Pozdrav svima! Ja sam prije otprilike pola godine kupio polovnu Lumiu 920 u extra stanju skoro bez packe, I prezadovoljan sam telefonom, prosto leti, kamera extra, ma sve naj, osim baterijeNema šanse da mi sastavi od jutra do večeri, a to sam sa prethodnom N8 lako postizao iako je nisam štedio. Ako ga skinem s punjača ujutru oko 10h, već oko 4-5h popodne ga moram stavljati na punjač, ima tad otprilike oko 30% baterije, a ako idem na fax ujutru u 8 I po cijeli dan provodim u čitaoni onda ga moram dopunjavati još sigurno 2x. Da budem realan, ipak ga malo I žešće koristim, fb, viber, messenger, tapatalk, windows central, b92, malo čitanje na IE, otprilike to su aplikacije koje dosta koristim. Svjestan sam da smartfon ovog ranga I mogućnosti ne može baš da drži bateriju 2-3 dana, ali opet dopunjavanje u toku 1 dana mi je baš previše. I da, kad sam ga uzeo imao je na brojaču oko 800h razgovora što mi je malo previše, pa kontam da ga prethodni vlasnik nije baš štedio. Koliko vama baterija može da izdrži, da li ikom može da izgura bar 2 dana ako ga malo prištedi. Kod mene nema šanse da izgura sljedeći dan ma koliko ga štedio. I još, da li ima baterija original negdje u BG da se kupi I kolika je otprilike cijena ako neko zna, ovdje u BL nema nigdje. Ili da gledam po ebay, mada ne znam kakvo je tamo stanje što se tiče origin baterija ili je sve to fuš. Hvala svima na odgovorima!
Što bi sumnjali, lepo piše 4G, nego... Kaži mi kako ti traje baterija sa 4G?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari