To je toja pretpostavka, ali mi potpisujemo ugovor i ne znamo da li ce se placati.
Nije mi sad ugovor pri ruci, ali da li to sto si naveo za ogranicenje preko SBB mreze pise u ugovoru ili ne?
Hvala na objasnjenu, bilo mi je logicnije da mi to bude na D3go portalu, a nisam na SBB portal isao.
Za poruku - istu poruku imam i ja, a za HBO i Cinemax jednostavno ih nema. Trebalo bi nekako videti da li HBO go radi, ali neko je pomenuo da je nekada radio, ali vise ne. Sto se tice konkurencije, tu se slazemo, problem je sto je nema, ali jednostavno to ih ne opravdava - vaditi se na konkurenciju je odlika loseg poslovanja, poznatijeg kao "pilicarenje"...
Videcu kada bude bio na raspolaganju, ali trenutno nije tu bar jos nedelju dana.
Meni se cesto zabadao box i to nebitno da li na SD ili HD kanalima. Onda sam provalio da me taj isti LAN kabl njihov zeza jer je neispravan i kada bi se gubila konekcija box je zabadao (citav software) - ne znam zasto su tako napravili sw, ali eto, ne cudi me. Kada sam uzeo drugi kabl desi se, ali mozda 1 dnevno ili kad restartujem uredjaj pa nakon nekih 20 sek od boot-a. Desilo mi se jednom isto vise puta, i opet se zabadao uredjaj, a kada bi merio konekciju sa SBB-om izmerilo bi samo 2Mbps. Obzirom da ni jedan drugi uredjaj nije trosio protok (pratio na ruteru) odradio sam SpeedTest sa razlicitim serverima i tu mi je bila normalna brzina. Ne znam da li je bio problem do SBB-a, ili mozda u nadprovajderovom linku sa SBB-om, ali poprilicno sam siguran da je to zabadalo ga.