Šta je novo?

LG G2

Imam problem sa G2, desava mi se da kada hocu slusalice da konektujem one ne legnu kako treba tj ne udju do kraja i telefon odnosno jack ih izbaci, hoce da udju samo po odredjenim uglom i to kada ih jace gurnem u telefon.Zanima me da li je jos neko ima ovih problema, i ako ih je imao kako se resava to? :)
Probaj (sa ugasenim telefonom) iglom da ocistis malo. Moguce da je prasina usla. Pogotovu ako duze imas telefon.

Ok kad dodjem sa posla probacu to.Daj boze da je to, znaci samo pod pravim uglom i to kad malo jace gurnem onda je sve ok, i naravno kako stavim u dzep telefon malo se nesto pomeri on ih izbaci.... :(

Ako neko jos ima nesto da predlozi slobodno neka napise,

Poslednja izmena:
Ok kad dodjem sa posla probacu to.Daj boze da je to, znaci samo pod pravim uglom i to kad malo jace gurnem onda je sve ok, i naravno kako stavim u dzep telefon malo se nesto pomeri on ih izbaci.... :(

Ako neko jos ima nesto da predlozi slobodno neka napise,
da li su original slusalice u pitanju? imao sam problem sa nekim drugim slusalicama na iphone-u ranije.. iako su isto bile 3.5mm, jednostavno su iskakale iz ulaza, dok sa original sluskama nije bilo problema.

Ja na njemu furam Koss Porta Pro. Nemam te probleme sa dzekom, mada mi je cudno da slusalice od 50e imaju tako los konektor

Poslednja izmena:
Koliko je star telefon?
Kupljen sredinom jula prošle godine, koristio prvo stock jedno mesec dva, i posle toga stoji Cloudy G3 1.3 još verzija, mrzelo me da se zezam sa novim verzijama u medjuvremenu.
Što se garancije tiče nemam pojma, kupljen je u radnji na L što počinje u Balkanskoj.
Verovatno da imam "garanciju" ali čini mi se samo na softver ili tako neka nebuloza da je u pitanju.
Treba onda opet da vraćam na stock, da unrootujem i ostale peripetije a pitanje je dal će mi i posle svega toga uvažiti.
Ne znam ni sam šta raditi, nadam se da se te mrlje neće širiti vremenom, ili kad telefon počne da se greje pri malo dužem intenzivnijem korišćenju.

Super a ja za sluske odvalio 50e...koji bedak

cak i ako je do toga, moze se, najverovatnije, resiti kupovinom produznog kablica koji ima konektor koji telefon ne izbacuje, a da pritom "zenski" deo moze normalno da drzi taj od slusalica.

Poslednja izmena:
Kupljen sredinom jula prošle godine, koristio prvo stock jedno mesec dva, i posle toga stoji Cloudy G3 1.3 još verzija, mrzelo me da se zezam sa novim verzijama u medjuvremenu.
Što se garancije tiče nemam pojma, kupljen je u radnji na L što počinje u Balkanskoj.
Verovatno da imam "garanciju" ali čini mi se samo na softver ili tako neka nebuloza da je u pitanju.
Treba onda opet da vraćam na stock, da unrootujem i ostale peripetije a pitanje je dal će mi i posle svega toga uvažiti.
Ne znam ni sam šta raditi, nadam se da se te mrlje neće širiti vremenom, ili kad telefon počne da se greje pri malo dužem intenzivnijem korišćenju.
ako imaš fiskalni račun odnesi u radnju gde si kupio ili direktno u MESC-greška nije softverske prirode nego je touch panel u pitanju i mora da ti uvaži garanciju-i biće ti sve intenzivnije fleke vremenom
a što se tiče unroota uradiš samo kdz metodu i završena stvar

Poslednja izmena:
onda nije imao sreće...... [emoji2]

Poslednja izmena:
Procitaj na tom custom garantnom listu sta pise, ako ne daju na displej,dzabe ti sve. Mada mozes da probas sa inspekcijom da ih iscimas

U cloudyju obrises LteSettings.apk (cini mi se da se nalazi u system/app). [emoji6]

Ova operacija je odradila posao. Obrisao LTEConfig.apk, kucao USSD kod 3845#*802# i pojavilo se LTE u izboru mreže.

Sad samo da odem do Telenora, u smenu kad ne radi onaj tip kome sam spržio dve kartice, pa da probam opet :)

Predpostavljam da to utice na kvalitet zvuka?

ne znam, ali iskreno ne verujem da bi moglo znacajno da pokvari zvuk na bubicama. Eventualno, ako je neki bas uzasan kabl/konektor. Ili vrati/prodaj slusalice ako postoji ta opcija. Ovo kako si objasnio, deluje neupotrebljivo.

biće valjda do kraja aprila
a šta mu uopšte znači to kad se pojavi source code? koliko otprilike treba da se pojavi?
koliko znam pisalo se pre 2-3 nedelje da se pojavio source code za verizon pa još nisu dobili jel tako?

Poslednja izmena:
Čudno ovi ameri obično zadnji dobijaju update, a sada prvi :)

nexus2cee_LG-G2-Lollipop-Verizon.png

http://www.androidpolice.com/2015/0...ss-receives-ota-update-with-android-lollipop/

Da da komplet sve isto kao na G3 modelu - zato su toliko i odugovlačili ;)

ps. Ovaj default wallpaper na G2 je ružan do bola :)

Hvala na odgovoru.

Ima li neko preporuku za AOSP Lollipop rom? Vidim na xda Vanir, BlissPop, crDroid, LiquidSmooth, SaberSunset, Paranoid Android... Nemam pojma koji da probam, a nemam vremena da sve pročačkam. :test: :)

Hvala na odgovoru.

Ima li neko preporuku za AOSP Lollipop rom? Vidim na xda Vanir, BlissPop, crDroid, LiquidSmooth, SaberSunset, Paranoid Android... Nemam pojma koji da probam, a nemam vremena da sve pročačkam. :test: :)
Od svih tih, ja sam najviše zadovoljan sa BlissPop, ima najviše podešavanja taskbara i ostalog. Možeš da staviš u različite boje vreme, bateriju...Što se tiče samog rada, svi su slični, uglavnom sve radi dobro.

Nazad
Vrh Dno