Ovo. ****m ti i posao i obaveze i celokupni haos.Zasto ne mogu samo na nedelju dana da se vratim u detinjstvo, kad sam imao vremena na pretek i posvetim se ovoj carobnoj igri 100%
![]()
r0nIn je napisao(la):Neki je bag bio, sad sam restartovao igru i ikonice vise nisu sive.
2SaiNt4U je napisao(la):Ma kad kliknes u inventaru na klasifikaciju itema : armor, weapons samo itemi te klase budu lepo vidljivi, ostali budu ono transparentno slabije vidni
Čopor vukova više nije problem sad kad smo trojica, tj. četvorica:d... Mada, za medvede pretpostavljam da smo još slabi.
Jel neko savladao ovaj zid?
Pogledajte prilog 166241
Probao sam da nabudžim athletics, ali nisam uspeo da se popnem.
Čopor vukova više nije problem sad kad smo trojica, tj. četvorica:d... Mada, za medvede pretpostavljam da smo još slabi.
Pogledajte prilog 166241
Razmišljam se da uzmem godišnji. Bar na miru da gustiram igru. Remek delo.
Pogledajte prilog 166241
Jeste to je to. Nisam obratio paznju.Ma kad kliknes u inventaru na klasifikaciju itema : armor, weapons samo itemi te klase budu lepo vidljivi, ostali budu ono transparentno slabije vidni
Ja se popeo. Athletics na 4.
Nego, ono sto ti je dostupno - overi onu kamenu cetvrtastu plocu ispod kamenog luka sto se vidi na ovom shotu, ubaci se u sneak mode i trebalo bi da je mozes otkriti kao stashsolidan loot
Tu vec moze da vas bude cetvoro
uzeo za 24e... nek ide zivot![]()
meni je taj bar zelen, i njegova popunjenost odgovara health-u koji imam
da bi se bolje razumeli evo nije mi bilo teskohttp://i.imgur.com/EdVDvpy.png
mozda imas neki skill ili nesto sto obnavlja health ? :d
Ali mi najvise smeta sto ne mogu da skrolujem teren brzo, drzeci neko od dva dugmeta misa uz pomeranje u stranu koju hocu.
Ali mi najvise smeta sto ne mogu da skrolujem teren brzo, drzeci neko od dva dugmeta misa uz pomeranje u stranu koju hocu.
Malo tužna slika ovako kad se pogleda
Pogledajte prilog 166299
Bolje da su ubacili neke neprirodne kreature, čudovišta... a ne ovako mečka i mečići
U vezi kvesta sa mlinarom i seljacima:
Rešio sam ga tako što sam ubedio seljake da ostave mlinara i njegovu porodicu na miru, iako mislim da mlinar laže seljake. Jer vidim da usevi nisu buđavi, kako on kaže, pa kao mora pola da baci.... Jel neko uspeo da reši na taj način ili mora samo ovako kako sam i ja rešio?
Mogu da učitam sejv pre kvesta, pa da probam neke druge opcije i pristup, ali da se ne cimam ako nema drugog rešenja.
Pogledajte prilog 166313
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari