Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mala preporuka za zvanicnu Twitter aplikaciju, u poslednjih par azuriranja su uveli neke novine i promene.
Profili imaju drugaciji i lepsi izgled, barem meni.
Dodali su krug za pisanje novih tvitova, kao na drugim material aplikacijama (guglovim).
I najnovije, a mozda i najbolje, sada mogu linkovi sajtova da se otvaraju direktno u aplikaciji, umesto sto se otvara aplikacija nekog pretrazivaca.
Stabilnost ista kao pre, nekad uspori sa ucitavanjem ili brka neke stvari, dizajn moze jos da se poboljsa, ali definitivno napreduje u poslednje vreme.

Ja sam napisao 100 puta pa ajde jos jednom. Probao sam sve te aplikacije koje brisu kes i djubre sa telefona i najbolji je All in one toolbox. Najmanji je od svih, ne jede ram kao ostali. Brise djubre, kes i sve ostalo. Ima jos dosta opcija i alata, app2sd, file manager... ima i dosta plugin-ova sa kojim se dobija jos milion opcija. Kakav CCleaner i Clean master...

ja posle probanja more programa za ciscenje djubreta,zadrzao sam se na 'SD Maid Pro'...a za aplikacije na SD karticu,imam Apps2D,koja zavrsava posao,i automatski javi da aplikacija moze na karticu,medjutim ubacio sam jos bolji program koji moze da prebaci skoro svaki program na karticu,sto onaj gore pomenuti ne radi...zove se 'Force2SD'...
d04baa7fc579365acbf966263eed368c.jpg

clean master nebaždareno briše stvari i onaj ko koristi tasker, autoinput i ostale pi za tasker i oslanja se na njega niko ne bi trebao da koristi clean master.

uzgred, na amazonu je knots 3d danas free :)

Clean master je nekada bio ok, opcija samo brisanja cachea.Ovo sad brise sve zivo, ne samo cache vec gasi i aplikacije, a ne mozes da mu oznacis da brise samo i iskljucivo cache, dosadjuje sa opomenama i predlozima.Uzas od aplikacije.I najbolje je rucno brisati kad se nakupi na aplikacijama koje se najvise koriste.

ja sam ga izbrisao,kada sam provalio da mi stalno brise foldere vezano za iGo program....

Koju domaću app za klađenje koristite, može preporuka za neku dobru osim mozzartbet-a?

Moze preporuka za app za beleske. Idealno bi bilo da moze npr. da se lista kao sveska a da svaki list bude jedan dan. Ne treba da ima neke napredne funkcije samo da je pregledna i jednostavna.

Evernote. Ne lista se, ali napraviš svesku i onda svaka beleška unutra neka bude novo dan.

Ne trebaju nikakvi klineri, anti-virus programi i ostale gluposti ...
jedine dve proverene aplikacije koje su godinama prisutne

Link2SD - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=en
SD Maid - https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm&hl=en

Prva najbolji pregled svih aplikacija na telefonu (user/system), ko hoće može keš da briše , sve radnje vezane za SD karticu ...
Ima tu još dosta korisnih opcija od kojih je jedna Reboot (power off, quick, recovery, download) ...

SD maid isto brdo opcija pa proverite i kupite jer vrede, naravno ako mislite da su ok (nema narodnih verzija koje rade) :)

Poslednja izmena:
Za viscenje cash-a (ako/kad nekom to zaista zatreba) neka uradi preko TitaniumBackup-a. Racunam da nju svi rutovani vec imaju jer nema konkirenciju ,a backup aplikacija...

Kako nema bajo... Isplati se ko ima da daje za to.

Meni radi.

Nema narodne verzije koja ok radi, a i isplati se kupiti aplikaciju ;)
Ima. Pogledaj na Market Militia.

Inače kupujem aplikacije da me ne pljujete ali posle kad ih ja istestiram u Pro verziji. Sad sam bas kupio Tasker posle oko 2 meseca testiranja :D

Ma da bre, ima Link2SD na mobilism forumu, ali to je tuga raditi ...
Isplati se kupiti aplikaciju ili koristiti free verziju ;)

Ima. Pogledaj na Market Militia.

Inače kupujem aplikacije da me ne pljujete ali posle kad ih ja istestiram u Pro verziji. Sad sam bas kupio Tasker posle oko 2 meseca testiranja :D

Ima SD Maid i radi, ali nema svrhe cimati se + treba nagraditi developera...
Osim toga dobijaš redovan update, a ne svaki put da se cimaš po raznim forumima :)

Poslednja izmena:
Ja sam samo zbog Link2SD nekako našao način i kupio vaučer od 10 dolara. Stvarno takva aplikacija, pa još i podrška. U detalje se čovek angažovao,kako bi rešio problem da prebacuje data i obb fajlove na moj android.
Inače, ove krekovane verzije ne rade, samo izbace reklame i kao otključaju zaključane stavke, a u stvarnosti nista ne funkcioniše.
Što se tiče SD Maid nije me impresionirao. Obrisao mi 1 mb junka i još povratio jednu aplikaciju koju sam ja odavno izbrisao. Ha-ha. Huawei ima neki odličan sistem za čišćenje, nije mu potrebno ništa drugo. Osim toga Link2SD ima čak i widget za čišćenje cache-a.

Poslednja izmena:
Koristio sam link2sd na hyawei y210 sa 150 mb, sad mu ne vidim svrhu na 2/8gb.

Pa dobro, oni koji imaju 8 GB interne i više, stvarno ne vide svrhu. Ja imam 4 GB. I kako da igram FIFU15? Od tih 4 na raspolaganju 1,4 GB fabrički. Hvala bogu, nema nikakvih junk aplikacija, ali root je neophodan. Sve to što imam sam potrpao na MicroSD (10-ku, naravno). Sad imam fabričke memorije kao prvog dana, a na SD trpam sve aplikacije, muziku, fllmove, igre...

Jedno pitanjce samo vezano za cash. Jel se on vidi ukupno koliko ga ima na telefonu bez neke aplikacije ?

Pretpostavljam da za Link2SD treba kartica veće klase za bolji rad?

Je l ikako moguce promeniti jezik odredjene aplikacije(konkretno fejsa) a ne menjati jezik telefona ? :)

Nazad
Vrh Dno