Jel imao jos ko problem posle update-a na 8.1 update 1? Sad svaki put kad startujem komp hdd mi zabode na 100 % nekih 5 min i onda se tek spusti na normalan usage. A kad pogledam u task menageru sta je ne pise sta ga zabada toliko ili bar ne pokazuje nista da ga iskoriscava 100%. Inace hdd je nov novcijat prekljuce ubacen u pc.
Probao sam pojavi se isti problem, ne mogu ama bas nista da pokrenem, a to mi se pojavilo od kad sam hteo da iskljucio password request za svaki put kad palim komp.
Izgleda da je jedini nacin ponovno rusenje sistema.![]()
Ni to mi ne funkcionise jer na Change polje ne mogu da kliknem tj koristim..
Zato sto si uradio istu gresku kao nesa07 i sad nemas admin privilegije na racunaru. Pocni od strane 202 pa nadalje i probaj nesto od resenja koja smo njemu predlagali da uradi.
Vidi da li mozes da postavis password kroz Settings - Change PC settings - Accounts - Sign-in options -Password.
Password mogu da postavim.
Sad cu videti u ranijim postovima dal moze da se resi problem.
Udji u start up na task manager i pogasi sve...zatim restart , probaj i windows defender da ugasis!
Kad postavis password da li ti se javlja taj problem (odradi restart)?
Ako ne onda mozes da iskljucis da te ne pita za njega, kako sam ti ranije naveo, kroz metro interfejs: Settings - Change PC settings - Accounts - Sign-in options - Password policy - Change.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari