Pa možda neko hoće da proda,inače, pustiš kanal. preko mobilne mreže, posle prebacis na wifi i radi .
Izvini, ali kao stari cs 1.6 gamer znam da su takve stvari nedopustive pogotovo ako igras online turnire i slicno. Cak da ti se desava na svako 30 sek tako je problematicno... Ta 1 sekunda kad skoci ping moze citav mec promeniti a samim tim mozes ispasti sa tipa turnira, tako da u potpunosti razumem coveka.
Kakav ti je upload btw?
Obavezno to odradi ako imas tu opciju.Klasičan telekomov 1Mbps. Razmišljam da probam u ruteru podesim QoS da daje prioritet gamerskim paketima podataka.
Gde koristiš D3 go ? ako preko mobilnog , a još imaš net. radi svePa nije baš samo tih "par". Od 90 blokirano je oko 30 kanala. Da su blokirali još National Geographic i EuroSport-ove ostalo bi bukvalno samo nacionalni & susedne države + gomila glupavih muzičkih kanala i Pink kanali filmski.
Obavezno to odradi ako imas tu opciju.
Sad ti pišeš meni "foru" sa mobilnim netom a ja sam to na ovoj temi spominjao. LOLGde koristiš D3 go ? ako preko mobilnog , a još imaš net. radi sve
Sad ti pišeš meni "foru" sa mobilnim netom a ja sam to na ovoj temi spominjao. LOL
Kako god ni to nije realno isplativa varijanta, jer dok "otključaš" ode 20-30 MB laganica. Ko bi gledao D3Go po ceo dan uz par perioda prekida za 3 dana bi mu otišlo 500 MB.
Ko jos gleda preko moba tv ceo dan. Koliko god da potrosi meni je ok ako hocu nesto sa moba da vidim a tv mi nije pri ruci, bitno je da funkcionise tako.Sad ti pišeš meni "foru" sa mobilnim netom a ja sam to na ovoj temi spominjao. LOL
Kako god ni to nije realno isplativa varijanta, jer dok "otključaš" ode 20-30 MB laganica. Ko bi gledao D3Go po ceo dan uz par perioda prekida za 3 dana bi mu otišlo 500 MB.
Zanomljivo je da game streamovi izgledaju mnogo kvalitetnije na full HD sa manje protoka cak i u scenama kada prikazuju ljude (tipa turniri) i tipa igre gde je mnogo pomeranja na ekranu...Ja sam na d3go gledao košarku u busu preko 3G. Za sat vremena koliko sam gledao isrkao mi je 800 MB. Zato što D3Go automatski podešava na najvišu dostupnu rezoluciju i bitrate, ne postoji mogućnost biranja protoka.
Ja kad sam pricao da je ott losiji od catv neki su se smejali a pricao sam upravo i za ovakve primere.Ostalo lufta,teoretski 4,7 mbps, pa mi jjjjj kevu, svakih 10 sekundi skok na 200ms, pa normala i tako u krug. U pitanju je CS: GO.
Ja kad sam pricao da je ott losiji od catv neki su se smejali a pricao sam upravo i za ovakve primere.
Po ko zna koji put sam bio u pravu i jedino sto valja na ovom ott-u je izbor kanala ali kao sto rekoh dzaba svi ti kanali ako neko posle ne moze da otvori nijednu stranicu i da net koristi kako treba.
Skoro dve godine ga koristim. Ranije na 4mb sada na 10. Čak i torenti rade bez problema. Ako mi se baš žuri da skinem nešto, prebacim na radio. Mislim da ću pridružiti ugovor kad mi istekne u septembru. Još ako ponude neku promociju....
Koji drugi, pa taj covek sto je pisao za ping da ima problema IMA D3I, ja cu ga tek uzeti podneo sam zahtev za isti, kanim se za to jos od kad je pocela promocija ali uvek nesto prece imam sad sam se setio i podneo zahtev.Upravo tako, nijedan jedini problem tog tipa otkad sam potpisao ugovor, ali lepo je kad drugi znaju kako je nama
Mislim da ce "promocija" da bude da potpisemo novu UG obavezu pod ovim uslovima i da opet dobijemo "promo" cene tj da ne placamo rentiranje uredjaja, D3go.. itd itd.
Ako se ne ljutis moram da ti kazem da LUPAS, ja nikog ne cekam nego ukazujem na probleme ott-a jednom liku koji tvrdi da je ott najbolji vid distribucije TV. Ne citas lupas ko maksim po diviziji samo da bi nesto napisao.Po ko zna koji put čekaš nekoga ko nije zadovoljan sa d3i uslugom da bi sebe smatrao dovoljno mudrim.
Upraqvo to sam i rekao milion puta, opet ne citas i to je moja najveca zamerka.OTT zahteva internet i kako takav sigurno ne može biti dobar ako pored OTT-a trebaš net i za nešto drugo.
Ja ne kazem da je catv savrsena ja upravo pricam o necemu sto mislim da je mnogo bolje od OTT-a a to je IPTV, e sad pravac GOOGLE pa uproedi sta je ott a sta iptv.Minimum minimuma za iole komforman rad je 10 mega,sve ispod toga je mučenje.OTT sa odličnim netom je superiorna usluga koja svake godine dobija sve više na značaju.Nema nikavih restrikcija kao kablovski net,broj kanala je neograničen,VOD je fantastičan,UI sa grafičkim epg rešenjima o kojima kablaši mogu samo da sanjaju i tako redom.Već danas, Kinezi su napravili ultimativno pristupačne H.265 OTT uređaje koji će još više usmeriti budućnost ka OTT-u.
PS:Budućnost je u kablu,ali ne onom kablovskom,:smash: već kablu koji ti donosi net u tvoj dom:guitar:Kad jednom dobiješ net kakav zaslužuješ,shvatićeš da je kablovska zapravo jednosmerna i slepa ulica koja vodi samo ka tvom provajderu,dok je net o kome pišem auto put sa šest traka i petljom koja ga usmerava ka svim delovima naše planete.
Mislim da bi bilo bolje da ti pogledas sta je sta na google cim si rekao da je IPTV bolji od OTT. To moze da vazi za zemlje kao nasu gde su slabi paketi, nestabilan jnternet i sl., ali ne za normalne zemlje...Ja ne kazem da je catv savrsena ja upravo pricam o necemu sto mislim da je mnogo bolje od OTT-a a to je IPTV, e sad pravac GOOGLE pa uproedi sta je ott a sta iptv.
Eto za pocetak to, a i ne moras procitaj prednosti i mane jednog i drugog sistema distribucije zadrzi za sebe i uzivaj u novom znanju.
:banana::banana::banana::wave::wave::wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari