Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tel je full stock, probao je hard reset. Isto.

Crno bele bi bile pogodak.

Odneo je u servis, rekli mu mora novi softver da mu ubace kao uvukao se virus u ovaj.

Gde ga pitaš? Ja mu pošaljem poruku na fb i ubaci ih u sledećem eventualno posle tog apdejta. Već par puta.
Pošaljem mu zahtjev preko mail-a i do sada je samo jednom dodao dvije ikonice. Mislim da sam neke poslao i preko 20 puta. Valjda nisam kupio dovoljan broj paketa.

Nije zato sigurno, dobija dosta mail-ova možda zato. Inače evo ovde je odgovorio, a i na fb i g+ redovno odgovara.

^ ove su odlicne. Svaka fura svoju pricu :)

Mogao si i neke crno bele da izbacis sa lepim sencenjem ;) mada mozda takve vec postoje na ps
Crno bele bi bile pogodak.

Hocete belu ili crnu pozadinu :)?

Uff, ovo će da bude ludilo kad se pojavi...

Za sada imam Rifon, a vec vidim da su ovo sledece :)
Hvala :) svi me pitaju za ove :)

Meni se sviđa ovako nešto.
Zarys - onyxdev.
Možeš li nešto ovako da izbaciš?
Hmm, glupo bi bilo da kopiram, videcu ne neku slicnu foru
Svaka čast Vertumus, moj predlog da uradiš nešto na ovakav oblik. Ja sam oduševljen
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daeva112.donate.belleui
Ima i free verzija
Nije los predlod :) ne bi mi trebalo puno vremena za ove :)

Uf, to je dobro pitanje, sad ne znam šta li će lepše biti :D Možeš kad odlučiš da izbaciš da izbaciš sliku i jednog i drugog pa da vidimo šta će lepše biti.

Mozda email nije pravi kanal za tu vrstu supporta?
You do not see your desired icons in the pack?
Please send me your icons requests through icon request feature in the app.

Ja isto nikakav problem sa Viktorom. Lik je skroz na mestu, pogotovo kad smo mi sa Bencha u pitanju, uvek je izlazio u susret.

Tačno sam znao :-D
Mislim da ti neće dati verifikaciju koliko god se trudio. Zato ti i whatsapp nemaš direktno na playstore već je sakriven.
Isto ti je i za viber, nemaš onaj glavni Viber na playstore već onu neku drugu verziju vibera, postavio sam link par postova nazad.

Daa bre, imam neku viber instalaciju plus viber standardan. To sam prvo mislio da je do njih...

Mozda email nije pravi kanal za tu vrstu supporta?
Jeste :) samo mi stavi u Subject da si sa Bench-a
Moj predlog za ikonice je nešto u ovom fazonu - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romowtheme.parallax

Normalno da bude propraćeno sadržajima za QHD rezoluciju koja je već sada standard...

Ili, kao što neko reče - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onyxdev.iconpack.theme.zarys samo umesto crne da budu bele :)

To ako napraviš ima da rasturiš sa prodajom :)
Ne bih da kopiram druge, ali videcu nesto da uradim :)

Ne ide to tako.Za to što hoćeš moraš da se obratiš lg-u direktno :)

Isto i za sense, al koliko sam shvatio, htc, lg, samsung itd moraju da omoguce koriscenje custom ikonica na svojim launcherima.

Jedno interesantno pitanje.
Da li ove naše news aplikacije kada je neko u inostranstvu ili u roamingu?
Malopre sam na skype bio sa prijateljem iz kanade i kaže mi da godinu dana ima b92 aplikaciju, odskora i n1 i još uvek nijednu push notifikaciju nije dobio.
Mislim da i ja kad god sam bio u inostranstvu isto nisam dobijao.

Da li tu postoji neka blokada ili nešto? Mada kad može da čita vesti što ne bi mogao i da prima push notifikacije?

Da, svi stock launcheri ne podrzavaju custom icons, zato sto furaju svoje ikonice i na tom pitanju ne moze nista da se uradi. Morali bi oni da omoguce kodove za druge ikonice. Moze na stock launchere jedino da si root i da koristis Xposed module
Koji xposed modul?

Mislim da se unicon zove taj modul.

Da, svi stock launcheri ne podrzavaju custom icons, zato sto furaju svoje ikonice i na tom pitanju ne moze nista da se uradi. Morali bi oni da omoguce kodove za druge ikonice. Moze na stock launchere jedino da si root i da koristis Xposed module
Mogu na G2 i G3 telefonu sa stock launcher-om da se menjaju ikonice :)

i na HTC-u, izašao apdejt... Samo je izbor tema i ikonica za sada ograničen, ali ne znam čime... HTC ima svoju prodavnicu tema, ikonica i sl, u posebnoj Themes aplikaciji. Sve ovo je dostupno i za već matori One M7, ne znam kakvo je stanje za ostale telefone...

Sumnjam da ti fabricki launcher mogu da imaju isti nacin dodavanja ikonica kao na ovim drugim.

Vrh Dno