Šta je novo?

4G u Srbiji: diskusija

^Jel' sam rek'o :)

19 LTE baznih stanica - za sada.

Pozdrav

Jel se to neko zeza za iphone?

Hahahaha... Prvo ih prodaju ih po katastrofa ceni, a onda ne rade na 4G.

Verovatno misle da ni LTE iP nisu podrzani na LTE mrezi. Za ajfone se mreza posebno steluje.

a uputstvo na ijekavici... strasno...

Jel počeo i Vip sa zamenom kartica ili samo Telenor u ovom trenutku?

Hvala na info odoh da zamenim staru za novu LTE inace besplatna je zamena....:)

Ja bio malopre u telenoru da zamenim i još nisu dobili.

Ajde neka proveri neko u Knezu u Telenoru da li imaju?

Imaju kartice u radnji na Bulevaru kod Đerma (telenor)

Poslednja izmena:
Meni sad na tviteru odgovorili da ih imaju u svim poslovnicama.
Inače taj tekst oko nepodržavanja Iphone na 4G je sad nestao sa sajta :D

Da li je neko probao da uzme novu karticu u Vipu? Zvanično, počinju zamenu tek prvog aprila i to samo u Beogradu i Pančevu. :p

U prodavnicama jos su neobavesteni. Ja prolazio i usput pitao. Sluzbenica prvo nije ni čula za to, ali se umešao njen kolega i objasnio šta da uradi :)

nije crnogorski sajt, lepo pise .rs. sada je nestao taj deo za iPhone a i ijekavica je ispravljena..(telenor)

To je crnogorski sajt...Nije mi jasno kakav ios update za iphone ?

Jedino ako nije update za njihovu mrezu....drugo ne znam sta moze da bude....

Znači za Vip nema zamena još uvek?

4G u Srbiji

Iphone 6 je dobijao carrier update zimus... Takodje kada probate da uključite LTE dobija se upozorenje da mreža možda ne podržava.

Edit: bilo bi lepo da operateri počnu da se zvanično javljaju na forumima kao na drugim društvenim mrežama. Znamo da čitaju, red je da kao i neka druga pravna lica na ovom forumu počnu i da pišu i odgovaraju na konkretna potanja zajednice.

Poslednja izmena:
Upravo proverio u vipu na Bulevaru u Beogradu. Ne manjaju kartice koš još uvek. Kako su onda onda prvi pustili 4G u komercijalnu upotrebu ako niko neće moći da je koristi do prvog aprila?

Oseti 4G brzinu u Telenor pametnoj mreži

Sada možeš da uživaš u svim mogućnostima 4G mreže – još brže i još moćnije. Uživaj uz čak 6 puta brži protok podataka, zvuk najvišeg kvaliteta i moćno internet iskustvo na svakom koraku, u svakom trenutku.

Ako poseduješ ili kupiš 4G uređaj, zameni svoju mobilnu karticu za novu 4G karticu u bilo kojoj Telenor prodavnici i uživaj u mobilnom internet iskustvu poslednje generacije u Srbiji.

U ovom trenutku 4G mrežom su pokriveni delovi Beograda, Kopaonika, Zlatibora i centar Subotice. U narednom periodu 4G mreža će biti dostupna i u delovima Novog Sada i Niša kao i u ostalim delovima Beograda.

Nazad
Vrh Dno