako raskineš ugovor nemaš pravo 6 meseci da se opet priključiš, odnosno plaćaš punu cenu priključka ako hoćeš unutar tih 6 meseci da se priključiš opet i ne važe ti niakkve akcije tipa 4meseca po dinar itd.![]()
Na moj predlog da je problem na čvorištu ili pojačivač serviser odgovara da im se niko iz okoline nije žalio. Najgore što su svi iz okoline kompjuterski nepismeni. Nemam kod koga da pustim PingPlotter![]()
To ću uraditi odmah posle praznika. Šta može konkretno Ratel da preduzme? Da mi pomogne da raskinem ugovor ili da ih pritisne da reše problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari