Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Ne vredi ti da ideš. Bolja opcija je da zoveš pre podne i tražiš supervizora.

Inače probao sam i iz safe moda da testiram brzinu isto se dešava..znači nije problem u nekom malweru ili virusu...

Ovo je sad veeeeeliko pitanje.

Pravi safe mod nema internet pristup, dize se sa minimalnim drajverima.
Ti si ocigledno izabrao safe mod with networking a to je vec diskutabilno da li je povukao neki zarazeni drajver.

U svakom slucaju bih na tvom mestu zvao tehnicku podrsku a onda trazio da me prebace na internet odeljenje (tako sam radio svojevremeno kad sam imao problem sa internetom)

Poslednja izmena:
Čačkali su nešto juče po zgradi kod mene po instalaciji i sada radi kako treba

^ Sreća, sreća, radost! :) +1 za Ikom. :)

Zeza li nekoga net na Voždovcu?

Pa radovi su ti u toku:
Poštovani korisnici,

Obaveštavamo Vas da će u četvrtak 23. aprila 2015. godine, u vremenu od 00:00 do 04:00 časova, doći do prekida signala Interneta i telefonije na delu teritorije Voždovac, zbog planiranih radova na mreži.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.

Vaš IKOM

To znamo, nego da li su stručnjaci preimenovali u svom sistemu? Jel neko preskenirao, da ne zeznem listu za džabe?

Kod mene nisu preimenovali. Dažbe se nerviramo,ljudi su jednostavno teški amateri.

A skenirao si i ništa? Čemu im onda služi obaveštenje?

Da.Ništa se u spisku nije promenilo.Čak je i N1 još uvek pod nazivom Test2.

I samim tim epg ne služi ničemu na tim kanalima. Kakva je to ekipica tamo, ccc...

Ajde ja cu skenirati i proveriti.
Kako ono bese ide rucno skeniranje na Kaonu?

Neka proba i on...

Ja hocu ali mi jos niko ne javi kako se rucno proverava. Zaboravio sam, davno sam to radio rucno :)
Secam se da se ulazi u meni ali sam zaboravio sta dalje :)

Nešto im prs'o net totalno večeras...

Flat 3, Banjica

Kod Saobraćajnog fakulteta, Flat 5uploadfromtaptalk1430073366448.jpg Kad je sve u redu, ide do 93-94 Mbit/s.

Flat 3. Darvinova pošta.
396b489200d0a20263b64ec5821e6b22.jpg

Sve izgleda ok.

Hvala :)

Resetovao sam i nista.
Primecujem da nije samo problem u nazivima nego nisu ni usaglaseni.
Na primer program je pink triler a epg pise program od pink sci fi.
uzas za znalazenje. To bi trebali da srede.

Hoće,jednog lepog dana...

Pređoh i ja na Flat 3. (/SRB/BGD/Vračar)

4329893319.png

Izgleda da mi nešto drljalo po kompu, posle restarta:

4330616622.png

Ma jok, to su dnevne oscilacije. Zna to da se spusti i na kotu 20...

A digitalna se prodaje kao nadogradnja na postojeću uslugu analogne, tako da... 1.125 + 100 = 1.225 RSD/m, odnosno šta se već nudi.

Ako moze jedno glupo pitanje?
Ako platim uz redovan paket i ih 100din, da li mi treba jos neki set box posto imam stari TV?
Da li i dalje mogu da nakacim vise televizora ili ne?

hvala unapred
pozdrav

Da, baš tako. Samo bih dodao da je mnoge digitalne kanale moguće "hvatati" sa bilo kojim DVB-C prijemnikom/dekoderom, dok se za tih 100 dinara mesečno praktično dobijaju samo Cinemania i još nekoliko Pink filmskih programa u digitalnoj tehnici, kao i jedan digitalni prijemnik/dekoder na korišćenje.

Imam pitanje u vezi sa snimanjem sadrzaja preko echolite risivera: kada snimim nesto sa nekog tv kanala u standardnoj rezoluciji, mogu
bez problema da ga pustim preko kompjutera, ali kad snimim neki HD sadrzaj, nece da se pusti. Procitah negde da je razlog nekakva DRM zastita,
pa bih voleo da dobijem odgovor ako neko zna kako se to prevazilazi.

Vrh Dno