D
Deleted member 46590
Guest
Pa šta, sutra treba neko da me neko zaustavlja na ulici i kaže: "Ja sam iz Pera,Đoka i sinovi kompanije, moraš da nam daš JBMK" ?
Sada ti "rantuješ", šta misliš da neznam to što si napisao ? To se podrazumeva, da je nešto dovoljno važno da se daju takvi podatci onda u redu, sigurno da ću dati banci zato da nebi neko mogao da se predstavlja u moje ime ili za vađenje dokumenata. Za stvari za koje ti podatci nisu važni nebi niko ni smeo da ih traži.Ne i upravo sam suprotno od toga napisao u prvoj poruci. Ako ne razumeš kome ne možeš/ne smeš da odbiješ zahtev za legitimisanjem, ne vredi da ponavljam, a ti nastavi sa rantom.
Dovoljna je kopija. Bar tako stoji u zakonu.imam jedno pitanje. Da li mi kod povraca novca za robu sa reklamacije mogu traziti fiskalni racun kao uslov? tj da li je dovoljno to sto imam garanciju i kopiju fiskalnog racuna? Koliki je problem ako nemam original fiskalni racun?
@ solomonbg
@ DoX
Prvo se radi pokusaj popravke, onda se uredjaj pokusava menjati istim. Ukoliko nemaju isti uredjaj, za drugi ti mogu zameniti samo uz tvoju saglasnost, u protivnom mozes da trazis refundaciju.
Uvozniku, predpostavljam, ako je uvezeno legalnim kanalima. Ponekad obraćanje predstavniku ili samom proizvođaču pomaže.A sta ako npr u medjuvremenu radnja se zatvori, a garancija vazi?
Kome se obratiti?
Po privrednim zakonima duzni su da imenuju naslednika bas radi takvih slucajeva.A sta ako npr u medjuvremenu radnja se zatvori, a garancija vazi?
Kome se obratiti?
Otkud ja to da znam kao krajnji kupac.....Ako nije uvezena legalnim kanalima, garancija je ionako beskorisna.
NistaHvala!
:wave:
Matorcima se pokvario USB konektor na Tesla tabletu (785), prestao je da se puni - dobro poznat problem Tesle sa odlemljivanjem sa ploce - los kvalitet i izlazna kontrola Kineza. Medjutim, posle 20 dana su im odbili reklamaciju jer su "fizicki ostetili USB konektor". Matorci naravno paze na tablet i sasvim sigurno ga nisu ostetili nemarom, vec samo moze biti reci o losem kvalitetu. Tablet se inace pokvario posle svega 3 meseca.
Dajte savet, pisati Udruzenju za zastitu potrosaca, ili im odmah slati inspekciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari