Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Nego, šta bi sa tim novim HD kanalima? Ništa, a?
 
Ja nisam zadovoljan sa Ikomom, ali opet to je moje skromno misljenje. Mislim da tehnicka podrska nije dovoljno kompetentna i dosta stvari koje ih pitate ili ne razumeju ili ne zele da vam odgovore ili je nesto trece. Na cukarici je pravilo da internet nestane oko 00-01h i tek dodje sutra dan. Kada ih neko pozove oni govore radovi su u toku itd. Vise mi je muka od tih njihovih radova... Da li postoji neka naznaka da je neki zakon spreman da ih natera da uvedu optiku i sve smeste pod zemlju?
 
Ja nisam zadovoljan sa Ikomom, ali opet to je moje skromno misljenje. Mislim da tehnicka podrska nije dovoljno kompetentna i dosta stvari koje ih pitate ili ne razumeju ili ne zele da vam odgovore ili je nesto trece. Na cukarici je pravilo da internet nestane oko 00-01h i tek dodje sutra dan. Kada ih neko pozove oni govore radovi su u toku itd. Vise mi je muka od tih njihovih radova... Da li postoji neka naznaka da je neki zakon spreman da ih natera da uvedu optiku i sve smeste pod zemlju?

Često su veoma tajnoviti,kao da su neka tajna organizacija...
 
JMislim da tehnicka podrska nije dovoljno kompetentna i dosta stvari koje ih pitate ili ne razumeju ili ne zele da vam odgovore ili je nesto trece.

U pitanju je to trece.
To sa kim pricas nije tehnicka podrska nego call centar.
Njihov posao je da primaju zahteve/pitanja i pricaju o promocijama a ne da daju odgovore na konkretna pitanja.
Eventualno neke sitne odgovore kad se nesto aktuelno desava.
Ja zato recimo kad sam imao problem sa internetom nisam ni razgovarao sa njima nego sam trazio da me prebace na internet odeljenje sto su i uradili. takodje kad sam imao problem sa signalom posle razgovora sa njima (prijave kvara) me je pozvala tehnicka sluzba.

Ljudi grese sto nisu konkretniji. Ja nikad nisam imao problema sa njima jer sam uvek zvao (a ne odgovore trazio po netu) i uvek trazio da razgovaram sa ljudima koji su direktno u kontaktu sa tim sta mi treba, ne pricam sa ljudima iz call centra osim sto ih upoznam sa osnovnim stvarima da bih aj da kazem stekao uslove da me prebace na drugo odeljenje.
 
Poslednja izmena:
@Kuki66

Nema zakona koji može bilo kog operatera da natera da ulaže u infrastrukturu - samo da ti pruži obećanu uslugu. Traži umanjenje računa ukoliko se to toliko često dešava, to bi po zakonu morali da ti usliše, a ako neće prijavi ih Ratelu.

A kada bi trasirali svuda optiku, da li bi ti plaćao 70 ili 100€ mesečno za tu neku naprednu uslugu i koliko ima onih koji su na to spremni, tj imaju para?
 
Ma prica je bila sa tehnickom podrskom interneta, mlada dama me je prebacila te sam vise puta pricao sa ljudima vezanim za tu pricu. Ali necu zaboraviti kada mi je jedan slozio pricu, kao pukao je kabl i to tacno u 00.15h a oni nisu imali raspolozive ljude da upute jer im je isteklo radno vreme a i da nije malo je nezgodno pentrati se po krovovima tako kasno. E zbog ovog zadnjeg bi stvarno bilo extra da nam grad bude lep i beo i sve to stave pod zemlju. Ne znam u kom pravcu trenutno ide targo ali koliko je reklamirano, oni su sve isli pod zemljom i bese optika?? A cene normalne, zato ne vidim sto bi mi placali 70e optiku ako Targo daje za 20 ili 30e i onako toliko placam. Inace morace neki zakon mozda ne sad ali uskoro zbog EU, bio sam dosta po uniji ali nigde ne videh te kablove po krovovima, cak ni u Zagrebu nisam video, ako je neko mozda video neka me demantuje.
 
Svrati do brace Rumuna...

edit: evo kako to izgleda... many-internet-cables-on-lamp-post-in-bucharest-romania-C36HRX.jpg Prilicno sam siguran da ne postoji nikakav EU zakon u vezi razvlacenja kablova.
 
Poslednja izmena:
Шта фали кинеској

19df7bjgr5iirjpg.jpg

и јапанској

3216177196_d0106c45d1_o.jpg

варијанти? ;)
 
Ima li neko ideju zašto na sajtu ikoma prikazuju dupla obaveštenja?
U ovom prilogu primećujem samo razliku u boji pozadine,koja je poenta,možda ne vidim dobro.:)

25-03-2015 010.jpg
 
Jedno za nove, drugo za stare korisnike.

EDIT: Zaboravi šta sam rekao, sada vidim o čemu pričaš... sve isto osim boje.
 
Poslednja izmena:
Promocija vazi samo za slabiji flat 2 standard paket. Da li je moguce potpisati ugovor, iskoristiti promociju, a onda preci na jaci paket?
 
Da, ja sam tako uradio nakon nekih godinu dana - prešao na flat 3.
 
Ima li još neko na Čukarici problem sa netom od sinoć?
 
jel moze neko da mi objasni zasto su tj,da li su ukinuli discovery,ci,animal planet i tu vrstu kanala na dvbc,sam do pre 2 dana sve hvatao,sad nema ni 1 od pomenutih,jel to samo kod mene ili?zarkovo flat 2,ovaj prvi na listi:)
 
Poslednja izmena:
Kakav bezobrazluk sa ovim disc i nat geo ukidanjem. Kako bi leteli da imam alternativu.
 
Pa placam I ja flat 3 ,godinama...I sta sada,imam nat geo,disc...samo na jednom TVu u stanu.
Sta da radim za ostala 3 televizora ,da gledam na njima rts 1,2 I kopernikus ili da placam jos 2 pretplate mesecno?!
Koje je ovo izdrk....e,sto rece covek gore, nemamo alternative inace znas kad bi me videli vise.
 
Stvarno te ne razumem... plaćaš analognu tv u osnovnom paketu i u okviru nje i dalje imaš te kanale. Digitalnu možeš da doplatiš 300 dinara i da je imaš na svim tv-ima. Do sada su davali besplatno, više ne i čemu kuknjava?

EDIT: Sad gledam, čak nije ni 300, nego 100 po televizoru za te kanale koji te interesuju, a 300 je još za RTS HD i još neke prilično nebitne. Tek se tu krije njihov bezobrazluk, jer su RTS HD stavili u paket od 200 dinara. Međutim opet, može im se.
 
Poslednja izmena:
I još 1000 dinara za "instalacionu taksu"!

A možda je za tri dodatna televizora 3000 dinara za tri "instalacione takse"!

Kad ne bi bilo te takse, pa da čovek lepo da još 100 dinara mesečno za tih 109 digitalnih kanala koje će, kako su počeli, ukinuti svima koji nemaju CAM modul.
 
Poslednja izmena:
I još novi ugovor koji počinje da teče od tada.
I još revers za cam modul /karticu u vrednosti 300e.
 
Tako je. Kao i mnogi drugi nebulozni harači. Zlo, vaćarenje... i opet, može im se. Mi možemo da ostanemo na ugovoru za analognu i net, a oni mogu da divljaju po ostalim segmentima, pa ko hoće nek` izvoli.
 
Nazad
Vrh Dno