- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Ja sam uspesno instalirao 8.1 na netbuku, e sad taj UEFI bios ne mogu da instaliram, prosto mi neda kaze da je zasticen bios... Doduse sve radi i sa klasicnim biosom.
Koja je fora sa Acer Aspire laptopovima i UEFI instalacijom Windowsa?
Drugar mi se zalio - klasicno instalirao Windows i nakon toga mu touchpad ne radi. Malo proguglao i kazem mu da odradi sve isto samo da ga instalira preko UEFI...kad ono touchpad radi.
Bas sam se iznenadio.
Da bi vam radio touchpad morati podici Windows 8.1 u UEFI GPT particionoj semi evo kako se dize fleska na taj nacin: i.imgur.com/2oEhDb5.jpg?1 nakon toga ubacite IO Drivers_Intel_603.9600.1948.29470_W81x64_A.zip posle restartujte i da bi upalili touchpad pritisnite fn taster + f7 ako nije vec upaljen!
Do 2Tdok Legacy/CSM i MBR mogu valjda do 3-4TB...
Stabilan je koliko i tvoj kompjuter, u bilo kom OS-u ako je dobar i stabilan hardware i ne brljaš mnogo po systemu biće sve stabilno. U 8.1 treba dobro da se potrudiš da nešto zabrljaš u sistemskom delu. Pazi samo na stare igrice za Dx9, Dx11 nije baš 100% kompatibilan, tj. rade igre ali umeju da uspore. Sve novije radi kao ili bolje na 8mici.Hvala.Koliko je Win 8.1 stabilan sistemu odnosu na 7,ima li nekih propusta i bagova da se desavaju usled odredjenih radnji?
Slobodno udri najveću rezoluciju a povećaaj ikone i text. Imaš u Personalization > Display " Slajder" i ispod toga za povećanje texta.Izvinjavam se unapred ako postavljam pitanje na pogresnom mestu.
Imam acer laptop sa full hd displejem, ali smanjujem rez na 1600*900 zato sto su mi ikonice i sve ostalo suvise sitne za normalnu upotrebu, pa me zanima da li je moguce u toj situaciji gledati youtube na 1080p iako mi je rezolucija smanjena, ili moram da vratim displej na full hd?
Da kazem jos da primecujem razliku u ostrini kad saltam na youtube-u sa 720p na 1080p ali ne znam da li je to bas full hd.
Odradio sam tako i nesto stiklirao i sada mi trazi svaki put da upisem sifru. Kada pokusam ponovo Windows dugme + R i kucas netplwiz dobijem sledece Pogledajte prilog 165813.
Kako da vratim na prethodno stanje, mislim da kad odradim Windows dugme + R i kucas netplwiz da dobijem mogucnost da iskljucim da mi trazi sifru?
Moze li mi neko reci kako da mi se ovo ne pojavljujem, cak i kada hocu da deinstaliram neki program izlazi mi taj prozor?
Cim pritisnem Change User Account Control settings odmah mi izbaca pomenuti prozor gore tako da nemogu da dodjem do "Never notify". Kako da resim ovo?
Programi se otvaraju sa hard diska pa 90% zavisi od njegove brzine.Skoro sam po prvi put instalirao win 8.1 ali nesto bas i nisam zadovoljan performansama, u pitanju je i3 4030u procesor, 4gb rama, i gt840 graficka... Laptop je nov, tako da hdd je neopterecen. Najvise mi smeta prilikom otvaranja tabova na chromu, gde je brzina maltene ista kao na laptopu devojke koji je neki celeron od pre 4 godine.
Da li postoje neke osnovne stvari koje mogu da odradim u win 8.1 da ubrzam siste bez nekih vecih instalacija i modifikacija?
type = kucati, samo "gpedit.msc" bez navodnika naravno.Kada ukucam type gpedit.msc dobijam
Pogledajte prilog 165909 sta da radim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari