Šta je novo?

Pillars of Eternity

jel može ovo da se pogura na intel hd 3000? sandy laptop? probao neko? hvala. kapiram da pošto je 2d igra...

Ovo. ****m ti i posao i obaveze i celokupni haos. :( Zasto ne mogu samo na nedelju dana da se vratim u detinjstvo, kad sam imao vremena na pretek i posvetim se ovoj carobnoj igri 100% :(

Meni je odmor za dve nedelje, ne mogu da čekam više :d
Mada kapiram da mi neće biti dovoljno hehe

uzeo za 24e... nek ide zivot :D

Čopor vukova više nije problem sad kad smo trojica, tj. četvorica:d... Mada, za medvede pretpostavljam da smo još slabi.
Jel neko savladao ovaj zid?

PillarsOfEternity_2015_03_28_08_16_21_294.jpg
Probao sam da nabudžim athletics, ali nisam uspeo da se popnem.

Poslednja izmena:
Jesu li i vama pojedine ikonice u inventaru previse sive i skoro da se ne vide?

Neki je bag bio, sad sam restartovao igru i ikonice vise nisu sive.

r0nIn je napisao(la):
Neki je bag bio, sad sam restartovao igru i ikonice vise nisu sive.

2SaiNt4U je napisao(la):
Ma kad kliknes u inventaru na klasifikaciju itema : armor, weapons samo itemi te klase budu lepo vidljivi, ostali budu ono transparentno slabije vidni

Ovo je u pitanju, nije bug.

Čopor vukova više nije problem sad kad smo trojica, tj. četvorica:d... Mada, za medvede pretpostavljam da smo još slabi.

Pogledajte prilog 166241

Tu vec moze da vas bude cetvoro ;)

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 166241

Po tom zidu se penje, ne mogu se setiti koji je atribut, ali imas i opremu za penjanje da nadjes ponegde..
Nego, ono sto ti je dostupno - overi onu kamenu cetvrtastu plocu ispod kamenog luka sto se vidi na ovom shotu, ubaci se u sneak mode i trebalo bi da je mozes otkriti kao stash ;) solidan loot

Ma kad kliknes u inventaru na klasifikaciju itema : armor, weapons samo itemi te klase budu lepo vidljivi, ostali budu ono transparentno slabije vidni
Jeste to je to. Nisam obratio paznju.

Odlicna igra za sada, mada jedinu manu koju sam primijetio jeste to sto u pojedinim dijalozim kao da ne postoji ambijentalni zvuk osim muzike koja se jako sporo lupuje. Prakticno se i ne ponavlja, kada se zavrsi vise se nista ne cuje duzi vremenski perio sve dok ne izcitam sve u dijalogu. Bukvalno nema nikakvog zvuka. Malo mi je to bezveze s obzirom na to da su muzika i zvuk glavni faktori za generisanje atmosfere pogotovo u ovakvim igrama gdje nema previse glasovne glume. U BG2 i ostalim klasicima uvije ste imali te ambijentalne zuvkove i plus muziku koja se perfektno nadovezuje i koja nikada nije remetila koncentraciju prilikom citanja.

Ili je to mozda neki bag koji se javlja ponekad, jer nije u svakom dijalogu tako.

edit: Valjda se zabaguje kada se alt tabujem u toku nekog dijaloga. :)

Poslednja izmena:
Ja se popeo. Athletics na 4.

za sada imam poena samo do 3. :S:

Nego, ono sto ti je dostupno - overi onu kamenu cetvrtastu plocu ispod kamenog luka sto se vidi na ovom shotu, ubaci se u sneak mode i trebalo bi da je mozes otkriti kao stash ;) solidan loot

al su sakrili... sad moram i prvu onu grobnicu tako da pregledam:mad:. Ne svidja mi se kako su to napravili, da zahteva i tako da se pretrazuje... nepotrebno smaranje, imo.

Tu vec moze da vas bude cetvoro ;)

Nisam se mnogo zadrzavao u Gilded Valeu, pretpostavljam da tamo moze jos neko da se regrutuje... Bio sav izlomljen od ubijanja onog jednog vuka i bandita, pa sam trazio samo gde da prespavam. Porazgovarao malo sa krcmarkom, iznajmio placenika, vratio se da oslobodim onog lika, i da probam da pobijem vukove i medvede u pecini. Vraticu se opet sa cetvoricom kad me medvedi razvale :D.

Poslednja izmena:
meni je taj bar zelen, i njegova popunjenost odgovara health-u koji imam

da bi se bolje razumeli evo nije mi bilo tesko :) http://i.imgur.com/EdVDvpy.png

mozda imas neki skill ili nesto sto obnavlja health ? :d

Izgleda da priest-ovi imaju neke aure koje regenerišu. Sreća da mi je prvi pokušaj bio zapravo to - pokušaj, jer sam hteo da najpre isprobam par sati pa da kreiram pravog lika ispočetka :) Wasteland 2 me naučio pameti :p

Igrati ovo pravi uzitak. Poceo sam sa female druidom rase Aumaua, igram na normal. Za sada nemam vecih problema. Odusevljen sam muzikom koja se tako savrseno uklapa u igru, onim vinjetama koje su tu zbog budzeta ali mi se neuporedivo vise dopadaju od tipicnih sinematika u ovakvim igrama. Prica i dijalozi su na jako visokom nivou, da nisam skoro igrao Sunless Sea ostao bi zatecen jer osim te dve igre, proslo je previse godina kada sam zadnji put igrao igru gde se koristi advanced English umesto onog sto razumeju i spremacice iz Moldavije.

Ono sto mi smeta jeste kamera jer nisam provalio kako da je pozicioniram onako kako meni odgovara, ili je preblizu ili predaleko kada zumiram/odzumiram a i ugao je cudan. Ali mi najvise smeta sto ne mogu da skrolujem teren brzo, drzeci neko od dva dugmeta misa uz pomeranje u stranu koju hocu.

Poslednja izmena:
Ali mi najvise smeta sto ne mogu da skrolujem teren brzo, drzeci neko od dva dugmeta misa uz pomeranje u stranu koju hocu.

Jesi li probao da držiš pritisnut točkić na mišu i onda da skroluješ. Ja tako pomeram ceo ekran. (ostalo mi refleksno iz ACAD-a)

Bas sam retard... nisam probao. Hvala na hintu :)

Meni je simptomaticno da Kevin Vanord sa Gamespota jos nije objavio svoj review.
Ako nije umro, jedino sto mi pada na pamet je da misli da je ovo za 10/10 pa mora da je obrne jos jednom da bi bio siguran. :d

Malo tužna slika ovako kad se pogleda
1.jpg
Bolje da su ubacili neke neprirodne kreature, čudovišta... a ne ovako mečka i mečići :(

Auu koliko vam zavidim, nikako da nadjem vremena da sednem i da izigram ko covek.

U vezi kvesta sa mlinarom i seljacima:
Rešio sam ga tako što sam ubedio seljake da ostave mlinara i njegovu porodicu na miru, iako mislim da mlinar laže seljake. Jer vidim da usevi nisu buđavi, kako on kaže, pa kao mora pola da baci.... Jel neko uspeo da reši na taj način ili mora samo ovako kako sam i ja rešio?
Mogu da učitam sejv pre kvesta, pa da probam neke druge opcije i pristup, ali da se ne cimam ako nema drugog rešenja.

1.jpg

Poslednja izmena:
U vezi kvesta sa mlinarom i seljacima:
Rešio sam ga tako što sam ubedio seljake da ostave mlinara i njegovu porodicu na miru, iako mislim da mlinar laže seljake. Jer vidim da usevi nisu buđavi, kako on kaže, pa kao mora pola da baci.... Jel neko uspeo da reši na taj način ili mora samo ovako kako sam i ja rešio?
Mogu da učitam sejv pre kvesta, pa da probam neke druge opcije i pristup, ali da se ne cimam ako nema drugog rešenja.

Pogledajte prilog 166313

Moze mlinar da se ubedi, ali posle krene da se zali da je to stanje neodrzivo - kao, previse gubi. Verovatno se posledica sazna tek na kraju igre

Obrnuću još koji put kvest... Najviše bi mi odgovarala neka opcija sa ucenjivanjem pa da mi redovno plaćaju:-devil-:, ali ako nema ostaviću ovako kako sam prvi put rešio, jer sam mu duplo naplatio uslugu.

Ja sam ubijedio mlinara da ne zamajava seljake. :) Nego, zapeo sam kod ona tri zvona, mucim se vec sat vremena nikako da provalim kombinaciju.

Vrh Dno