Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ti se to dešava, televizor ti ili nije 1080p ili nema interni scaler. Iznenadio bi se koliko tzv. 1080p televizora u stvari uopšte ne podržava 1080p. Ja sam zadnji put tako nešto video na matorim Grundig LCD-ovima, mada ovi novi VOX, FOX, Colossus i ostali shit brendovi takođe imaju takav problem (uglavnom je sve to jedan te isti tv sa drugom oznakom). Od aktuelnih modela ima čak par brand name modela sa sličnim problemom. Razlog je što su jeftiniji modeli ustvari prepakovani stari uređaji koji se već godinama tako sezonski "osvežavaju".

E sad, koji ti imaš?
Nije tv monitor je u pitanju. Problem je bio u hdmi spliteru koji sam povezao pa prebacujem po potrebi tv ili monitor u sobi. Zasto pravi problem nije mi jasno

Mozes samo 15 aktivnih naloga da napravis, u tvom slučaju 14 fantom naloga pored tvog glavnog sa kojeg igras igre.
Kada obres igru, smori te itd. Obrises je sa sve nalogom i tako sebi oslobodis mesto za drugu igru sa novim nalogom. ( prica o 100 naloga je da konzola navodno registruje svaki pravljeni nalog na njoj glavni/fantom/guest i kada se stigne do 100ke to je to, ne moze vise) mada niko nije stigao do toga ni na ps3 gde je bio isti fazon.

To je to znaci, thanx

Немој само да превидиш једну ствар!
15 игара на хард од 500gb неће лако стати. А једном кад обришеш игру коју си узео као фантом, обрисао си је за век векова. Ако хоћеш опет да је играш, мораш поново да купиш.

( prica o 100 naloga je da konzola navodno registruje svaki pravljeni nalog na njoj glavni/fantom/guest i kada se stigne do 100ke to je to, ne moze vise) mada niko nije stigao do toga ni na ps3 gde je bio isti fazon.

Mislim da je ovo pogresno tumacenje, po tekstu od koga je krenula ta prica (https://support.us.playstation.com/...5/~/maximum-number-of-accounts-allowed-on-ps3) mi deluje da je u pitanju koliko je moguce kreirati Sony Entertainment Network naloga sa jednog PS4 sistema, a ne koliko je moguce kreirati PS4 usera sa razlicitim SEN nalozima. Drugim recima, ne vidim da je igde receno da postoji ukupan limit PS4 naloga koji se mogu kreirati na jednoj konzoli, samo je moguce imati max 16 istovremeno.

A nove SEN naloge je uvek moguce kreirati preko web-a, gde nema limita...

Ja sam pre izvesnog vremena licno kontakitrao support i receno mi je za tih max 100 naloga u zivotnom veku jedne konzole, ali mi je sada krivo jer nisam detaljno pitao da li to znaci to sto ti kazes, ili svejedno gde su pravljeni nalozi, tj cim su ukucani (logovani ili pravljeni, svejedno) u konzolu da li se onda racunaju.

Mislim da si ti u pravu, jer sam cuo da su ljudi probili i 120 naloga, tako da po toj logici ja recimo nisam ni jedan nalog kreirao sa konzole vec svaki (pa i svoj licni) sa PC-a, sto dodje = ogranicenja nema, tj beskonacan je broj naloga...

Ali za pravu istinu, saznacemo jednog dana...

maxresdefault.jpg

God of War 3 Remastered je potvrdjen da stize na PS4! Vise detalja ce biti objavljeno danas.
http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-20-god-of-war-3-remastered-announced-for-ps4

Koliko se ja secam gow 3 je i bio u fullHDu na ps3?
Vise bih voleo U trilogiju da izbace dok cekamo U4.

Koliko se ja secam gow 3 je i bio u fullHDu na ps3?
Vise bih voleo U trilogiju da izbace dok cekamo U4.

Ne.

GoW3 je bio 720p
[sa fantasticnim AA i blur efektima]. Framerate je bio 30, ali je bio unlocked i u nekim [zatvorenim] segmentima je isao do 60. Studio Santa Monica je uradio fenomenalni posao sa obe PS3 GoW igre, technical masterpieces.

Screenshots:
god-of-war-3-release-date-screenshot.jpg

helios_final.jpg.jpg

14055_4b967310dc287.jpg

HDR_001.jpg.jpg

Poslednja izmena:
Uf, nikad nisam igrao GoW a jos dok sam bio klinac slusam price od svih koji su u to vreme imali prve ps konzole koliko je dobra igra, tako da cu verovatno odigrati ovo : )

Takodje, samo mi je bzvz da i prve dve ne izbace, igrao bih i to... Kao sto ce 99% izaci Uncharted trilogija, zasto onda i ovo nisu mogli... Nekako ce mi faliti 70% price ako samo treci deo odigram... Tako se osecam, nepotpun dozivljaj.

Čekajte malo, u trejleru kaže God of War Remastered - 10 years i četiri ona logoa se zaređaju. Osim u naslovu, broj III se nigde ne spominje.

P.S. nisam dobro gledao. Nešto sam pobrkao delove. Trojku nisam nikad igrao, zamenio je za onaj zadnji što je loše prošao pre par godina.

Poslednja izmena:
Ja nisam ni jedan GoW prešao jer generalno nisam ljubitelj h&s igara, mada ovo možda i uzmem preko share-a, konačno bar jedan deo da obrnem.

Ja sam odigrao, fantastican je. Ali bedak sto i ostali nisu remasterovani, pre svega prve dve ali i Ascension koji nije nista losiji, i ima najbolji combat sistem u serijalu. Da sam "ja sony" spakovao bih 4 dela u jedan remaster paket, zajedno sa PSP igrama. Ali puno je to igara, nemaju oni vremena ili poslovnog interesa, vise im se isplati da prodaju na parcice, verovatno ce i Ascension da remasteruju posebno, i prva 2 dela, pa posebno Olympus i Sparta.

Ne znam zasto su izabrali bas GoW 3, verovatno jer ima najspekakulatnije bosfajtove. Takodje, puna cena bi bila cisto dranje. Licno ne vidim zasto bih za ovo izdvojio preko 20$, imam igru za PS3.

Poslednja izmena:
GoW3 je fantasticna igra, a pored dve PS2 igre definitivno vredi odigrati i Ghost of Sparta koju je napravio Ready at Dawn.

Sto se cene tice, verovatno ciljaju na korisnike koji nisu imali PS3. Proslog leta Sony je bio javio da cak 49% korisnika PS4 konzole nije imalo PS3 [jedan deo korisnika je ranije imao samo x360, a jedan deo nije imao ni x360 ni ps3].

Prva dva dela su po kvalitetu gameplay-a daleko ispred trećeg, tako da ako neko prvi put ulazi u serijal, neka nabavi PS3 i odigra prva dva dela, neće se pokajati.

Gow svaki deo sam presao po nekoliko puta. Jedna od igrica zbog koje sam kupio ps3. Ne znam sto jos moze da se obradi osim da podignu rezoluciju

Kupovao se ps2 zbog gow serijala. gow3 je imao takvu grafiku i detalje da sam imao osecaj da je fHD. Imam je i dalje na trojci kao i sve delove. Mogli su ladno da nazovu konzolu ps4 Remastered jer ga preterase vise. Neka daju sve delove ako vec to rade, ko ce odigrati samo treci deo ko nije odigrao prethodna dva.. strasno.

Kakva prevara je ovaj PS4, što kaže čovek mogli su mu dati ime PS3 remaster. Nisu do sad izašle 2 dobre igre, a prodato je 20 miliona konzola.
Koliko god voleo Playstation i konzole, PC je danas daleko bolje platforma za gaming.

Da urade remaster Colony Wars-a, dao bih i 100 Eur....
Uh.. I ja.

Mada nije baš za remaster, jer je mnogo zastareo, ali zamisli samo novi Colony Wars za PS4, jao...

Treba da stavimo "PC je najbolja platforma za gaming " na početku svake teme, da se ne zbuni neko slučajno, a opet ne morate više da podsećate na to, win-win situacija...

Poslednja izmena:
Kakva prevara je ovaj PS4, što kaže čovek mogli su mu dati ime PS3 remaster. Nisu do sad izašle 2 dobre igre, a prodato je 20 miliona konzola.
Koliko god voleo Playstation i konzole, PC je danas daleko bolje platforma za gaming.

Ne bih se slozio sa tobom, ne zato sto mislim da je izaslo zilion super igara za PS4 nego sto je problem u drugoj stvari....
Sta izmisliti?
Ja se igram od 1983, kad sam dobio prvi ZX spectrum, pa nadalje....
Imao sam PS1 1996 i igrao TR kada je bilo nesto fenomenalno, nesto nevidjeno....
Imao i dvojku, i trojku..... ( i to sve odmah po izlasku )
Dakle, sve sam ( skoro ) odigrao i prosao....
Kao i u holivudskim filmovima, sta novo moze da se izmisli?
Nista....
Ceka se VR da bude next step....
A za to vreme se reciklira postojece i to je to....
Samo jedna stvar je zaboravljena u celoj prici, a to je da su to igre koje se igraju ( a ne da se od njih ocekuje da otkrivaju zivotne istine ) ....
No, to su samo misli jednog starca....

@Ivan:
Znam, slazem se....
Ali mislim da skoro niko ovde ne zna za tu igru....
Ali, opet, koliko vidim remaster Elite je novi hit 😉

Poslednja izmena:
Možda uspeh star citizena malo pogura stvari, pa nekom dođe do mozga nekim zaobilaznim putem da bi mogli Colony Wars da obnove.

Ne bih se slozio sa tobom, ne zato sto mislim da je izaslo zilion super igara za PS4 nego sto je problem u drugoj stvari....
Sta izmisliti?
Ja se igram od 1983, kad sam dobio prvi ZX spectrum, pa nadalje....
Imao sam PS1 1996 i igrao TR kada je bilo nesto fenomenalno, nesto nevidjeno....
Imao i dvojku, i trojku..... ( i to sve odmah po izlasku )
Dakle, sve sam ( skoro ) odigrao i prosao....
Kao i u holivudskim filmovima, sta novo moze da se izmisli?
Nista....
Ceka se VR da bude next step....
A za to vreme se reciklira postojece i to je to....
Samo jedna stvar je zaboravljena u celoj prici, a to je da su to igre koje se igraju ( a ne da se od njih ocekuje da otkrivaju zivotne istine ) ....
No, to su samo misli jednog starca....

Nije problem u idejama, niti je tačno da postoji manjak kvalitetnih novih ideja, već je problem u kapitalističkom gledanju na umetnost. Gde ljudi u bordovima, akcionari, svesno zahtevaju ciljanje najširih masa. Kada se cilja prodaja umesto kvaliteta, kvalitet nećeš dobiti, niti do tog kvaliteta možeš dopreti ako isključivo konzumiraš proizvode za najšire mase.

Ako isključivo konzumiraš igre koje ciljaju prodaju od x miliona, nove ideje nećeš videti, jer se nova ideja mora nametnuti, novu ideju ne možeš u samom startu naplatiti. Ista priča i sa filmskom industrijom, ako gledaš isključivo holivudske filmove, naravno da nećeš videti nove ideje, već ćeš konzumirati sažvakane, prilagođene i ispljunute ljušture, ali zamisli, film postoji i van holivuda, u poslednjih 5-10 godina recimo briljira skandinavska filmska produkcija, oni su obeležili ovaj prethodni period, kao što su devedesete obeležile produkcije iz bivših komunističkih tranzicionih država, ideja ima i uvek će ih biti. Isti slučaj kao što je i japanska gaming industrija obeležila jedan period. Što se tiče samog holivuda ono malo kvaliteta što je bilo pretočilo se na TV serije gde ljudi u produkciji u ovom trenutku imaju daleko veći manevarski prostor.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno