Šta je novo?

HTC One M9

Pravi naslednik M8 je M8s, nažalost. Jeste da je proc slabiji (mada ne verujem da se oseti neka razlika, i M7 radi glatko), ali bolja baterija i kamera (za razliku od M9 gde je sve lošije od M8)

koji senzor je u m8s znaš li možda? vidim samo da je 13 mpx

Složiću se sa par komentara koji naginju teoriji da Qualcomm ima odličnu poziciju da otera par klimavo-labavih mobilnih odeljenja u bankrot ove godine.

Sto bi za konkurenciju ipak bilo katastrofalno lose...

uploadfromtaptalk1428429940095.jpeg

Meni je nerealno da ce oni sutra stvarno izbaciti ovaj mob. Nav bar dugmici bukvalno na sredini uredjaja [emoji15]

Po meni najruzniji mob u poslednje 3,4 god..

Poslednja izmena:
gsmarena_002.jpg

Fugly

Pogledajte prilog 167236

Meni je nerealno da ce oni sutra stvarno izbaciti ovaj mob. Nav bar dugmici bukvalno na sredini uredjaja [emoji15]

Po meni najruzniji mob u poslednje 3,4 god..
nv bar na istom mjestu kao i na m8, m9, i sl... A izgled, pa ček, isti je ko m9/8, osim ovog centralnog tastera, i sad se od najljepšeg pretvorio u najružniji tel na tržištu? :D

Meni se cini da je veci zbog ovog senzora za otisk prsta. A ako tebi nije ruzna ova implementacija dugmica onda ne znam.

Senzor za otisak prsta kopiran od samsunga i appla koji nije fizicko home dugme ? To samo lik pod narkoticima moze da potpise da ide u realizaciju.

Kada vec ima softverske nav bar dugmice onda otisak mora da ide pozadi ( mate 7,nexus 6 koji je trebao takav da bude) ili na sam displej.(tehnologija koja jos nije dostupna) Pa cak je i meizu 50 puta bolje implementirao senzor za otisak napred..

Poslednja izmena:
Traka za dugme, pa traka za htc logo, pa dugmici, ffs ko u htcu smislja te stvari.

A to dugme ce sluziti samo za otisak prsta?

Poslednja izmena:
Pa za sta drugo da sluzi ? Vidis da ima softversko home dugme. Eventualno mozda ubace google now na drzanje,ali to je nebitno

Sta znam, mozda ima kinez da iskoci iz telefona, kada se pritisne to dugme.

Neverovatno jadna ''reklama''.

Meni i dalje nije jasno kome je uopste palo na pamet, a kamoli da se osmelio da realizuje ovakvu glupost...

M9 неће пући ако га овако звекне, мислим шта, у чему је поента? Луда реклама скроз. :)

Да, то је нека основна поента али могли су то да представе и на неки други начин, рецимо да конкретно истакну своје предности у односу на конкуренцију али добро. :)

Poslednja izmena:
Meni se cini da je veci zbog ovog senzora za otisk prsta. A ako tebi nije ruzna ova implementacija dugmica onda ne znam.

Senzor za otisak prsta kopiran od samsunga i appla koji nije fizicko home dugme ? To samo lik pod narkoticima moze da potpise da ide u realizaciju.

Kada vec ima softverske nav bar dugmice onda otisak mora da ide pozadi ( mate 7,nexus 6 koji je trebao takav da bude) ili na sam displej.(tehnologija koja jos nije dostupna) Pa cak je i meizu 50 puta bolje implementirao senzor za otisak napred..
jeste ružna, al daleko od toga da je najružniji tel u zadnjih nekoliko godina, ko što neko reče! Senzor mora neđe da se stavi, na One Max je bio pozadi, i bio je očajan! Plus, kad je pozadi, kako znaš đe je tačno, đe prst da staviš???
Pa za sta drugo da sluzi ? Vidis da ima softversko home dugme. Eventualno mozda ubace google now na drzanje,ali to je nebitno
zašto recimo ne bi bio power tu, a ne google now?
Neverovatno jadna ''reklama''.

pa kad ne mogu da ponove onu od prošle godine "Just go ahead, ask the internet!" sa Gari Oldmanom. Ta je meni bila odlična, ali ko ove godine pita internet, slabo šta pozitivno će naći za m9 :d A jeste gledali onih DESET reklama što je Dauni Jr. uradio za M9? Dali su mu pare i rekli da tel ne pominje... niđe :S:

Koliko vidim na slici power je sa desne strane. :)

Bas je cudno sto htc kao specijalizovana kompanija za proizvodnju mobova izbaci ovakva dva fail uredjaja. Razumeo bih da pored mobova prave pegle,sporete,miksere i zamrzivace kao neki.. Ali ovako..

Sto se lepo ne prodaju nekim pravim kinezima i cao.. Sigurno bi bolje poslovali i imali konkurentnije proizvode

Poslednja izmena:
Ako ovako izgleda... zaista sumnjam da će moj omiljeni brend Android telefona preživeti ovu godinu :(.

m7 je imao hardverske dugmiće u liniji sa loogom
m8 je imao softverske iznad logoa
m9 ima softverske iznad čitača otiska i logoa
...
m10 neće imati ekran, samo dugmiće i senzore

Je l' neko pao nize, ikada?

Sta reci, koju posluku porati?
Ne znam ni koja je poenta reklame, da izreklamiraju ostale proizvodjace ili...??

Realno ne postoji M9 reklama koja lici na nesto a izbacili su... 20-ak mislim. I posle ostali trose ogromne pare za marketing a ja od premijere S6 za isti ne videh nijednu.

Problem je sto se ove reklame vrte uglavnom na youtubu a samsung galaxy izlazi iz frizidera. I dalje ne verujem da neki mogu u istu recenicu da stave marketing samsunga i htc-a

A drugo reklame i nisu najbitniji deo marketing. Ima tu i distribucija odnosi sa mobilnim provajderima,radnje u glavnim ulicama i trznim centrima velikih gradova itd itd

Poslednja izmena:
Ne moze samo zato sto je Samsungov mnogo bolji i efektniji. A to da izlazi iz frizidera ne znam, na nasim a i na stranim TV stanicama ne vidjam reklame za Samsung.
HTC vidim koju god utakmicu da gledam, a i izmedju dva poluvremena. Problem je sto ni M8 ni M9 nisu imali dostojnu i valjanu reklamu, da se ne lazemo nemam apsolutno nista protiv marketinga i reklame, ali ako vec ulozis velike pare, platis holivudskog glumca, i snimis 20 reklama snimi nesto da valja.

Ne postoje gore reklame od onih koje pljuju konkurenciju i sprdaju se sa njom umesto da hvale i predstave sve ono sto je dobro i novo na odredjenom proizvodu, uopste to vazi za kompletan marketing. Cak i Samsung ponovo ima iole kvalitetne reklame koje na relativno zanimljiv nacin predstavljaju sve kvalitete uredjaja, za razliku od onih *****nih do skoro.

Ovo sto htc radi je zesca ironija, smesno i tuzno u isto vreme jer trenutno imaju najveci fail od telefona (ili nekiloko failova) a promo materijal im se svodi na spdnju sa konkurencijom koja je bolja na skoro svakom polju osim zvucnika.

Poslednja izmena:
gari oldmanove su bile odlicne, IMHO. I prve Daunijeve, ove nove su :S:

Nazad
Vrh Dno